Nyhedsarkiv


Nyheder i juni 2010:
 
28. juni 2010:
Planen for 2. division er klar
 
25. juni 2010:
Danny Andersen klar for Elite 3000
 
Svær lodtrækning i EB Cup: AB
 
21. juni 2010:
Elite 3000 havde held i lodtrækningen
 
20. juni 2010:
Årets profiler er kåret i Elite 3000
 
18. juni 2010:
Daniel Ruberg til Elite 3000
 
Sidste chance inden ferien
 
15. juni 2010:
Elite 3000 er klar til Brøndby
 
11. juni 2010:
Mange ændringer mod AB Tårnby
 
9. juni 2010:
Maksimal power i EB Cup
 
Knebent finale-
nederlag til U21

 
8. juni 2010:
U21-finale mod Avarta
 
4. juni 2010:
Skovlunde med overraskelser
 
1. juni 2010:
U21 er klar til finalen
 
 

 


 

 

 

 

Nyheder Juni 2010
 
Mandag d. 28. juni 2010
 

Turneringsplanen klar for 2. Division Øst
Boldklubben Frem er gået konkurs - ny modstander venter!
 
Jeppe Christiansen & Co. divisionsdebuterer mod Ballerup-Skovlunde. Foto: Claus Birch.DBU har her til aften offentliggjort programmet for den kommende sæson i 2. division Øst, og det betyder at Elite 3000 får æren af at møde den nystiftede klub Ballerup-Skovkunde i deres allerførste kamp nogensinde. Det sker i Ballerup Idrætspark, lørdag den 7. august.
 
I forhold til det offentliggjorte program, er der dog allerede ændringer på vej. Boldklubben Frem meddelte i dag at de trækker stikket ud, og erklærer sig konkurs. Det betyder at Valby-klubben må en tur ned i Københavnsserien, og DBU må finde en ny deltager i 2. division.
 
Inden de lyseblå kommer så langt, er der dog også en håndfuld træningskampe at se frem til. De byder på det traditionelle opgør mod Fredensborg, samt kampe mod to af de kommende modstandere i 2. division, nemlig Vanløse og Stenløse. Mest interessant er dog kampene mod reserveholdene fra FC Nordsjælland og Lyngby Boldklub. To mandskaber der stiller op i den nystiftede reserveliga, og således er væsentlig stærkere end de 2. hold Elite 3000 tidligere har mødt fra de to klubber.
 
Du kan se programmet for både 2. division og træningskampene her.
 
Fredag d. 25. juni 2010
 

Danny Andersen spiller for Elite 3000 
Vender tilbage til Helsingør efter 6 sæsoners fravær
 
Danny Andersen er nu officielt i den lyseblå trøje. (Foto: Claus Birch)Tilhængernes årelange bønner blev i dag hørt, da Elite 3000 på et pressemøde offentliggjorde at Danny Andersen vender tilbage til Helsingør. Dermed er den hurtige forward hjemme igen, efter en rundrejse i HIK, Lyngby og senest Boldklubben Frem.
 
Danny Andersen kom oprindeligt fra Vapnagård FK72 og fik via ungdomsfodbold i HIF, sin debut for HIF i 2001. Her scorede han 36 mål i 87 kampe, inden han skrev kontrakt med HIK i sommeren 2004.
 
Allerede sidste sommer begyndte rygterne om Danny's tilbagevenden af svirre, da den populære angriber trænede i klubben da Frem var i konkursfare. 
 
På mødet blev det også bekræftet at målmanden Daniel Ruberg - som tidligere meddelt her på siden - skifter fra Stenløse til Elite 3000.
 
 
Fredag d. 25. juni 2010
 

Svær lodtrækning i Ekstra Bladet Cup: AB 
Akademikerne bliver en alvorlig test for Elite 3000
 
Det kunne måske have været værre, men ikke desto mindre bliver det en alvorlig udfordring der venter Elite 3000 i 1. runde af Ekstra Bladet Cup. Modstanderne ved dagens lodtrækning blev nemlig AB, der gæster Helsingør Stadion tirsdag den 10. august.
 
