Nyhedsarkiv


Nyheder i marts 2010:
 
31. marts 2010:
To målmænd med til Køge
 
"Bjarne Jensen er ikke for børn"
 
30. marts 2010:
Sidste nyt om trænersituationen
 
27. marts 2010:
Chok: Bjarne Jensen til Brøndby
 
Formand: Kan ikke hamle op med økonomien
  
Plaster på såret: Brøndby til Helsingør
 
26. marts 2010:
Mads Hamberg er skadet
 
25. marts 2010:
Træningen flyttes til Sommariva
 
19. marts 2010:
"Gummi" tilbage mod Næstved
 
17. marts 2010:
Til Køge med larvefødder
 
Nordeas Idrærspris til Elite 3000
 
14. marts 2010:
Ung AB'er imponeret over Elite 3000
 
12. marts 2010:
Hurtige fødder mod Fredensborg
 
9. marts 2010:
U21-turneringen er fastlagt
 
5. marts 2010:
Rohrberg tilbage mod Rishøj
 
3. marts 2010:
Kallehauge tvivlsom til HIK kamp
 

 
 
 


 

 

 

 

Nyheder Marts 2010
 
Onsdag d. 31. marts 2010
 

To målmænd med til Køge
Fortsat tvivl om Mads Hambergs deltagelse
 
Det er fortsat yderst tvivlsomt om målmand Mads Hamberg blive klar til morgendagens forårspremiere på Køge Stadion. Han forvred foden til træning i sidste uge, og har ikke været i stand til at træne siden. I aftes blev det også kun til en gang styrketræning for keeperen, der måtte stå over i weekendens træningskamp mod Birkerød.
 
Her gjorde reserven Philip Guldager til gengæld en flot figur, og begge målmænd tager således med til Køge i morgen.
 
De 15 spillere der er udpeget af trænerduoen Bidstrup og Backe bliver således:
1. Mads Hamberg / Philip Guldager
4. Nicklas Jonassen
5. Jeppe Christiansen (Anf)
6. David Rasmussen
7. Ronni Andersen
8. Jonas Kallehauge
9. Casper Sørensen
10. Michael Gorm Nielsen
11. Dennis Borup
12. Jonas Hagmann
13. Jonas Rohrberg
14. Morten Juul Hansen
16. Martin Junior Christensen
17. Andreas Svinggaard

Kienn Jensen og Nelson Costa er begge væk fra premierekampen af private årsager, mens Morten Johanssen fortsat er skadet og Svande Bernstein sidder over.

Der forventes således debut til Martin Junior Christensen og Jonas Hagmann samt muligvis til Philip Guldager.

Kampen spilles på Køge Stadion, da HB Køge har valgt at flytte superligaholdet til Herfølge stadion, hvor de spille samme eftermiddag. Opgøret i Køge spilles kl. 10:30.
 

 
Onsdag d. 31. marts 2010
 

"Bjarne Jensen er ikke for børn"
Tipsbladet betegner Brøndbys valg af Elite 3000-træneren som genialt
 
"Valget af Bjarne Jensen er et genialt træk af klubben fra vestegnen." Det skriver Tipsbladets journalist Mads Davidsen på tipsbladet.dk, hvor han betegner ansættelsen af Bjarne Jensen som præcis den brik Brøndby's spillertrup og klubben skriger efter.
 
Om den nu tidligere Elite 3000-træner skriver Davidsen endvidere:

"Lørdag kom så, hvad jeg vurderer, den bedste nyhed for Brøndby IF i meget lang tid. Her blev Bjarne Jensen præsenteret som ny assistenttræner i klubben, og det er intet mindre end den absolut bedste mand til jobbet.
 
Ud over, at Bjarne Jensen har klubrekorden i Brøndby med 556 kampe, så udstråler han præcis de ting og elementer, som spillertruppen og klubben skriger efter.
 
Jeg har personligt både som spiller og tilskuer oplevet Bjarne Jensen på nærmeste hold og for at sige det en anelse provokerende - så er han ikke for børn.
 
I tiden som cheftræner i Allerød oplevede jeg flere gange Bjarne Jensens utrolige og fascinerende engagement og vilje til at ville vinde - for enhver pris - og her mener jeg bogstaveligt talt - for enhver pris.
 
