Afsked med Ricki Olsen

Ingen kontraktforlængelse til rutineret kantspiller

Mustapha Bundu (AGF) presses af Ricki Olsen under kampen i ALKA Superligaen mellem AGF og FC Helsingør den 1. december 2017 i Ceres Park, Aarhus. Foto: Claus Birch

Efter nedrykningen fra Alka Superligaen står det nu klart, at højrebacken Ricki Olsen ikke skal følge FCH ned i den næstbedste række. Klubben meddelte i dag, at kontrakten ikke forlænges.

– Ricki har i dén grad været klubbens mand, og har spillet over 100 kampe for os på vores fælles rejse fra 2. Division og op i Superligaen.  Han har fyldt meget i truppen på den positive måde, og har været en af de spillere vores unge drenge kunne læne sig op ad, med sin store erfaring. Det har dog knebet med spilletiden det sidste stykke tid, og det er nok tidspunktet nu for begge parter at prøve noget nyt. Klubben vil gerne sende en stor tak til Ricki for en professionel og dedikeret indsats, og ønske ham al held og lykke fremover, siger direktør Janus Kyhl.

Hvor Ricki Olsen fortsætter karrieren er ikke oplyst, men selv siger kantspilleren:
– Det har været en uforglemmelig rejse at gå hele vejen fra anden division til Superligaen, og det har været de bedste fire år i min karriere. Jeg har kun positive ting at sige om klubben, og det har været en fornøjelse at bidrage med det jeg nu har kunnet byde ind med. Jeg ønsker hele FC Helsingør og vores fans alt det bedste fremover. Jeg er sikker på, at klubben nok skal komme tilbage til Superligaen i en endnu stærkere udgave.

Ricki Olsen har spillet i FC Helsingør siden sommeren 2014, hvor han kom fra Nordvest FC. Tidligere har han også optrådt for Brøndby IF, Randers FC, Viborg FF og Næstved Boldklub. Han nåede 113 kampe og 17 mål i FCH trøjen.