De grønne har som bekendt store ambitioner om en plads i SAS-ligaen, men nåede heller ikke i år det eftertragtede land, selvom de var med i opløbet helt til det sidste.
 
I sidste års pokalturnering eliminerede AB blandt andre Søllerød-Vedbæk (3-0), inden de selv tabte til de senere pokalvindere fra FC Nordsjælland (1-4).
 
 
Mandag d. 21. juni 2010
 

Pyha! Elite 3000 havde held i lodtrækningen
Udsigt til spændende nordsjællandske lokalopgør i 2. division øst
 
Formand Finn Moseholm havde hjertet oppe i halsen.
DBU foretog i dag puljeinddelingen til den forestående 2. division, og det betød samtidig at der skulle foretages lodtrækning blandt de østlige hold, for at få fyldt 16 hold i vestkredsen.
 
Elite 3000's formand Finn Moseholm var taget til DBU for at overvære lodtrækningen:
- Det var med hjertet oppe i halsen, men heldigvis trak vi frisag. Det blev B.1908, Rishøj og Greve, der må gå den tunge gang over i 2. division vest.
 
Dermed står det også klart, at alle fem nordsjællandske klubber forblev i østkredsen, og det åbner op for nogle drabelige opgør i den kommende sæson mellem BSV, Stenløse, Allerød, Frederikssund og Elite 3000. Læg dertil gamle storklubber som Frem og B93, samt ambitiøse Lolland Falster Alliancen og FC Nordvest - jo det tegner rigtig spændende.
 
De 16 klubber i 2. Division Øst bliver dermed: Allerød, Avarta, B.93, Glostrup-Albertslund, Elite 3000 Helsingør, Frederikssund, Frem, Herlev, HIK, Lolland Falster Alliancen, FC Nordvest, Skjold, Ballerup-Skovlunde, Stenløse, BSV og Vanløse.
 
Den nye turnering begynder i weekenden 7/8. august, og turneringsplanen forventes at foreligge indenfor får dage.
 
Søndag d. 20. juni 2010
 

Årets profiler er kåret hos Elite 3000
Michael Gorm Nielsen og Jonas Kallehauge rendte med hæderen
 
Michael Gorm Nielsen blev Årets Spiller. (Foto: Claus Birch)Med sejren over Frederikssund fik Elite 3000 sat et flot punktum på sæsonen, og fuldendte lørdagen med afslutningsfest for spillere og ledere. Her benyttede klubben lejligheden til at kåre årets profiler, og det må have været svære valg denne gang.
 
Mange har gjort det aldeles fremragende, og man kan da heller ikke være uenig i at Michael Gorm Nielsen fortjente kåringen til Årets Spiller mens Jonas Kallehauge var Årets Fighter.
 
Et stort tillykke til begge her fra.
 

Fredag d. 18. juni 2010
 

Daniel Ruberg til Elite 3000
Stenløse-keeperen vender hjem til Helsingør
 
Daniel Ruberg er på vej til Elite 3000 - skriver Frederiksborg Amts Avis. (Foto: Stenløse Boldklub)Efter to sæsoner på Stenløses 2. divisionshold, skifter målmanden Daniel Ruberg til Elite 3000. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.
- Jeg har været glad for Stenløse, hvor jeg har udviklet mig meget som målmand, men jeg føler det er på tide at komme hjem. Helsingør er tilbage i 2. division og chancen for at blive førstemålmand er lige stor i Stenløse og Helsingør, siger han til avisen.
 
Ruberg spillede i HIF som ungdomsspiller, men fik siden en ungdomskontrakt i AB, inden han fortsatte til Stenløse. Her har han stået i skyggen af Christian Amby, men har dog fået 15 førsteholdskampe. I den netop overståede sæson i 2. division spillede Daniel Ruberg 9 kampe.
 
Hans skifte til Elite 3000 er ikke officielt bekræftet af klubben.
 
