Mistrati fortsætter i Hobro

Midtbanespiller fortsætter karrieren i Hobro

Vito Hammershøy-Mistrati under playoff-kampen til ALKA Superligaen mellem Viborg FF og FC Helsingør den 4. juni 2017 på Energi Viborg Arena. Det skulle vise sig at blive hans sidste i FCH-trøjen. Fremover skal midtbaneprofilen tørne ud for Hobro. Foto: Claus Birch

Efter halvanden sæson i den lyseblå trøje, takker Vito Hammershøy-Mistrati i dag af i FC Helsingør. Den boldstærke og energiske midtbanespiller havde sin stor aktie i oprykningen til superligaen, men ønsket om at prøve kræfter med livet som fuldtidsprofessionel kunne desværre ikke udfoldes i FCH.

Vito Hammershøy-Mistrati fortsætter derfor hos med-oprykkerne Hobro IK, der har skrevet en tre-årig kontrakt med den 25-årige spiller.

Vito Hammershøi-Mistrati kom til FC Helsingør i februar 2016 fra Lyngby Boldklub, og har siden spillet fast på den centrale midtbane hvor det er blevet til 46 kampe og 5 mål.

At Mistrati nu forlader klubben, er ikke med FC Helsingørs direktør Janus Kyhl’s gode vilje.
– Ja, det er utroligt ærgerligt at vi ikke er lykkedes med at forlænge aftalen med Vito, men jeg har hele tiden fornemmet, at vi ikke har været hans førsteprioritet, så det kommer ikke som den store overraskelse. Vi har været glade for at have Vito i klubben, og han vil helt sikkert være savnet når den nye sæson går i gang. Samtidig vil jeg gerne takke ham for hans tid her, og ønske ham alt det bedste i fremtiden, udtaler Janus Kyhl.

Vito Hammershøy-Mistrati blev som 15-årig hentet fra KB – hvor han blev kåret som årets spiller – til FC Midtjylland, hvor han som U/17- og U/19-spiller var med til at vinde DM-guld. Sidenhen var han omkring Næstved og HB Køge, inden han tog til Lyngby.