FCH ansætter salgschef

Deltidsstilling til Kenneth Wigant

FC Helsingør har med virkning fra 15. februar ansat 40-årige Kenneth Wigant som salgschef. Det skriver klubben i sit nyhedsbrev her til aften.

– Da Michael Malmquist i januar måned valgte at opsige sin stilling som direktør, har bestyrelsen besluttet at satse på økonomien i bestræbelserne på at gøre klubben klar til en mulig oprykning i løbet af de kommende sæsoner. Vi har derfor ansat Kenneth Wigant som salgschef med virkning fra 15. februar 2013, oplyser FC Helsingør.

– Kenneth har 16 års sælgererfaring fra en række spændende jobs primært indenfor mediebranchen, hvor han senest har været salgschef på Berlingske Media – med fokus på digitale medier, ligesom han har været salgsdirektør på SBS Radio (Voice og Radio 2). Kenneth har en stor passion for fodbold og glæder sig meget til de nye, spændende udfordringer og muligheder i Helsingør. Han vil arbejde for FC Helsingør 2 dage ugentligt, meddeler klubben.

– Ved siden af deltidsstillingen i Helsingør har han sit eget firma, hvor han rådgiver store og mellemstore firmaer om blandt andet markedsføring på internettet. Vi har stor tiltro til, at Kenneth er i stand til at udvikle vore nuværende sponsorkoncepter og samtidig tiltrække nye sponsorer til vor i forvejen omfattende sponsorkreds, slutter klubben i nyhedsbrevet.