Fredag d. 18. juni 2010
 
Efter onsdagens flotte indsats mod Brøndby, gælder det lørdag årets sidste kamp i Danmarksserien.
Sidste chance for at se de lyseblå inden ferien
Topbraget mod Frederikssund lukker sæsonen
 
En mindeværdig sæson er ved at nå vejs ende, og lørdag er sidste chance for at se de lyseblå i aktion, før de kan gå på en velfortjent sommerferie. Og ganske passende bliver det rækkens to bedste hold der krydser klinger, når Frederikssund stiller op på Helsingør Stadion. Gæsterne stiller samme mandskab som besejrede NB Bornholm i sidste weekend, mens Elite 3000 har enkelte ændringer.
 
For de lyseblå er det dog i positiv retning, idet David Rasmussen og Jonas Kallehauge er tilbage på den centrale midtbane, efter fraværet mod AB Tårnby. Sejren mod Brøndby i onsdags har givet selvtilliden et ekstra skud, og forhåbentlig kan de lokale helte slutte af med tre points.
 
Til opgøret mod Frederikssund har Benny Gall udtaget disse 14 navne: Mads Hamberg, Martin Junior Christensen, Jeppe Christiansen, Morten Juul Hansen, Ronni Andersen, Kienn Jensen, David Rasmussen, Jonas Kallehauge, Dennis Borup, Michael Gorm Nielsen, Jonathan Nielsen, Casper Sørensen, Andreas Svinggaard og Morten Johanssen.
 
Kampen mod Frederikssund er i øvrigt Ronni Andersens kamp nummer 100 i den lyseblå trøje, og han vil naturligvis blive behørigt fejret. Også fanklubben vil hylde spillerne før kampen, så der er god grund til at komme i god tid. Efter kampen samles spillere og ledere til stor afslutningsmiddag på en restaurant i byen, hvor man vil kåre årets spiller og årets fighter, og efterfølgende se landskampen på storskærm.
  
Bemærk at kampen spilles lørdag kl. 15 på Helsingør Stadion.
 
 
Tirsdag d. 15. juni 2010
 

Elite 3000 har produceret et souvenirprogram på 12 sider i fuld farve, med masser af læsning om de to hold. Programmet sælges på stadion for bare 20,-.Elite 3000 er klar til Brøndby
De lyseblå spiller deres chance 
 
For anden gang i denne sæson står Elite 3000 overfor en massiv udfordring, når Brøndby IF onsdag aften stiller op på Helsingør Stadion. Det er bronzevindernes første testkamp forud for den kommende sæson, og senere venter modstandere som AIK Stockholm og Djurgården, begge på Brøndby Stadion.
 
Træner Henrik Jensen havde det meste af truppen samlet for første gang mandag, efter en meget kort ferie, og allerede i weekenden den 17./18. juli starter SAS-ligaen igen.
 
Det forventes at gæsterne møder i stærkest mulige opstilling, men det gør Elite 3000 også, fortæller Benny Gall:
- Nu er Brøndby jo lige startet op, så jeg forventer ikke at de kommer på højeste niveau. Men de bliver rigeligt højt for os, så derfor stiller vi så stærkt som muligt. Så må vi se hvilke udskiftningsmuligheder der bliver undervejs, og tage de nødvendige hensyn til at vi spiller den sidste turneringskamp mod Frederikssund på lørdag. Men vi vil forsøge at spille vores eget spil, og har jo også noget værdighed at bevare. Vi skal ikke ud og rundbarberes, siger Elite 3000-træneren.
 
Formand i Elite 3000, Finn Moseholm, forventer en godt besøgt kamp:
- Vi har mærket en fantastisk forhåndsinteresse for kampen, og regner med at der igen kommer mange tilskuere på stadion. Vi forventer et Brøndby-hold, der ikke bare kommer for at spille en tilfældig for-sjov kamp. Og da vi mødte FC København i pokalturneringen i efteråret, havde over 3000 tilskuere løst billet og fik virkelig noget for pengene, tilføjer formanden.
 
