FCH snupper Gregor i FC Nordsjælland

Forsvarsprofil skriver to-årig kontrakt

En glad Janus Kyhl byder velkommen til Pascal Gregor. Foto: FC Helsingør.

FC Helsingør sikrede sig i dag den 23-årige forsvarsspiller Pascal Gregor fra FC Nordsjælland. En tilgang der må betegnes som et vaskeægte scoop for de lyseblå forud for forårets nedrykningskamp.

FAKTA
Pascal Gregor (f. 18. februar 1994)
Position: Forsvar
Klubber: FC Nordsjælland, FC Helsingør
Kampe/Mål for FC Helsingør: 0 / 0
Landskampe for Danmark: U20 (2 kp i 2013), U21 (17 kp fra 2015-16):
Kontrakt til: 31. december 2019

Gregor skifter til FCH på en fri transfer, da hans kontrakt med Farum-klubben udløb ved årsskiftet.

FCH-direktør Janus Kyhl er naturligvis begejstret for den nye spiller, der er noteret for 115 Superligakampe for FC Nordsjælland.
– Der er jo tale om en vanvittigt dygtig spiller, der trods sin meget unge alder kommer med en kæmpe rutine. Han har et hav af Superligakampe, har spillet U21, og var med OL-landsholdet i Brasilien sidste år. Han har en fantastisk timing og er teknisk på et meget højt niveau og for 24 timer siden troede jeg ikke den her transfer ville kunne lade sig gøre. Det er en unik signing for en klub af vores størrelse, og jeg ved der har været endog meget stor interesse for Pascal. Men han har købt ind på projektet heroppe, med mange unge spillere med store ambitioner og et godt træningsmiljø og det er vi glade og taknemmelige for. Jeg forventer så også, at han bliver en kæmpe profil for os og bliver en vigtig brik i vores altoverskyggende målsætning for foråret, hvor vi skal spille os til endnu en sæson i Superligaen.

Også cheftræner Christian Lønstrup glæder sig over tilgangen.
– Gregor er et af de største forsvarstalenter i Danmark, og kommer med et godt cv og en god skoling fra FCN. Han er, som jeg ser ham, en meget komplet spiller: Han kan spille alle fire pladser i en backkæde, han er god fysisk og med hovedet, han er aggressiv og fysisk stærk, og har et godt overblik. Det er en spiller fra en højere hylde end vi er vant til, og han kommer til at være en kæmpe hjælp i forhold til at blive i Superligaen, og det er også et signal om, at vi som klub er kommet op på en højere hylde end vi har været vant til.

Pascal Gregor har fået en to-årig kontrakt.

Anders K. Jacobsen forsøger at rykke fri af Pascal Gregor under kampen i Superligaen mellem FC Nordsjælland og AaB den 27. oktober 2014 i Farum Park, Farum. Foto: Claus Birch

GemGem