André Riel tager et halvt år mere

FC Helsingør forlænger med forårstopscorer

FC Helsingør har forlænget med angriberen André Riel. Den 25-årige angriber, der kom til FC Helsingør i vinterpausen, har forlænget sin aftale med FC Helsingør, således at den nu løber til årsskiftet.

FODBOLD: André Riel (FC Helsingør) jubler efter scoringen til 1-0 under kampen i 2. Division Øst mellem GVI og FC Helsingør den 2. april 2015 i Nymosen. Foto: Claus Birch
André Riel jubler efter sin første scoring i FCH-trøjen mod GVI i april. Nu er den 25-angriber klar til at fortsætte måljagten i 1. division. Foto: ClausBirchDK.

– Riel kan en masse uventede ting i det offensive spil, hvorfor han er vigtig at have i truppen og jeg er meget glad for at vi har fået forlænget med ham, siger cheftræner Christian Lønstrup.

André Riel har spillet samtlige kampe i foråret og været en vigtig brik i det offensive spil for FC Helsingør.

– André er den spiller som har lavet flest mål for os i foråret, og spillere der laver mål er vigtige for et hold, siger sportschef Johnni Mosevang Christensen.
– Han er farlig hver gang han nærmer sig feltet, og kan sparke og score fra alle vinkler.

André Riel scorede 7 mål for FC Helsingør i foråret og kom derved op på totalt 15 mål i sæsonen, medregnet de 8 efterårsscoringer for BSV. Det placerede ham på en samlet 4. plads på topscorerlisten i 2. division øst. Topscorer i FC Helsingør i sæsonen 2014/15 blev Martin Koch med 17 mål.

– Det er rart at få fremtiden afklaret, lyder det fra André Riel fra sit feriedomicil. Jeg er meget tilfreds med min sæson i FC Helsingør, hvor jeg har lavet mange mål og en del assists, og glæder mig nu til at skulle spille 1. division.

André Riel har tidligere optrådt i den næstbedste række for HIK og ser frem til gensynet.
– Det bliver sjovt at komme tilbage til det sted, jeg var for snart mange år siden. Dengang havde jeg drømme om at spille topfodbold og de drømme er ikke lagt væk. Nu kommer jeg op på en større scene og så er det op til mig, at vise mig frem, siger han til Helsingør Dagblad.

At kontrakten i første omgang kun er halvårlig, var et ønske fra spilleren selv.
– Jeg ønsker ikke at binde mig for længe og derfor bad jeg om, at lave en aftale for et halvt år. Som udgangspunkt ville klubben gerne have skrevet for et år. At det er et halvt års kontrakt  betyder ikke, at jeg ikke spiller i klubben længere end det næste halve år, understreger Riel i avisen.