Løns fortsætter i Helsingør

Manglende P-licens spænder ben for SønderjyskE-job

Der bliver ingen Superligakarriere som cheftræner for Christian Lønstrup i denne omgang. Det ser ud til at blive konklusionen på de seneste dages skriverier om SønderjyskE’s interesse i FCH-træneren. En manglende P-licens spænder definitivt ben for Lønstrups muligheder i den bedste række, fastslår DBU.

FODBOLD: Cheftræner Christian Lønstrup (FC Helsingør) i pausen af træningskampen mellem Lyngby Boldklub og FC Helsingør den 24. januar 2015 ved Lyngby Stadion. Foto: Claus Birch
Cheftræner Christian Lønstrup fortsætter i den lyseblå hue, og lover at se positivt på en kontraktforlængelse med FC Helsingør.. Foto: Claus Birch

– Vi kan ikke dispensere fra kravet om P-licens til trænere i Superligaen. Der er nogle regler i systemet, således at en træner i en kort periode kan træne i Superligaen uden den krævede licens. De regler kan bare ikke tages i brug i forhold til at ansætte Christian Lønstrup i en Superligaklub nu, siger DBU’s Trænerudviklingschef Peter Rudbæk, til Helsingør Dagblad.

Hovedpersonen selv græder tørre tårer over, at der nu er sat en bremse for et eventuelt vinterskifte.
– Jeg håber, at alle ved, at jeg elsker at være i Helsingør. Det er en fantastisk klub at være i for mig og der venter en masse spændende ting forude, som jeg sagtens kan se mig selv være en del af. Kommer FC Helsingør med et kontraktudspil til en forlængelse, så vil jeg da se særdeles positivt på det, siger FCH-træneren til avisen.