I spillerarkivet kan du finde samtlige spillere der har optrådt på HIFs førstehold fra 1934/35 - 2004/05, hvor fællesholdet Elite 3000 Fodbold så dagens lys.

Arkivet rummer 496 spillere, inddelt affabetisk efter deres efternavn.

Kravet for at blive noteret for en kamp er, at kampen skal være officiel, dvs en turnerings- eller pokalkamp under enten DBU eller SBU. Desuden skal spilleren have været på banen, enten fra start eller indskiftet.

De fleste spillere er det desuden lykkedes at finde fødselsdato på. Kan du hjælpe med at lukke de sidste huller, hører jeg gerne fra dig.
 

 
A B C D E F G H  I  J K   L
M N O P R S T U V W Z Ø

HIFs spillerkartotek omfattede i mange år perioden fra 2. verdenskrigs afslutning og frem til dannelsen af Elite 3000 i 2005. Herefter har jeg koncentreret arbejdet om perioden tilbage til sommeren 1934, hvor HIF for første gang spillede i 1. Division - datidens bedste række i dansk fodbold. I efteråret 2012 lykkedes det at få lukket de sidste huller - det var i de turbulente krigssæsoner. Det er således en glæde, at det nu er lykkedes, at samle den komplette liste over 1. holdsspillere tilbage til midten af 30'ernes krisetider.

Næste mål er knapt så omfattende, men givetvis også tidskrævende, da det bliver sværere og sværere at finde informationer om datidens holdopstillinger. Forhåbentlig kan jeg dog på et tidspunkt arbejde mig tilbage til 1931, hvor HIF for første gang spillede i Danmarksturneringen i 2. Division Øst.
 
Du kan læse mere om arbejdet med at udarbejde spillerarkivet her.

 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.