Peter Feher: Mere træning og nyt blod

FC Helsingør skal ikke længere være et springbrædt

Uanset resultatet af søndagens opgør mod Hvidovre, skal der ske ændringer i FC Helsingør henover vinteren, siger cheftræner Peter Feher. Foto: Claus Birch

FCH-træner Peter Feher varsler ændringer henover vinteren. Der skal trænes mere og der skal skiftes ud i truppen, lyder det, før den meget afgørende kamp mod Hvidovre IF, der lukker 2018 for FCHs divisionshold.

FC Helsingør står søndag overfor et opgør, der bliver ualmindelig afgørende for holdets muligheder for at klare frisag i forårets nedrykningsslagsmål. Vinder de lyseblå over Hvidovre, kan man holde juleferie med et enkelt points margin til nedrykningsstregen. Taber man derimod, kan der i værste fald være syv point op til stregen.

For cheftræner Peter Feher går vejen til overlevelse over en øget træningsmængde.
– Uanset hvad resultatet mod Hvidovre skulle blive, kommer vi til at ændre nogle ting hen over vinteren, hvor vi bl.a. kommer til at øge træningsmængden i truppen. Det er ikke noget, man kan gøre fra den ene dag til den anden, uden at risikere skader hos spillere der ikke har været vant til at træne så meget. Men hen over en vinterpause kan vi langsomt, men sikkert, dosere træningen, så vi bliver endnu mere konkurrencedygtige i foråret, skriver Feher således i kampprogrammet til årets sidste opgør.

Nyt blod til truppen
Udover flere timer på træningsbanen, skal der også nye ansigter i truppen, hvis det står til Peter Feher. 
– Truppen har godt af et frisk pust. At der kommer nyt blod til. Det er tydeligt for alle, at vi mangler fart, vi mangler en målscorer og vi mangler ballast på midtbanen, siger han til Frederiksborg Amts Avis.

– Vi skal måske pege på nogle spillere, der skal være kulturbærere. Som vi gerne vil have bliver i klubben i lang tid. Vi skal være færdig med at være et springbræt. Man skal være i FC Helsingør, fordi man vil være i FC Helsingør. Vi skal spørge os selv, hvem har kunnet magte det her? Hvilke typer har vi brug for? Det er noget andet at spille i 1. Division. Vi mangler måske nogle, der har spillet i 1. Division?, tilføjer han til avisen.

Peter Feher sagde efter sidste weekends nederlag i Roskilde, at han mangler to til tre nye spillere, der kan hæve niveauet og som kommer udefra og dermed er upåvirkede af den historik som dagens FCH-hold har med i bagagen.