Fire år mere til Anders Holst

Midtbanespiller skriver til sommeren 2021

Anders Holst har forlænget sin kontrakt med yderligere fire år og er snublende nær på at sætte sig på klubrekorden for flest førsteholdskampe. Foto: Claus Birch.

Han er den spiller der har været længst tid i klubben og nu er han også den der har den længste kontrakt. Midtbanespilleren Anders Holst har forlænget sin kontrakt med yderligere fire år og har således papir på sin FCH-karriere frem til sommeren 2021.

FAKTA
Anders Holst (f. 25. juli 1992)
Position: Midtbane/Kantspiller
Klubber: AB, Helsinge SI, Hillerød Fodbold, Lyngby Boldklub, FC Helsingør
Kampe/Mål for FC Helsingør: 142 / 22
Trøjenummer: 7
Kontrakt til: 30. juni 2021

Det er den hidtil længste kontrakt i FC Helsingørs historie og dermed skulle det være ganske vist, at Holst inden længe også bliver indehaver af klubrekorden for førsteholdskampe. Den indehaves i dag af den tidligere anfører Jeppe Christiansen, der spillede 147 kampe fra 2008 – 2012, men med 142 kampe på cv’et sætter Anders Holst sig givetvis på den rekord allerede inden sommerferien.

Midtbanespilleren kom til FC Helsingør fra Helsinge SI i januar 2012 og har dermed været med på hele turen fra midterhold i 2. Division Øst til den øjeblikkelig succes i NordicBet Ligaen. Anders Holst var også FCHs allerførste kontraktspiller, da klubben i sommeren 2013 indførte kontraktfodbold.

– Anders er en helt igennem fantastisk fyr, som i den grad vil FC Helsingør og som altid har signaleret, at det her er hans klub. At han så samtidig har en enorm betydning for holdet på banen, gør at det er helt naturligt at han nu bliver belønnet med en lang kontrakt, udtaler direktør Janus Kyhl.

– Det kunne jo være sjovt, hvis Anders i løbet af de kommende fire år kan være med til, at fortsætte opstigningen yderligere. Vigtigst af alt er, at Anders har en stor betydning og han fortjener fuldt ud denne kontrakt. Samtidig vil vi også gerne signalere til vores spillere at vi ønsker at satse på dem og knytte dem på længere aftaler. Det er Anders kontrakt et god afsæt til, fortsætter Kyhl.