Der vil være en mængde aktiviteter både før, under og efter kampen. Fra 14:30 - 16:00 uddeler Spar Nord i Sct. Olaigade 200 fribilleter til de hurtige, ligesom der vil være mulighed for at møde og få autografer fra Martin Junior Christensen, Dennis Borup og Casper Sørensen. I pausen er banken ligeledes sponsor af en straffesparkturnering, og udlodder iøvrigt andre flotte præmier - blandt andet en signeret Brøndby-trøje - i forbindelse med kampen. Efterfølgende vil de to hold mødes til spisning, inden Brøndby-bussen triller tilbage til vestegnen.
 
Det forventes at mange Brøndby-fans tager turen til Helsingør, og de vil i lighed med FCK-fans'ne tidligere på sæsonen, få deres eget afsnit på Strandvejstribunen.
 
Kampen på Helsingør Stadion sparkes i gang kl. 18:30, og portene åbnes allerede kl. 17:00. Der vil naturligvis være mulighed for at få stillet både sult og tørst, og så møder Brøndby-Shoppen iøvrigt op med deres egen bod.
 
 
Fredag d. 11. juni 2010
 

Michael Gorm & Co. får prøvet nye pladser på lørdag...(Foto: Claus Birch)Mange ændringer mod AB Tårnby
Elite 3000 må ændre i alle tre kæder 
 
Det bliver et noget forvandlet Elite 3000 mandskab der lørdag stiller op på Tårnby Stadion. Morten Juul Hansen er fraværende på grund af en skade, mens Jonas Kallehauge afsoner en karantænedag. Endelig er David Rasmussen forhindret på grund af arbejde. Det betyder at de lyseblå stiller noget anderledes op, end vi har været vant til.
 
Svande Bernstein er rykket ind i det centrale forsvar, mens Andreas Svinggaard tager venstre back. Herfra er Ronni Andersen flyttet op på midtbanen, med Dennis Borup og Michael Gorm Nielsen i mere centrale roller end normalt. Dermed bliver der også plads til både Jonathan "Lålå" Nielsen og Casper "Janker" Sørensen i front.
 
På bænken får vi igen et gensyn med Christian Magleby og Stefan Bidstrup samt Morten Johanssen.
 
For hjemmeholdet er oprykningsmulighederne reelt forspildt, med mindre Skovlunde skulle gå hen og dumme sig godt og grundigt. Til gengæld vil vi sikkert se et AB Tårnby-hold der meget gerne vil revanchere sig for 1-7 afklapsningen i Helsingør i november
 
Kampen spilles på Tårnby Stadion kl. 15:00.
 
 
Onsdag d. 9. juni 2010
 

Topscorerne Michael Gorm Nielsen og Casper Sørensen er begge med mod Værebro. Foto: Claus Birch.Maksimal power i Ekstra Bladet Cup
Elite 3000 mønstrer stort set stærkeste hold i aftenens kamp 
 
De lyseblå tager ikke let på deltagelsen i pokalturneringen, og i modsætning til mange andre klubber, er ambitionerne at nå igennem til en attraktiv kamp senere på året. Derfor tager Benny Gall heller ingen chancer, når det i aften gælder topholdet i serie 1 - Værebro Boldklub - der netop har sikret sig oprykning til Sjællandsserien.
 
Bortset fra en småskadet Morten Juul Hansen, bliver det nemlig stærkest mulige mandskab der sendes afsted, og forhåbentlig kommer hjem med en adgangsbillet til fortsat deltagelse.
 
Det betyder at disse 14 navne er med i aften: Mads Hamberg, Martin Junior Christensen, Jeppe Christiansen (A), Ronni Andersen, Kienn Jensen, Dennis Borup, David Rasmussen, Jonas Kallehauge, Michael Gorm Nielsen, Jonathan Nielsen, Casper Sørensen, Andreas Svinggaard, Svande Bernstein og Peter Hartelius.
 
Kampen spilles kl. 19:00 på Værebro Skole i Bagsværd.
 
