Matthias Andersen tilbage igen, igen

Venstreback håber på succes i 1. division

Han har prøvet det før, flere gange endda, at skifte til FC Helsingør. Og nu gør den 23-årige back Matthias Andersen det igen, efter at han fredag blev enig med de lyseblå om en halvårlig aftale.

Den 178 cm høje wingback kom til FC Helsingør første gang i foråret 2013, efter ungdomstid i FC Nordsjælland og en halvårlig afstikker til Boldklubben Frem. Det blev i første omgang til halvandet år, men skilsmissen blev kort, for allerede i september 2014 var venstrekanten tilbage i FCH. Anden runde bød imidlertid kun på et enkelt indhop, blandt andet fordi cheftræner Christian Lønstrup på det tidspunkt ikke mente, at Andersen kunne dække helt så mange pladser som hans andre defensivspillere.

FAKTA
Matthias Andersen (f. 27. april 1993)
Position: Venstreback, kant
Klubber: Frederiksværk, FC Nordsjælland, BK Frem, FC Helsingør
Kampe/Mål for FC Helsingør: 43 / 2

– Jeg har selvfølgelig gjort mig mine overvejelser, men efter et par gode samtaler med Christian Lønstrup er jeg frisk på en tur mere. Jeg har aldrig været i 1. division tidligere og nu har jeg muligheden, hvis jeg slår til. Det har jeg tænkt mig at gøre, siger Matthias Andersen til Helsingør Dagblad.

Umiddelbart ligner Matthias Andersen en gardering for Nicholas Marfelt på venstreback og for cheftræner Christian Lønstrup handler tilføjelsen af Matthias Andersen da også om at styrke bredden.
– Han har udviklet sig en del i Frem den seneste tid. Blandt andet er han defensivt blevet stærkere. Samtidig er han altid seriøs omkring sin træning og jeg har to venstre backs i truppen nu. De hænger ikke på træerne, forklarer Lønstrup i Helsingør Dagblad.

Emil Nielsen (FC Roskilde) i kamp med Matthias Andersen (FC Helsing¯r).
Matthias Andersen er tilbage i FC Helsingør, hvor han skal kæmpe med Nicholas Marfelt om pladsen som venstreback. Foto: Claus Birch.