Et-årig kontrakt til Daniel Stückler

Angrebstalent skal finde målformen i FC Helsingør

Reid Strain og Daniel Stückler kæmper om bolden i sommerens træningskamp mod Bridges FC. Nu har den 20-årige angriber signeret en ét-årig kontrakt med FC Helsingør. Foto: Claus Birch.

Den tidligere Brøndby-spiller Daniel Stükler skal det kommende år spille i FC Helsingør, meddeler klubben på sin hjemmeside. Angriberen har trænet med siden juni og deltaget i træningskampene mod FC Nordsjælland og Bridges FC. Nu er det så blevet til en 1-årig aftale med angriberen, der skal forsøge at få karrieren på skinner igen i FCH.

FAKTA
Daniel Stückler (f. 13.04.1997)
Position: Angreb
Klubber: Lyngby Boldklub, Brøndby IF, HB Køge, FC Helsingør
Kampe / Mål for FCH: 0 / 0
Landskampe: Danmark U16 (11 kp/5 mål), U17 (13 kp/ 6 mål), U18 (4 kp / 2 mål), U19 (14 kp / 3 mål) i perioden 2012-16.
Kontrakt til: 30.06.2018

Som 16-årig blev Stückler hentet fra Lyngby Boldklub til Brøndby IF, hvor han fik en tre-årig kontrakt. For halvandet år siden blev han rykket op i de blå-gules A-trup og er noteret for 9 kampe og 1 mål i Superligaen.

Det sidste halve år har det 20-årige angrebstalent Daniel Stückler tilbragt i HB Køge, men det blev ikke lykken og nu gælder det altså FC Helsingør.

– Det er målet, at jeg skal op i gear her og vise hvad jeg kan. Jeg fik ikke helt muligheden for at vise mig frem i Køge, men det er jeg klar til at gøre her. Jeg skal forhåbentligt have en masse spilletid og hjælpe holdet. Selvfølgelig har jeg brug for lidt tid til at komme ind på holdet, og komme op i topform igen, men så er jeg også sikker på, at jeg nok skal få sat mit indtryk. Jeg har scoret i Superligaen før, og jeg er sikker på at det kommer igen, siger han til FCHs hjemmeside.

Cheftræner Christian Lønstrup ser stort potentiale i tilgangen:
– Daniel er et de store ungdomstalenter i Danmark i de sidste fem-ti år, men har ikke fået forløst sit potentiale i Brøndby eller i Køge. Så vi tager ”kampen lidt op”, som vi har gjort med en del andre spillere, og vi kan se en masse spændende ting i Daniel. Det kommer til at tage lidt tid med ham, men der er helt klart en grund til, at vi har taget ham ind. I første omgang er det for at styrke vores bredde, men efter lidt tid er det planen, at han skal spille Superliga. Daniel er en rimeligt komplet angriber. Han er især en god boksspiller, der godt ved hvor målet står, men han har været tynget lidt af manglende selvtillid. Der har været for mange dårlige oplevelser for ham de senere år, og det skal vi have ændret på, siger Lønstrup til fchelsingor.dk.

Daniel Stückler har spillet 42 ungdomslandskampe for Danmark og scoret ikke færre end 16 mål i nationaltrøjen.