FCH henter 18-årig udviklingskeeper i FC København

Christoffer Monty håber på spilletid i 2. Division

Christoffer Monty skifter fra FC København til FCH. Foto: Pressefoto, FC Helsingør.

FC Helsingør har tidligere haft succes med at kigge i retning af FC Københavns U19-mandskab og nu har de unge løver igen leveret et talent til de lyseblå. Den 18-årige målmand Christoffer Monty har signeret en 2-årig aftale.

Monty kommer til FCH på en fri transfer og siger om klubskiftet.
– Jeg havde nogle gode snakke med Matt (Barnes, red.), og jeg synes det virker som et rigtig spændende projekt man har gang i heroppe. Der er et ambitionsniveau der matcher mit eget, og jeg tror det er det rigtige skridt for min udvikling.  Jeg har et mål om, at jeg skal gøre en forskel heroppe og opnå nogle resultater, og forhåbentligt få noget spilletid.

– Som målmand har jeg mine forcer som shotstopper, og jeg er god i luftspillet og i feltet. Jeg arbejder på at gøre mit spil med fødderne bedre, og har rykket mig en del på det punkt de sidste par år, men det er et af mine fokuspunkter. Det bliver spændende at komme i gang.

FAKTA
Christoffer Monty (f. 05.07.2000)
Position: Målmand
Klubber (ungdom): KB, FC København
Klubber (senior): FC Helsingør
Kampe / Mål for FCH: 0/ 0
Landskampe: Danmark U17 (2 kp) i 2016-17

Målmandstræner Kim Drejs ser frem til at arbejde med Monty.
– Christoffer er en god og talentfuld målmand, der stort set har det hele. Han er stor, er en god shotstopper, fin med fødderne og sådan lidt en ”allrounder”. Monty kommer til at indgå i målmandsteamet på lige fod med de andre, og vi har det sådan, at den bedste målmand spiller, uanset om han så er 18 eller hvor gammel han nu måtte være. Han kommer fra en god skole i FC København, og er en talentfuld spiller, som jeg forventer mig meget af, siger han til klubbens hjemmeside.

I FCK København har Monty spillet i U19 Ligaen, Reserveligaen og UEFA Youth League.