1-årig kontrakt til Hulusi Dolar

Defensiven ved at være på plads i FCH

FC Helsingør har fået endnu en brik på plads til den kommende sæson, da Hulusi Dolar har signeret en kontrakt for det kommende år.

Hulusi Dolar rives i trøjen af den tidligere FCH’er Mads Heidelbach Hansen under kampen mod B.93. I næste sæson gælder det 1. division for den 28-årige back. Foto: Claus Birch

Hulusi vendte tilbage til Helsingør i vinters efter nogle år i BSV. Han fik hurtigt tilkæmpet sig en plads på holdet og har været blandt cheftræner Lønstrups foretrukne i langt de fleste af forårets kampe.

Selvom han foretrækker pladsen på højre back eller i det centrale forsvar, har Hulusi spillet de fleste kampe på venstre back, efter ankomsten af Mads Aaquist. Det har dog ikke fået FCH til at tøve i ønsket om at tilknytte ham for yderligere en sæson.

– Hulu er en rigtig dygtig forsvarsspiller, som jeg er meget tilfreds med at vi også har med i den kommende sæson. Han er fysisk stærk og meget sikker i sit forsvarsspil, siger cheftræner Christian Lønstrup.

28-årige Hulusi Dolar er en rigtig Helsingør-dreng der allerede fik sin debut på det bedste hold som ynglingespiller. Siden drog han til Sverige og efter nogle år i BSV, kom han tilbage til Helsingør i vinters.

Hulusi Dolar har det seneste halve år spillet som amatør, men har nu indgået en kontrakt frem til sommeren 2016.

Han opnåede 10 kampe i foråret og har i alt optrådt 62 gange på klubbens bedste hold.