Nyhedsarkiv


Nyheder i august 2010:
 
24. august 2010:
Elite 3000 opruster på trænersiden
  
13. august 2010:
Stelian Trasborg til Elite 3000
 
FC Vestsjælland venter i pokalen
 
Nicklas Jonassen til Fredensborg
 
2. august 2010:
Trætte amerikanere meldte afbud
  

 

 

 
 

 


 

 

 

 

Nyheder August 2010
 
Tirsdag d. 24. august 2010
 

Christian Lønstrup ansat som ny assistenttræner
De lyseblå opruster på trænersiden
 
Benny Gall har fået Christian Lønstrup som assistenttræner.Christian Lønstrup - tidligere ITU-træner (Integreret Talent Udvikling) i B93 - er blevet tilknyttet som assistenttræner i Helsingør.
 
- Med et trænerteam på 4 mand - cheftræner Benny Gall, målmandstræner Lennart Jørgensen og de to assistenttrænere Henrik Backe og Christian Lønstrup - kan vi nu tilbyde en meget mere intensiv, alsidig og individuel træning, idet vi nu vil have op til 4 samtidige trænere på træningsbanen. Det giver især også mulighed for, at øge fokuseringen på udviklingen af de unge talenter i Helsingør, skriver sportschef Johnni Christensen i en pressemeddelelse.
 
- Vi vil meget gerne udvikle vores egne unge spillere. Ved at udvide trænerstaben, er det med målet om også at kunne integrere flere af vores ungdomsspillere ind omkring divisionsholdet træning, ligesom også de af de nyoprykkede U-19 spillere, som aktuelt ligger lige uden for divisionstruppen, skal have gavn og glæde af det udvidede trænerteam", fortæller formand Finn Moseholm og fortsætter: 
- Mindst én gang om ugen vil vi fremover invitere yderligere unge spillere med i divisionsholdets træning.
 
I første omgang er der med Christian Lønstrup lavet en aftale der løber året ud, hvorefter parterne evaluerer med henblik på en evt. forlængelse af aftalen.
 
Christian Lønstrup - der stoppede sin aktive karriere for 5 år siden - er 39 år og har som aktiv spillet mere end 250 kampe for FCK, med hvem han bla. vandt 4 danske mesterskaber og 2 pokaltitler, ligesom han også nåede 2 år i Italien hos Cagliari.
 
 
Fredag d. 13. august 2010
 

Lyngby's Stelian Trasborg til Elite 3000
Den lynhurtige kantspiller kan blive et scoop for de lyseblå
 
Stelian Trasborg i kamp mod Hulusi Dolar i 2009. Nu trækker han selv i den lyseblå trøje. Foto: Claus BirchFor en måned siden blev 21-årige Stelian Trasborg enig med Lyngby Boldklub om at ophæve hans fuldtidskontrakt. Siden har han trænet med 1. divisionsklubben Hvidovre IF, men rygterne om ham var også nået Helsingør, og så slog sportschef Johnni Christensen til.

- Stelian var oppe og se vores kamp mod AB i tirsdags, og var begejstret for det han så. Han havde hørt godt om klubben, og deltog ved træningen her til aften. Vi har haft en god snak og han spiller for os i efteråret, siger sportschefen.
 
Han betegner Trasborg som en lynende hurtig kantspiller, en væver venstrebenet type der er teknisk dygtig.
 
Stelian Trasborg kommer oprindeligt fra Bulgarien, og har spillet 4 kampe på det bulgarske U18 og U19-landshold. Han har spillet i Lyngby de sidste syv år, heraf de seneste tre år på kontrakt. Han blev betegnet som noget af en guldfugl hos de kongeblå, men potentialet blev aldrig rigtig forløst, som Lyngbys sportschef Birger Jørgensen sagde til bold.dk i sommer:
- Stelian har altid været en talentfuld spiller, der med sin fine teknik og hurtighed har nogle af de redskaber, der er interessante i branchen. Desværre har forskellige skader haft stor indflydelse på spilletiden som senior i Lyngby Boldklub. Vi håber meget, at Stelian finder en klub, der kan hjælpe ham med noget spilletid og som kan forløse hans potentiale. Det bliver spændende at følge fra sidelinjen”.
 
I januar 2006 var han til prøvetræning i Chelsea og han har også været på ophold hos Charlton Athletic. 
 
