Martin Fisch klar for FC Helsingør

Seks måneders kontrakt til HIK-forsvarer

Martin Fisch har gjort det fremragende i optaktsfasen og har nu fået kontrakt for resten af sæsonen. Foto: Claus Birch

Efter en måneds prøvetræning har FC Helsingør skrevet en korttidskontrakt med HIKs forsvarsspiller Martin Fisch. Den 24-årige midterforsvarer har gjort et godt indtryk i FCH-lejren og får nu yderligere 6 måneder til at vise sine kvaliteter.

Både mod FC Nordsjælland og Malmö FF har Fisch vist at han har talent til mere end 2. divisionsfodbold i HIK. Her udløb hans kontrakt ved årsskiftet og Hellerup-klubben har hele tiden understreget, at de ikke ville stå i vejen for den solide midtstopper.

FAKTA
Martin Fisch (f. 26. januar 1993)
Position: Midterforsvar
Klubber: AB, Herlev IF, Hvidovre IF, HIK, FC Helsingør
Kontrakt til: 30. juni 2017

– Det har vist sig at være et stort scoop at hente Martin Fisch i Hvidovre IF. Han er en spændende forsvarsspiller, som har hele pakken i forhold til at kunne klare sig på højere niveau. Hvis den mulighed byder sig for Martin, så kommer vi ikke til at stå i vejen for det i HIK, lød det således sidste år fra HIKs manager Christian Larsen.

Martin Fisch har spillet i AB hele sin ungdomstid, men kunne i første omgang ikke slå sig igennem til akademikernes førstehold. I stedet blev han i 2013 sendt på græs i 2. divisionsklubben Herlev et halvt år. Siden var han også omkring Hvidovre IF, inden han i 2015 med stor succes skrev kontrakt med HIK.