FCH forstærker med Søren Henriksen

To-årig kontrakt til rutineret forsvarsspiller

Smil og håndtryk da Søren Henriksen og direktør Janus Kyhl konfirmerede en to-årig aftale. Foto: FC Helsingør.

FC Helsingør sikrede sig i dag en forstærkning til det centrale forsvar, da man hentede midtstopperen Søren Henriksen på en fri transfer i Vendsyssel FF.

Den 25-årige forsvarsspiller har fået hele sin fodboldopdragelse i Farum Boldklub og FC Nordsjællands ungdomsafdelinger og var allerede i FC Helsingør’s søgelys, da han i 2013 skiftede til HB Køge. Her blev han en stor profil, inden han i januar 2016 skiftede til Vendsyssel. Ialt har han spillet omkring 120 kampe i NordicBet Ligaen.

FAKTA
Søren Henriksen (f. 04.02.1992)
Position: Forsvar
Klubber: Farum Boldklub, FC Nordsjælland, HB Køge, Vendsyssel FF
Kampe / Mål for FCH: 0 / 0
Landskampe: Danmark U20, 5 kampe i 2011
Kontrakt til: 30. juni 2019

Søren Henriksen betegnes som en moderne, alsidig forsvarsspiller, der er god på bolden, har et stærkt hovedspil og iøvrigt også kan bruges på højre back.

Om sin nye spiller siger FCH-træner Christian Lønstrup.
– Det er en ønskespiller som vi har kigget på et stykke tid. Søren er en hurtig og fysisk stærk forsvarsspiller, og kommer herop fordi han har ambitioner om at spille på højeste niveau, og er en spiller man ikke behøver holde en masse motivationstaler for. Han har nogle gode spidskompetencer og vi er sikre på, at vi kan udvikle ham yderligere.

I en pressemeddelelse siger den nye FCH-spiller selv om skiftet.
– Jeg har selvfølgelig haft en drøm om at spille Superliga, så da Helsingør meldte sig på banen, var jeg egentlig ikke i tvivl. Jeg er en spiller, der godt kan lide at spille bolden frem og FC Helsingør spiller god fodbold, som jeg tror passer rigtig godt til mig. Det er den slags fodbold jeg gerne vil spille, så jeg er sikker på, at det bliver et godt match, og jeg er sikker på, at jeg er klar til at tage det skridt op i min karriere. Og så er jeg jo fra Sjælland oprindeligt, og har stadig lejlighed herovre, så det er dejligt at komme ”hjem”.

Søren Henriksen har underskrevet en to-årig kontrakt med FC Helsingør.