Fredag d. 13. august 2010
 

FC Vestsjælland venter i pokalen
Svær lodtrækning for Elite 3000 mod 1. divisionsholdet
 
- Vi håber på et af de mindre hold som vi har en god chance imod, eller også skal det være en rigtig kassekamp. Det værste ville være et hold som f.eks. FC Vestsjælland, der nok kan sammenlignes med AB. 
  
Nogenlunde sådan sagde Elite 3000 træner Benny Gall i minutterne efter tirsdagens pokalsejr over akademikerne. Om Gall har evner som spåmand skal ikke kunne siges, men det var ihvertfald præcis FC Vestsjælland der kom op af bowlen, da der i dag blev trukket lod til 2. runde i Ekstra Bladet Cup.
 
Dermed er det vel også sagt, at det ikke ligefrem kan kaldes en ønskemodstander, og sportschef Johnni Christensen lød heller ikke videre opstemt, da han skulle kommentere på Elite 3000's muligheder:
- Det er langt fra en drømmelodtrækning, og bestemt ikke det vi havde håbet på. FC Vestsjælland har et rigtig godt hold, de satser hårdt og har en god lokal opbakning. Så ja, det bliver rigtig svært for os.
 
- Og vi må jo nok også forvente at de har læst på lektien efter vores kampe mod FCK og AB, og ikke regner med en let opgave i Helsingør. Men når det er sagt, så spiller vi jo 2. runde for at gå videre til 3. runde. Så vi ligger os ikke ned på forhånd, men vil byde dem kamp til stregen, lover sportschefen.
 
FC Vestsjælland trænes af Michael Schjønberg og nåede 2. runde via en komfortabel 12-0 sejr over Døllefjelde Musse. Sidste år måtte holdet fra Slagelse forlade turneringen efter et nederlag til Esbjerg, mens det året før var FC København der blev deres banemænd.
 
Kampen mod Elite 3000 er fastsat til Helsingør Stadion onsdag den 25. august kl. 18:00.
 
Fredag d. 13. august 2010
 

Nicklas Jonassen skifter til Fredensborg
Fuld forståelse for kantspillerens ønske om mere spilletid
 
Nicklas Jonassen skal nu spille i Fredensborgs grønne trøje. Foto: Claus BirchDen angrebsivrige højrekant Nicklas Jonassen har spillet sin sidste kamp for Elite 3000. I hvertfald i dette efterår. Torsdag blev han enig med klubben om et øjeblikkeligt skifte til Fredensborg BI i Sjællandsserien, hvor han genforenes med de tidligere Elite 3000 spillere Anders Henriksen og Christian Tyron.
 
Den 20-årige kantspiller var ellers ved at være klar efter sin skade i foråret, men mener selv at han er for langt fra en plads i startopstillingen.
- Det er med blødende hjerte vi siger farvel til Nicklas, og han har også selv været superglad for at være i klubben. Men det er også forståligt at han godt vil spille noget mere, og derfor støtter vi ham i hans beslutning, fortæller sportschef Johnni Christensen.
 
- Faktisk ser vi det lidt som en udstationering, og håber han vender tilbage til vinter som en endnu stærkere spiller, siger sportschefen.

Nicklas Jonassen har tidligere spillet i Lyngby Boldklub, og fortsatte hos Stenløse Boldklub i 2. division, inden han i januar 2009 kom til Elite 3000. Her er det blevet til 28 kampe og 2 mål i den lyseblå trøje.
 
Mandag d. 2. august 2010
 

Trætte amerikanere måtte melde afbud
Elite 3000 brændt af for tredje gang denne sommer
 
Benny Gall fik sommerens tredje afbud.....Med kun en uge til efterårspremieren var det noget af en bet for Elite 3000-træner Benny Gall, at han igen måtte se et hold melde afbud til en træningskamp. For tredje gang indløb den irriterende melding lørdag fra amerikanske Chicago Bridges FC, der ikke så sig i stand til at spille søndag på Helsingør Stadion.
 
Fredag aften spillede amerikanerne i Holland mod Vitesse Arnhem, og da de i aften møder HB Køge i Nykøbing Sjællland blev det altså for meget af det gode. 
 
Dermed nåede de lyseblå op på tre afbud da FC Nordsjælland og Lyngby Boldklub begge havde meldt fra tidligere.
 
Det betyder at spillere som Mads Hamberg, Morten Juul Hansen, Dennis Borup m.fl. ikke har nået én eneste træningskamp, og det skal således blive spændende at se hvem Benny Gall stiller med i lørdagens opgør mod Ballerup-Skovlunde.
 
 
 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.