Ny kontrakt til Dia Raofat

Midtbanespiller har skrevet 1 år

FC Helsingør har i dag offentliggjort at Dia Raofat har indgået en kontrakt for den kommende sæson. Den fysisk stærke midtbanespiller blev hentet til klubben få dage før turneringspremieren fra Avarta på en halvårlig amatøraftale. Hurtigt fik han imidlertid positioneret sig som en af holdets bærende profiler, i en stærk defensiv midterakse med Klaus Lykke.

FODBOLD: Dia Raofat (FC Helsingør) under kampen i 2. Division Øst mellem FC Helsingør og B.93 den 6. april 2015 på Helsingør Stadion. Foto: Claus Birch
Dia Raofat er også med når FCH debuterer i 1. division. Midtbanespilleren har tegnet en 1-årig kontrakt med de lyseblå. Foto: ClausBirchDK

Dermed har en forlængelse med 26-årige Raofat også stået højt på ønskelisten, forud for FCH’s debut i 1. division:
– Dia har gjort det rigtig godt, fortæller sportschef Johnni Mosevang Christensen. Han har udfyldt sin rolle til stor tilfredsstillelse for alle og været et stort aktiv for os, hvorfor det har været naturligt at tilbyde ham en kontrakt og forlængelse af samarbejdet. At Dia har erfaring fra 1. division, hvor han har spillet med Hvidovre IF, er kun et ekstra plus, slutter sportschefen.

Dia Raofat scorede 4 mål i 12 kampe for FC Helsingør i forårssæsonen:
– Jeg trives på et rigtig godt hold i Helsingør. Det er derfor perfekt at vi kunne blive enige om en kontrakt, inden jeg i dag rejser på ferie, fortæller Dia Raofat.

Midtbanespilleren har desuden en fortid i HIK og Boldklubben Frem.

FC Helsingør er fortsat i dialog om  kontraktforlængelser med de spillere der har udløb denne sommer. Her har Klaus Lykke og André Riel givetvis topprioritet. På nuværende tidspunkt ligger det kun fast at Daniel Udsen og Alexander Augustesen forlader klubben.

Be the first to comment

Leave a Reply