 
Onsdag d. 9. juni 2010
 

Jonathan Nielsen og resten af U21-holdet måtte nøjes med sølvmedaljer. Foto: Claus Birch.Knebent finalenederlag til U21
Avarta vandt 1-0 efter en jævnbyrdig kamp
 
Det lykkedes ikke for Elite 3000's U21-mandskab at sikre sig forårets U21-mesterskab. I en jævn lige kamp trak Avarta det længste strå i aftes på Helsingør Stadion, og sikrede sig sejren med en scoring godt ti minutter før tid.
 
Gæsterne stillede op med hele syv spillere fra deres 2. divisionshold, men fik først overtaget da de mere rutinerede kræfter på Elite 3000-holdet blev skiftet ud. De lyseblå var nødt til at spare lidt på krudtet, idet man jo allerede skal i kamp igen i aften, hvor flere af spillerne også er udtaget til pokalkampen mod Værebro Boldklub.
 
Godt 100 tilskuere var mødt op på Helsingør Stadion, hvor begge mandskaber efterfølgende fik overrakt medaljer. 

Matchfacts
Elite 3000 Helsingør - Boldklubben Avarta
0-1 (0-0). Tilskuere: 100
0-1 Miroslav Kracun (79)

Elite 3000:
Tirsdag d. 8. juni 2010
 

Peter Hartelius - et af klubbens store talenter - er givetvis med når U21 i aften spiller finale mod Avarta.U21-finale mod Avarta
Helsingør Stadion klar til den afgørende kamp
 
Efter en stribe flotte kampe er Elite 3000's U21-hold nået finalen, der spilles i aften på Helsingør Stadion mod Avarta.
 
Der er gratis adgang, men ellers vil der være førsteholdsstemning når både speakerboks, øl- og vandsalg m.m. er åbent.
 
Som tidligere vil holdet bestå af U19-holdets talenter, krydret med spillere fra HIF, Elite 3000 truppen og måske også U17. Det betyder at spillere som Svande Bernstein, Andreas Svinggaard, Peter Hartelius og Jonathan Nielsen givetvis kommer i aktion.
 
Kampen mod Avarta spilles kl. 19:00.
 
Fredag d. 4. juni 2010
 

Programredaktør Alexander Mosevang Christensen har endnu engang kreeret et flot blad med spændende indlæg fra træner, anfører m.m. Husk nu at køb det på søndag.....Skovlunde har overraskelser i ærmet
På oprykningsjagt efter syv kampe uden nederlag
 
Med blot tre spillerunder tilbage, er det stadig et åbent spørgsmål hvem der skal følge Elite 3000 og Frederikssund(!) op i 2. division. En lille håndfuld klubber har skiftevis ligget i nedrykningsfare og oprykningsposition, og det bliver helt sikkert først afgjort på sidste spilledag.
 
Et af de hold der nu bejler til pladsen er Skovlunde IF, der gæster Helsingør Stadion på søndag. De gulblusede er ubesejrede i syv kampe i træk, og en oprykning ville være det bedst mulige udgangspunkt for den nye fodboldalliance BSF (Ballerup-Skovlunde-Fodbold) der får premiere efter sommerferien. 
 
Nogle vil sikkert huske at Elite 3000 havde visse problemer i en hårdt spillet kamp i efteråret, hvor det godt nok blev til en 3-0 sejr, men ikke uden hårde dueller. Og står det til Skovlundes nye træner Lars Lembcke, så får de lyseblå også sved på panden på søndag:
- Det skal nok blive en travl eftermiddag i Helsingør. Vi kommer på overarbejde mod et usædvanlig godt Helsingør mandskab, der jo stort set rykkede op allerede i efteråret og alligevel har holdt fokus lige siden. Imponerende og lidt skræmmende. Men vi er nu ikke skræmt fra vid og sans. Vær sikker på at vi går på med fuld musik og forsøger så godt vi kan. Vi har lidt i ærmet som måske med lidt lykke, medvind og en heldig fod her og der, nok skal få os med i kampen. De skal i hvert fald have græs på knæene inden de slår os ihjel, siger Lembcke således til ligaboldcom.
 
