Mikkel Knudstrups kontrakt ophævet

Venstreback utilfreds med manglende spilletid

Venstrebacken Mikkel Knudstrup er ikke længere en del af FC Helsingørs Bet25 Liga trup. Torsdag blev den 24-årige kantspiller enig med klubben om at få ophævet sin kontrakt, angiveligt på grund af manglende spilletid.

– Ophævelsen sker i fælles overensstemmelse og kommer efter eget ønske fra Mikkel Knudstrup, som har mistet lysten til fodbold. Vi har valgt at efterkomme Mikkel’s ønske om en ophævelse, da vi har vurderet at Mikkel har mistet motivationen, og da vi derfor ikke anser det som realistisk at Mikkel kan komme i den form som det kræver at spille Bet25 Liga fodbold i FC Helsingør, siger FC Helsingørs direktør Janus Kyhl.

FODBOLD: Mikkel Knudstrup ved FC Helsingør's træningsstart den 6. juli 2015 i Helsingør Idrætspark Foto: Claus Birch
Mikkel Knudstrup ved FC Helsingør’s træningsstart den 6. juli 2015 i Helsingør Idrætspark Foto: Claus Birch

–  Det er naturligvis ærgerligt, ikke mindst da vi anser Mikkel for at være en rigtig dygtig fodboldspiller og en helt igennem god fyr. Men når det er sagt, så er det også vigtigt for os, at vi hele tiden har en trup der er klar, fit og 100 % motiveret for at nå nye mål med FC Helsingør, tilføjer direktøren.

Med Knudstrups afgang mister FCH endnu en venstrebenet back, idet man umiddelbart op til sæsonstarten måtte konstatere at Jasin Khayat ikke kunne på spilletilladelse efter sit skifte fra FC Roskilde og istedet fortsatte i AB.
– Det var ikke lige dét, jeg havde forestillet mig for bare en måned siden, men sådan er det engang imellem og det tager vi til efterretning, siger cheftræner Christian Lønstrup til Helsingør Dagblad.

Mikkel Knudstrup kom til FC Helsingør fra FC Fredericia i juli 2015 og havde oprindelig en kontrakt der løb til sommeren 2017. Han nåede 18 kampe og 3 mål i FCH-trøjen og vil først og fremmest blive husket for nogle fremragende frisparksscoringer.