Han er kompromisløs over for sine omgivelser og forlanger en toppræstation af sine spillere hver eneste gang.
Som cheftræner i Helsingør/Elite 3000 har han leveret fantastiske resultater - i parentes også med det bedste Danmarksseriehold siden Lyngbys tvangsnedrykningshold i 2003 - men Jensen har vundet imponerende 13 ud af 13 kampe i efteråret.
 
Ikke én eneste gang har spillerne fejlet, fordi træneren har fået dem til at præstere optimalt også i de mentalt svære kampe mod bundholdene eller på en dag med skader og karantæner. Og den evne har Bjarne Jensen.
 
Som cheftræner tærer Bjarne Jensen stil på en spillertrup og visse skæve typer har det svært under hans ledelse, men på topplan i Brøndby og netop som assistenttræner, indpisker og motivator er han den perfekte løsning.
Bjarne Jensen kan være præcis den brik, som Brøndby IF mangler."
 
Unægtelig flotte ord! 
 
 

Flotte ord fra tipsbladet.dk til Bjarne Jensen.
Tirsdag d. 30. marts 2010
 

Sidste nyt om trænersituationen
Stefan Bidstrup og Henrik Backe overtager holdet midlertidigt
 

Da Bjarne Jensen fredag aften med øjeblikkelig virkning blev frikøbt af Brøndby IF for at tiltræde på vestegnen allerede lørdag morgen, har Elite 3000 efterfølgende lavet aftale med Stefan Bidstrup og Henrik Backe, om indtil videre at overtage træningen.

Efter at Stefan Bidstrup var alene om træningskampen mod Birkerød i lørdags, var begge trænere tilbage på træningsbanen mandag aften, hvor spillerne gennemførte en lettere restituerende træning og hilste den afholdte trænerduo velkommen tilbage.

Makkerparret Bidstrup og Backe - som også dannede trænerpar i Elite 3000 i foråret 2009 - var hurtigt tilbage i rollen igen og de vil indtil videre stå for træningen.

De to trænere vil således også føre holdet gennem de to første turneringskampe som afvikles i påsken - hvor Køge Stadion lægger bane til kampen mod HB Køge Skærtorsdag og Helsingør Stadion 2. påskedag til kampen mod DMI.
 
Mads Hamberg trænede for sig selv - let, men have dog støvlerne på og græsset under fødderne og kunne melde at det går fremad, men er fortsat usikker på om han bliver klar til torsdag.
 
 
 

Stefan Bidstrup overtager midlertidigt trænerposten i 
Elite 3000 - foreløbigt i påskens to kampe mod HB Køge 
og DMI. Foto: Claus Birch
 
Lørdag d. 27. marts 2010
 

Plaster på såret: Brøndby til Helsingør
SAS-ligaklubben kommer med hele A-truppen til sommerkamp
 
I Brøndby IF er de godt klar over, at det ikke er verdens mest smarte tidspunkt de har valgt at tilbyde BJarne Jensen et job som assistenttræner:
 
- Derfor sætter vi også pris på, at Brøndby IF som kompensation og som en del af frikøbsaftalen har bekræftet, at de med deres A-trup vil komme til Helsingør og spille sommerkamp på Helsingør Stadion, fortæller Elite 3000-formand Finn Moseholm, og tilføjer at han dog hellere ville have beholdt Bjarne Jensen som cheftræner.
 

 

Brøndby spillede sidst på Helsingør Stadion den 26. juli 1988, 
hvor spillere som Peter Schmeichel, Lars Olsen, Kim Vilfort, 
Henrik Jensen - og såmænd Bjarne Jensen (billedet) mødte HIF. 
Til sommer får de to sidstnævnte mulighed for et gensyn....
 
Lørdag d. 27. marts 2010
 

Formand: Kan ikke hamle op med økonomien
"En vanskelig situation" siger formand Finn Moseholm
 
Henvendelsen fra Brøndby IF var garanteret ikke lige den opringning som Elite 3000 formand Finn Moseholm helst havde set på mobilen, da han fredag formiddag ankom til Liverpool, som led i en 4-dages fodboldtur med sponsorer og erhvervsklubmedlemmer:
- Vi har forberedt os meget grundigt og målrettet på denne sæson, hvorfor dette kommer på et meget uheldigt tidspunkt. Der er ingen tvivl om, at forskellen mellem superligaen og danmarksserien bliver tydelig i en sådan situation. Der er en økonomi hos de store i dansk fodbold, som det ikke for en klub på vores niveau er muligt at hamle op med, fortæller Finn Moseholm om den frikøbsklausul, der gjorde det muligt for Brøndby at hente Bjarne Jensen med så kort varsel.
 
