FCH henter angriber i AB

Morten Smidt signet ét-årig kontrakt

FC Helsingør har i dag forstærket truppen med yderligere en angriber. Fra AB har klubben hentet den 23-årige forward Morten Smidt på en 1-årig kontrakt.

Morten Smidt har spillet hos akademikerne siden årsskiftet, men vil først og fremmest være kendt for sin tid i Varde IF i 2. Division Vest, hvor han til stadighed lå højt på topscorerlisterne. Ikke færre end 36 mål blev det til på halvanden sæson i det vestjyske.

– Morten Smidt er en rutineret divisionsspiller. Han er hurtig, hårdtarbejdende og energisk og så har han en veludviklet målnæse, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Morten Smidt kommer oprindeligt fra Ribe og skiftede derfra til Esbjerg fB, hvor han spillede 2. division. Derfra gik turen til den bedste islandske række hos Trottur, hvorfra han rejste til Varde og spillede 2. Division Vest, indtil han rykkede til AB.

– I AB blev jeg brugt på kanten, men det er som angriber jeg trives bedst og hvor jeg har mine spidskompetencer. Det var derfor ikke svært for mig at vælge FC Helsingør, der dels er et hold der ønsker at spille fodbold og som producerer mange målchancer men ikke mindst er FC Helsingør en klub, hvor man ønsker at satse på mig som angriber, fortæller Morten Smidt i forbindelse med klubskiftet.

Kontrakten med Morten Smidt løber frem til 30. juni 2014.