Esen og Ohlander forlader FC Helsingør

Truppen slankes yderligere

Lucas Ohlander presses af Edison Flores under kampen i DBU Pokalen 4. runde, mellem AaB og FC Helsingør den 6. december 2017 på Aalborg Portland Park. Nu tager svenskeren videre i karrieren. Foto: Claus Birch

FC Helsingør siger farvel til yderligere to marginalspillere. Således meddeler klubben i dag at både Ismail Esen og Lucas Ohlander tager videre i deres karriere. De to følger i sporet på William Kvist og Måns Hermann, der også har forladt klubben siden afslutningen på efterårssæsonen.

– For alle fire kan jeg sige, at vi ikke har haft en finger at sætte på deres professionalisme og arbejde til træning. Det er simpelthen et spørgsmål om at vi ikke kan tilbyde dem den spilletid, alle fodboldspillere higer efter, udtaler direktør Janus Kyhl, i en pressemeddelelse.

– Især Lucas Ohlander har i perioder været meget tæt på førsteholdet, og har også fået spilletid både i pokalen og i Alka Superligaen. Han er en spiller vi faktisk gerne ville havet kunnet tilbyde noget mere, men for Lucas giver det mest mening, at han kommer ud og får fast spilletid nu. Men jeg vil gerne takke alle fire for deres tid i klubben, og ønske dem alt muligt held og lykke med deres karrierer fremover, siger Kyhl.

Ismail Esen er kommet igennem FCHs egne ungdomsrækker og var med til at vinde U-21 mesterskabet for FCH med en 2-0 finalesejr over Vejle Boldklub i juni 2017. Han nåede ingen kampe på førsteholdet, men var fast på Reserveliga-holdet i efteråret.

Lucas Ohlander kom til FCH i foråret 2017, efter han havde gjort et godt indtryk i Helsingborgs IF-trøjen i en træningskamp. Der var også hos vores naboer han startede karrieren, der har bragt ham forbi både Brønshøj Boldklub og islandske Valur Reykjavik.

Ismail Esen under kampen i Reserveligaen mellem Lyngby Boldklub og FC Helsingør den 11. september 2017 på Lyngby Stadion. Foto: Claus Birch

GemGem