FCH henter Mathias Gehrt i Den Haag

Tre måneders kontrakt til tidligere Brøndby-spiller

FC Helsingør har i dag indgået en korttidskontrakt med Mathias Gehrt, som skifter til klubben efter at have spillet de sidste tre år for Hollandske ADO den Haag, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Trods sine kun 24 år har Mathias Gehrt allerede opnået succes i såvel Superligaen for Brøndby IF, samt i den hollandske Æresdivision, hvor det bl.a. blev til 8 mål i 35 kampe for danskeren.

Skader ødelagde dog en stor del af Mathias Gehrt´s hollandske eventyr og han valgte derfor at ophæve kontrakten med sin hollandske klub inden udgangen af sommerens transfervindue.

Midtbanespilleren og FC Helsingør er nu blevet enige om en aftale der gælder 2016 ud, hvorefter man vil evaluere samarbejdet, og se på om det skal gøres mere permanent.

– Mathias vil naturligvis gerne tilbage på højeste niveau hurtigst muligt, og derfor har det ikke været på tale at lave en længere aftale i første omgang. Omvendt får vi så mulighed for at se ham grundigt an, og vi kan i fællesskab se om vi skal lave en længerevarende aftale, siger FCHs direktør Janus Kyhl.

– Jeg synes allerede Mathias er faldet godt til her, og jeg er sikker på at med det miljø, de spillere og det trænerteam vi har, så vil vi være et godt sted, og et godt afsæt for Mathias til at komme til tops igen i dansk fodbold, tilføjer Kyhl.