Nicklas Skou forlænger til sommeren 2016

19-årigt talent vil slå igennem

FC Helsingør har forlænget aftalen med den 19-årige offensivspiller Nicklas Skou, der er en af FCHs egne talenter. En lokal spiller som har fået sin fodboldopvækst i Helsingør og nu for alvor fået slået sin plads i truppen fast.

Han blev allerede som 2. års U19-spiller rykket permanent op i førsteholdstruppen og har til dato opnået 28 kampe og scoret 3 mål på klubbens bedste hold.
– Jeg er mest blevet brugt fremme i angrebet, både på 1. holdet og på U21-holdet, men skal jeg være helt ærlig, så trives jeg bedst på kanten hvor jeg synes mine styrker bedst kommer til sin ret. Men jeg spiller naturligvis uanset hvor træneren ønsker at bruge mig og siger da ikke nej tak, hvis han vil bruge mig i angrebet eller på venstre back, fortæller Nicklas Skou med et skævt smil.

FODBOLD: Nicklas Skou (FC Helsingør) afslutter under kampen i 2. Division Øst mellem FC Helsingør og Svebølle BI den 19. oktober 2014 på Helsingør Stadion. Foto: Claus Birch
Nicklas Skou har forlænget sin aftale med FC Helsingør til sommeren 2016. Foto: Claus Birch

– Jeg bliver student til sommer fra Espergærde Gymnasium og regner derefter at tage et sabbatår, hvor fokus så skal være på fodbolden og et midlertidigt job, hvorfor det passer rigtig godt ind i mine planer at forlænge med FC Helsingør.

– Nicklas har virkelig fortjent denne aftaleforlængelse, fortæller sportschef Johnni Mosevang Christensen. Han har arbejdet meget hårdt, ikke kun på træningsbanen, men også helt alene i styrketræningslokalet. Han viser i den grad, at han vil det her. Han har udviklet sit spil, har bygget mange kilo på i muskelmasse og det samtidig med, at han også har passet sit studie på gymnasiet, så det er en meget fortjent aftaleforlængelse.

Aftalen med Nicklas Skou løber nu frem til sommeren 2016.