Frem-back til FC Helsingør

Lynskifte for Matthias Andersen

Nogle gange går det stærkt. Knapt havde klubben offentliggjort, at Frem-spilleren Matthias Andersen skulle spille testkamp lørdag mod BSV, før man sent i aftes udsendte en pressemeddelelse om et klubskifte.

Heri skriver FC Helsingør at klubben nu har indgået aftale med den talentfulde back.

19-årige Matthias Andersen har fået sin fodboldopdragelse i FC Nordsjælland, hvor han spillede indtil i sommers. I efteråret spillede han for Boldklubben Frem, men skifter altså nu til FC Helsingør.

– Allerede i sommers var vi i dialog med Matthias Andersen om et skifte. Han er en talentfuld back, som vi har fulgt over en længere periode i FC Nordsjælland, hvor han har fået en rigtig fin fodboldopdragelse. Han er godt skolet, teknisk dygtig, har et godt venstreben og passer rigtig godt til den måde vi ønsker at spille fodbold på i FC Helsingør, fortæller sportschef Johnni M. Christensen og fortsætter:

– Vi har mange unge, men også meget dygtige spillere i truppen. 11 af 20 spillere i divisionstruppen er i alderen 17-21 år. Udover vores egne største talenter, så har vi også “opsamlet” unge talenter som ikke fik forlænget kontrakter i Superligaen og 1. division. Nu fortsætter de deres udvikling, får spilletid og blomstrer hos os i 2. division. Jeg er sikker på, at Matthias Andersen også vil få meget spilletid i FC Helsingør, tilføjer sportschefen.

I FC Nordsjælland spillede Matthias Andersen sammen med den ligeledes 19-årige Bjarke Jacobsen – nu bliver de to talenter igen holdkammerater, denne gang i FC Helsingør.

I FC Helsingør skal Matthias Andersen spille med trøje nr. 17.