Augustesen siger farvel med et smil

Venstrebacken fortsætter karrieren i Avarta

Efter blot en enkelt sæson i den lyseblå trøje, tager 20-årige Alexander Augustesen afsked med FC Helsingør. Et nyt civilt job og fodbold i Helsingør er svært at forene og den unge forsvarsspiller forlænger derfor ikke sin aftale,  når den udløber 30. juni.

– Jeg er blevet salgsleder i det firma, jeg arbejder i og det betyder, at jeg tidligst kan køre fra København klokken 16, og så er det svært at nå at stå på træningsbanen i Helsingør klokken 17, forklarer Augustesen til Helsingør Dagblad.

– Jeg vil gerne sige tak til alle i og omkring klubben for den gode tid, jeg har haft i FC Helsingør. Jeg har udviklet mig som fodboldspiller og lært en masse gode mennesker at kende, så jeg tager fra Helsingør med et smil på læben og et tak, tilføjer han til avisen.

FODBOLD: Alexander Augustesen (FC Helsingør) under kampen i 2. Division Øst mellem Hvidovre IF og FC Helsingør den 17. september 2014 på Hvidovre Stadion. Foto: Claus Birch
Alexander Augustesen stopper karrieren i FC Helsingør efter at være blevet forfremmet i sit civile job. Fremover er det Avarta der får glæde af den talentfulde back. Foto: ClausBirchDK.

Augustesen kom fra FC København i juli 2014 og debuterede allerede i sæsonpremieren mod netop Avarta. Fra start gjorde han pladsen som venstreback sin egen og var fast mand i startelleveren hele efteråret. Forårssæsonen har derimod ikke bragt så meget spilletid og blot én kamp i startopstillingen og syv indhop er det blevet til efter nytår.

Alexander Augustesen fortsætter karrieren i Avarta, hvor han således kommer til at spille for FCH’s tidligere cheftræner Benny Gall, der nu har ansvaret i Espelunden.

– Alexander Augustesen har været en god ambassadør for FC Helsingør og udvist stor vilje og engagement når han har trukket FCH-trøjen over hovedet, siger sportschef Johnni Mosevang Christensen om spilleren, der nåede 23 kampe i den lyseblå trøje.