FCH: Gehrt og Ritter løsning afhænger ikke af Marfelt-salg

Til gengæld tvivlsomt om Dhaflaoui fortsætter

Johannes Ritter var oppe imod Souheib Dhaflaoui i gårsdagens træningskamp på Farum Park. En fortsat FCH-karriere for Ritter synes noget tættere på end for Dhaflaoui. Foto: Claus Birch

Selvom begge kontrakter udløb ved årsskiftet, har både Mathias Gehrt og Johannes Ritter fortsat træningen i FC Helsingør. Fredag var begge spillere så på banen, da FCH besejrede FC Nordsjælland – en kendsgerning som kunne indikere, at de to måske ikke er så langt fra at fortsætte i den lyseblå trøje.

Direktør Janus Kyhl bekræftede da også efterfølgende, at der fortsat forhandles med begge spillere.
– Jeg kan ikke sige så meget om det, andet end at vi fortsat arbejder på det. Jeg har talt med begge spilleres agenter indenfor de sidste 48 timer og dialogen er god.

FCH-direktøren understregede endvidere, at en eventuel aftale med de to spillere, ikke afhænger af om Nicholas Marfelt eventuelt bliver solgt i dette transfervindue.
– Nej. Selvom det selvfølgelig handler om økonomi, så afhænger en aftale med dem ikke af spillersalg.

Nicholas Marfelt har i den forløbne uge trænet med Brøndby IF og venstrebacken var lørdag i startopstillingen, da superligaklubben besejrede Hvidovre 3-0 i en træningskamp.

Skulle FCH forlænge en aftale med Mathias Gehrt, ser det til gengæld ud til at Souheib Dhaflaoui ikke fortsætter i klubben. Dhaflaoui er tilbage i FC Nordsjælland efter en flirt med Major League Soccer og har endnu et halvt år tilbage af sin kontrakt med superligaklubben. Han spillede hele anden halvleg mod FC Helsingør og har været i dialog med Christian Lønstrup.
– Jeg har haft en snak med ham og han skal også finde ud af, hvad han vil. Men vi har jo mange af hans type og hvis vi også beholder Gehrt, så har vi rigeligt med offensive små midtbanespillere, siger Lønstrup.