Elite 3000 Helsingør – Avedøre IF 0-0

Danmarksserien, Pulje 1, 14. juni 2008 i Helsingør Idrætspark

Alt i alt blev det en god gang underholdende sommerfodbold garneret med det typiske danske sommervejr med byger, der går og kommer, skrev Helsingør Dagblad. På udklippet udfordrer Jonas Rohrberg et par Avedørespillere i de usædvanlige omgivelser på træningsbanen.

Uafgjort 0-0 mod Avedøre IF lyder ikke ligefrem som en kamp der vil gå over i historiebøgerne. Men ikke desto mindre blev lørdagens opgør i Helsingør en kamp, der alligevel vil blive husket for fremtiden. For første gang siden indvielsen af Helsingør Stadion – tidligere kaldet Sportspladsen – den 1. juli 1923, blev en hjemmekamp ikke spillet på denne bane.

Baggrunden var en halvskidt grønsvær – præget af den manglende regn – kombineret med kvindelandsholdets træning i byen, og de forestående opvisningskampe med deltagelse af Zenit Skt. Petersborg, FC København og Helsingborgs IF. De lyseblå rykkede således op til opvisningsbanen ved Helsingør Hallen, der behørigt afspærret med bånd, blev en trist ramme om en passende trist kamp!

Lars Dalsborg valgte at sende begge sine målmænd i aktion, i det der mere lignede en træningskamp. Skulle opgøret have haft en vinder, burde det dog ha’ været Helsingør, der imidlertid igen havde mere end svært ved at finde vej til målet. Mikkel Vindahl var tættest på med et følt skud på træværket.

Danmarksserien, Pulje 1
Lørdag d. 14. juni 2008, 15.00. Bane 6, Helsingør Idrætspark, Gl. Hellebækvej

Elite 3000 Helsingør – Avedøre IF
0-0. Tilskuere: 75

Elite 3000 Helsingør (4-4-2): Ignacio Sanchez (46.: Kristoffer Nilsson) – Casper Mørk, Hulusi Dolar, Jeppe Christiansen, Ronni Andersen – Mikkel Vindahl Nielsen, Dennis Borup, Michael Gorm Nielsen, Paw Bendixen (63.: Anders Henriksen) – Tarik Benjellou (80.: Dario Grahovac), Jonas Rohrberg.
Cheftræner: Lars Dalsborg

Advarsel til Helsingør: Mikkel Vindahl Nielsen (67).

Dommer: Leif Herstal