Fire måneders pause til Udsen

Hele forårssæsonen i fare

Det er gået fra skidt til værre, for FC Helsingørs 31-årige angriber Daniel Udsen. Efter at have døjet det meste af 2014 med skader, har den færøske landsholdsspiller fået en ny nedslående melding fra lægerne.

Dommen lyder på 4 måneders pause fra fodbolden og dermed må det siges, at være mere end tvivlsomt, om han når at komme i aktion dette forår.

Daniel Udsen og lægerne troede i lang tid, at der var tale om betændelse i hælen. Men en MR-scanning har nu afsløret, at der er tale om en delvist overrevet akillessene.

– Det er selvfølgelig vildt frustrerende, at jeg nu skal holde mig i ro igen. Men jeg er glad for, at der endelig er en afklaring på, hvad problemet er, siger Udsen til Helsingør Dagblad.

– Det er helt sikkert, at jeg ikke spiller igen, før smerterne er helt væk, tilføjer han og erkender, at selvom han måske skulle blive klar til de sidste kampe, vil det være tvivlsomt hvad han kan bidrage med, efter en så lang pause.

Daniel Udsen har kontraktudløb til sommer og den nye situation, sammenholdt med Frederik Frick’s skifte til GVI, har igen sendt FC Helsingør ud på markedet, for at finde endnu en angriber.