Tårnby FF venter i pokalturneringen

FCH trak Københavnsk Serie 1 hold i 1. runde

DBU trak i dag lod til 1. runde i pokalturneringen, hvor Tårnby FF kom op af bowlen til et møde med FC Helsingør.

Amagerklubben spiller til daglig i Serie 1, hvor holdet i det netop afsluttede sæson blev placeret på 9. pladsen.

FODBOLD: Mathias Zanka Jørgensen (FC København) kysser pokalen efter finalen i DBU Pokalen mellem FC Vestsjælland og FC København den 18. maj 2015 i Telia Parken, København. Foto: Claus Birch
Mathias Zanka Jørgensen kysser pokalen efter finalen i DBU Pokalen mellem FC Vestsjælland og FC København den 18. maj 2015 i Telia Parken. For FCHs vedkommende starter den lange rejse mod Parken på Ugandavej på Amager. Foto: ClausBirchDK.

Tårnby FF kan som FCH fejre deres 10 års jubilæum i år, efter at være stiftet af en gruppe tidligere medlemmer i Tårnby Boldklub. Formålet var at tilbyde seniorfodbold på lavere niveau og holdet startede op i Serie 4 i foråret 2005.

Herfra er det næsten kun gået frem, med en 3. plads i Københavnsserien i 2011 som klubbens bedste resultat.

Tårnby FF trænes af Frank Sørensen, der som spiller tørnede ud for AB70, mens han som træner førte AB Tårnby op i Danmarksserien og har DBUs A-træner licens. Han har stået i spidsen for den lille Amagerklub siden december 2014.

Kampen mod FC Helsingør er foreløbig programsat til onsdag den 12. august kl. 18:30 på Vestamager Idrætsanlæg på Ugandavej.

Pokalturneringen har iøvrigt fra denne sæson fået ny sponsor, i form af Hörmann, der leverer porte til private og industrikunder.

Lodtrækningen for de øvrige elleve 1. divisionsklubber blev:
Frem Sakskøbing – FC Vestsjælland
Middelfart – Vejle
Fuglebakken – AC Horsens
Tjørring – Skive
Nykøbing FC – FC Roskilde
Næsby – FC Fredericia
Avarta – HB Køge
Bjæverskov – Næstved
Jammerbugt – Vendsyssel FF
AB – Lyngby
Holstebro – Silkeborg