FC Helsingør henter Mikkel Bruhn i Espergærde

Amatøraftale til nytår med talentfuld keeper

FC Helsingør har lavet aftale med den 22-årige målmand Mikkel Bruhn fra sjællandsserieklubben Espergærde IF.

Den 22-årige keeper har trænet med FCH de seneste måneder og optrådt på U21-holdet. Det har han gjort så godt, at han nu har indgået en aftale frem til nytår.

2011_05_10 Mikkel Bruhn
Målmanden Mikkel Bruhn har gjort sig positivt bemærket på FC Helsingørs U21-hold og skifter nu permanent Espergærde IF ud med FCH. Foto: ClausBirchDK

– Vi har fulgt Mikkel siden han vendte tilbage til Espergærde IF for 3 år siden, fortæller sportschef Johnni Mosevang Christensen.

– Han er en meget talentfuld målmand. Han har en rigtig god størrelse, gode reflekser, reaktionsstærk og så er han rigtig god med fødderne, hvilket er vigtigt for en moderne målmand fortsætter sportschefen.

– Vi har haft Mikkel Bruhn inde og træne under ledelse af vores målmandstræner Lennart Jørgensen gennem de seneste måneder, ligesom han også har optrådt i U21-turneringen for os. Vi er der blevet bekræftet i hans kvaliteter og har derfor nu lavet en aftale med ham.

FC Helsingør har i første omgang indgået en aftale for resten af 2013 med den talentfulde målmand.

Foruden Mikkel Bruhn har FC Helsingør netop forlænget aftalen med målmand Daniel Ruberg frem til sommeren 2014. Ruberg var dog så uheldig at brække en finger under træningen op til weekendens kamp og må sidde ude i op til tre måneder.