Elite 3000-træner Benny Gall er også godt klar over, at der ikke venter en walkover:
- Skovlunde er begyndt at røre på sig og ligger lige nu efter sejren over FC Bornholm til oprykning, så der venter os en svær kamp mod et hold der vil kæmpe med næb og klør for at holde fast i den.
 
Han har ikke fundet anledning til at ændre det store på sit hold, med undtagelse af et glædeligt comeback til Martin Junior Christensen efter en skadespause. Det betyder at disse fjorten er i aktion søndag på Helsingør Stadion:
 
1. Mads Hamberg
2. Svande Bernstein
5. Jeppe Christiansen (A)
6. David Rasmussen
7. Ronni Andersen
8. Jonas Kallehauge
9. Casper Sørensen
10. Michael Gorm Nielsen
11. Dennis Borup
14. Morten Juul Hansen
15. Kienn Jensen
16. Martin Junior Christensen
17. Andreas Svinggaard
18. Jonathan Nielsen
 

Tirsdag d. 1. juni 2010
 

Jonathan Nielsen sendte Elite 3000 på finalekurs med et mål efter kun 6 minutter. Arkivfoto: Claus Birch.U21-holdet er klar til finalen
Vandt 3-2 over Fremad Amager
 
Elite 3000's U21-mandskab fortsatte de gode forårstakter, og kvalificerede sig her til aften til finalen, efter en 3-2 sejr over Fremad Amager på Helsingør Stadion. I en god første halvleg bragte Jonathan Nielsen de lyseblå foran efter 6 minutter på et skud fra kanten af feltet, og to minutter før pausen øgede Nicholas Thomsen til 2-0 uden chance for Fremad Amagers målmand Nicolai Hoe. Andreas Svinggard gjorde det til 3-0 efter 66 minutter, på et indlæg fra venstre side der susede ind i det lange hjørne.
 
Anden halvleg blev mere på det jævne, og de lyseblå manglede noget fysik helt fremme, da de to store angribere Jonathan Nielsen og Casper Sørensen blev skiftet ud. Derfor blev det også unødigt spændende til sidst, hvor gæsternes Mads Rønne fik reduceret i det 81. minut. I næstsidste minut fik Monir Deni reduceret yderligere, men tættere på kom amagerkanerne ikke.
 
Kampen bød også på et fint comeback til Martin Junior Christensen. Selvom han kun havde én træning i benene, lover det godt og betyder at han måske allerede søndag kan være tilbage på DS-holdet mod Skovlunde.

Med sejren er Elite 3000 klar til en finalekamp mod Avarta. Et opgør der spilles onsdag den 9. juni, altså samme dag som kampen i Ekstra Bladet Cup mod Værebro. Ikke så smart, idet flere af de unge DS-spillere jo også er med på U21-holdet. Men mon ikke man får driblet sig ud af det "lille" problem.....
 
Matchfacts:
Elite 3000 Helsingør - Fremad Amager
3-2 (2-0). Tilskuere: 70
1-0 Jonathan Nielsen (6)
2-0 Nicholas Thomsen (43)
3-0 Andreas Svinggaard (66)
3-1 Mads Rønne (81)
3-2 Monir Deni (89)
 
Elite 3000: Frederik Bruun (U17) - Martin Junior Christensen, Bong Kyun Cho (U19), Nicholas Thomsen (U19), Andreas Svinggaard - Mads Skovby, Patrick Hansen (HIF), Peter Hartelius (U19), Morten Johansen (71.: Jannik Billesø, HIF) - Jonathan Nielsen (54.: Enes Ünsün, HIF), Casper Sørensen (71.: Nikolai Smidt, HIF).
Fremad Amager: Nicolai Hoe - Lasse Truelsen (81. Jens Hyllested), Victor Carstensen, Anders Bergenhammer (30. Mads Rønne), Marco Singh, Monir Deni (78. Kristian Bilde), Kristian Bilde (46. Anders Bergenhammer), Jens Hyllested (55. Tejs Gamst), Nicklas Andreasen, Omar Salim og Mathias Hansen (85. Monir Deni).
Dommer: Ronnie Seth Graadal

 
 
 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.