Presseklip: FC Helsingør – Fremad Amager 2-0

Reaktioner efter 2-0 sejren over Fremad Amager

– Det var skønt at se den bold gå ind. Det var en af dem, hvor man kunne mærke det, da bolden forlod foden og jeg kunne følge den hele vejen. Den sad vist hvor den skulle.
En glad målscorer Vito Hammershøy-Mistrati om drømmehugget til Helsingør Dagblad.

– Jeg har svært ved at pege på, hvad der ikke fungere, men vores to sejre har ikke været gode nok. Det skal vi have ændret på, for nogle hold straffer vores fejl hårdere, end Fremad Amager gjorde i dag. Det var helt anderledes i Hobro og det har været symptomatisk i et stykke tid, at vi spiller bedst på udebane. Vi få snart få det overført til vores egen bane.
Anfører Andreas Holm til Helsingør Dagblad

FODBOLD: Cheftr¾ner Christian L¿nstrup (FC Helsing¿r) pŒ sidelinien under kampen i 1. Division mellem FC Helsing¿r og Fremad Amager den 7. august 2016 pŒ Helsing¿r Stadion. Foto: Claus Birch
Cheftræner Christian Lønstrup havde den bistre mine på søndag eftermiddag. Foto: Claus Birch

– Det var en frygtelig første halvleg og at vi er foran 1-0 ved pausen er et mirakel. Vi manglede kvalitet, stort set overalt på sidste tredjedel. Der er lidt for mange kokke, der begynder at kloge sig, når vi får lidt modgang. De skal bare flette næbet og tage udgangspunkt i sig selv, så skal Brian Gellert og jeg nok begynde at korrigere.
En utilfreds cheftræner Christian Lønstrup til Frederiksborg Amts Avis

– Jeg synes, vi spillede en god fodboldkamp, og jeg synes, vi havde fortjent at få point. Specielt i første halvleg sad vi fuldstændig på kampen. FC Helsingør kommer foran på et drømmehug, og det kan man jo ikke rigtig gøre så meget ved.
Fremad Amagers cheftræner John Faxe Jensen til bold.dk