Ingen Brøndby-aftale til Marfelt

Rygtes på vej til SønderjyskE istedet

Nicholas Marfelt får ikke tilbudt kontrakt i Brøndby. Spørgsmålet er så om det bliver i SønderjyskE i stedet? Foto: Claus Birch

Efter en lille uges prøvetræning i Brøndby og en træningskamp mod Hvidovre IF, er Nicholas Marfelt fra i aften igen at finde på træningsanlægget i Helsingør. Klubben på vestegnen tilbyder ikke venstrebacken en aftale på nuværende tidspunkt.

– Det blev ikke til en kontrakt i denne omgang, men vi har været glade for at lære Nicholas Marfelt bedre at kende, skriver de blå/gule i dag på Twitter.

Om Nicholas Marfelt så bliver i FC Helsingør er et åbent spørgsmål. Knapt var der kommet en melding fra Brøndby, før TV3 Sporten mente at vide, at FCH-spilleren er i forhandlinger med SønderjyskE.

En nyhed som FC Helsingørs direktør Janus Kyhl dog ikke kan bekræfte.
– For at sige det meget kort, så er status på Marfelt helt åben. Vi noterer, at der er interesse fra forskellige steder, men jeg forventer at se ham her til træning i aften, lyder det tørt fra FCH-direktøren.

Uanset det ikke blev til en aftale med Brøndby, så har den 22-årige back dog fået stort udbytte af opholdet, fortæller han til Brøndby-sitet 3point.dk.

– Det har været sjovt og hårdt. Det har været sjovt at prøve, hvordan det er virkelig at blive smadret igennem og leve professionelt. I FC Helsingør er der en træning om dagen og her møder vi nogle gange ind klokken otte og går klokken 16. Det er fedt at mærke, hvad det egentlig kræver.

– Det har været nogle anderledes træninger, end jeg har været vant til. Det er fedt, anderledes og noget man selvfølgelig skal vænne sig til – også med den fysiske del. Jeg er her for at vise mig frem og har gjort mit bedste. Nu kan jeg tage tilbage til Helsingør og se mig selv i øjnene, for jeg har gjort hvad jeg kunne. Jeg er godt tilfreds med opholdet, siger Marfelt til 3point.dk.