Fortsat fredagskampe i Helsingør

Men ingen TV-kampe i 6 første runder

Fodbold fredag aften i Helsingør var en succes i sidste sæson. Foto: Claus Birch.

FC Helsingør fortsætter med at spille hjemmekampene fredag aften. En idé der blev introduceret sidste sæson og taget godt i mod af fans og sponsorer.

Divisionsforeningen har i dag sat endelig dato og tidspunkt på de første 6 spillerunder i NordicBet Ligaen. Dermed blev sløret også løftet for FC Helsingør’s beslutning om at hjemmekampene igen skal spilles fredag aften. Således spilles sæsonpremieren mod Silkeborg fredag den 11/9 og weekenden efter gælder det en hjemmekamp mod Vendsyssel FF, også fredag kl. 19.

I 2. Division var FCH begrænset af, at kampe mod klubber med lang transporttid ikke måtte afvikles fredag aften. Derfor var det kun kampene mod de københavnske klubber og mod Holbæk B&I, der blev afviklet på dette tidspunkt. Den  begrænsning er der imidlertid ikke i den næstbedste række, hvor klubberne kun skal tage hensyn til de udvalgte TV-kampe.

TV kampe:
1.rd. Hobro IK – Viborg FF (10/9)
2.rd. Esbjerg fB – HB Køge (16/9)
3.rd. Silkeborg IF – Esbjerg fB (19/9)
4.rd. Hvidovre IF – Hobro IK (25/9)
5.rd. Viborg FF – Vendsyssel FF (30/9)
6.rd. Silkeborg IF – Hobro IK (3/10)

Det tidspunkt har klubben altså besluttet at fortsætte med, hvilket ikke er overraskende. Trods nogen skepsis fra begyndelsen, blev det hurtigt taget godt i mod af både fans og sponsorer, der hyggede sig med fredagsbold og VIP-spisning i den nye lounge.

Også de 6 første TV-kampe på TV3-Sport er fastlagt og det bliver i første omgang uden FCH-deltagelse. Dog er der i NordicBet Ligaen mulighed for at se alle kampe med ViaPlay.

FC Helsingørs opdaterede turneringsplan kan ses her.