Kevin Schmidt glad for at komme i gang

FCH og BSV er muligheder for ex-Lyngbyspiller

– Jeg har været skadet længe, så det var virkelig dejligt at komme i gang og få spillet igen.

Den 24-årige kantspiller Kevin Schmidt fik mulighed for at vise sig frem i gårsdagens træningskamp mod B.93, efter kun en enkelt træningsaften i FC Helsingør.

– Det var lidt svære forhold at spille under og jeg skal jo også først lære holdkammeraterne at kende, men jeg synes det gik fint, fortæller han.

Kevin Schmidt tilbragte 6 år i Lyngby Boldklub, hvor han som 19-årig fik debut i Superligaen i foråret 2008. Det blev til 3 kampe i den bedste række, inden han via FC Københavns reservehold havnede i HIK. Sidste sommer spillede han for Vikingur Reykjavik på Island, men det endte med at koste spilletid i efteråret.
– Det er en kort sæson de har deroppe, så da jeg kom tilbage trænede jeg med AB og regnede med at kunne spille for dem i efteråret. Men det viste sig at jeg var spærret for klubskifte på grund af kampene på Island og det ville DBU desværre ikke dispensere for, fortæller han.

Det er nu meningen at Kevin Schmidt fortsætter træningen i FC Helsingør:
– Jeg kunne sagtens forestille mig at spille i Helsingør, men nu må vi se hvad klubben synes. Jeg har også talt med BSV, så der er flere muligheder på nuværende tidspunkt, fortæller midtbanespilleren, hvis karriere har været besværliggjort af ikke mindre end tre knæoperationer.