- Det er et stort cadeau og vi er beæret over at Brøndby IF kan bruge vores cheftræner. Men det bringer os unægteligt i en meget vanskelig situation. Vi er 6 dage fra sæsonstarten til en forårssæson, hvor målet entydigt er, at bringe Elite 3000 i 2. division og dermed Helsingør tilbage på fodboldlandkortet igen. Vi er derfor rigtig kede af, at måtte sige farvel til Bjarne Jensen i utide, idet han har været en meget vigtig del af planen for at nå vores mål, lyder det fra Finn Moseholm fra LIverpool.
 
 

Mandag den 1. juni 2009 kunne formand Finn Moseholm (tv) 
og sportschef Johnni Christensen præsenterer Bjarne Jensen 
og Stefan Bidstrup som ny trænerduo. Nu skal d'herrer på 
arbejde igen... 
Foto: Claus Birch
 
Lørdag d. 27. marts 2010
 

Chok: Bjarne Jensen til Brøndby IF
SAS-ligaklubben har frikøbt Elite 3000's cheftræner med øjeblikkelig virkning
 
Efter kun godt et halvt år på trænerposten er 50-årige Bjarne Jensen fortid i Elite 3000. Den mest succesfulde træner i Helsingør, siden de glade firsere med Ole Mørch, valgte sent fredag at tage i mod et tilbud fra Brøndby IF. Et af den slags tilbud man simpelthen ikke siger nej til. Ikke kun fordi det sender Bjarne Jensen op i landets bedste række, men naturligvis også fordi han selv har spillet over 500 kampe i den gule trøje, og om nogen er Mr. Brøndby.

Da Brøndby IF sent torsdag aften fyrede cheftræner Kent Nielsen, satte det således en lavine i gang, der godt et døgn senere ramte Helsingør. Med ansættelsen af Henrik Jensen som ny træner på vestegnen, manglede man nemlig også en assistent, og det oplagte valg var Bjarne Jensen.
 
Det efterlader Elite 3000 i en mildt sagt penibel situation, kun godt 6 dage før forårspremieren, erkender sportschef Johnni Christensen:
- Naturligvis har vi ikke nogen ny mand i baghånden, eftersom det kom fuldstændig uventet. Vi havde en frikøbsklausul i hans kontrakt, af en sådan størrelse, at det i realiteten kun var klubber på SAS-liga niveau der kunne hente ham. Så derfor havde vi faktisk ingen anden mulighed da pengene blev lagt på bordet, siger Johnni Christensen, der dog også fuldt ud anerkender at selvfølgelig skulle Bjarne Jensen have lov til at tage det drømmejob han blev tilbudt.
 
Aftalen med Brøndby IF blev lukket så sent fredag, at Elite 3000's spillere først blev informeret da de mødte op til lørdagens træningskamp mod Birkerød:
- Vi har lavet en aftale med Stefan Bidstrup om at han tager holdet indtil vi har fundet en ny cheftræner, og det kan meget vel blive de første par turneringskampe også, erkender Johnni Christensen.
 

Bjarne Jensen skifter med øjeblikkelig virkning til Brøndby IF 
som assistenttræner for Henrik Jensen. 
Foto: Claus Birch
 
- I løbet af lørdagen er vi gået i gang med en emneliste, som vi nu skal have kigget nærmere på. Vi skal først have mulighed for at drøfte den nye situation grundigt og samtidig sikre, at vi træffer de helt rigtige beslutninger om hvem og hvordan træningen omkring vores forventeligt kommende 2. divisionshold skal tilrettelægges. Vi vil dog ikke forhaste os og vil derfor bruge de kommende dage til at arbejde på en ny trænerløsning.
 
Bjarne Jensen nåede således kun at stå i spidsen for Elite 3000 i 13 turneringskampe og 3 pokalkampe. Samtlige kampe, på nær opgøret mod FC København, blev vundet - med en så imponerende målscore som 57-12. Den bliver ikke nem at leve op til.....
 
Herfra skal dog lyde et stort tillykke til Bjarne med det nye job, og tak for godt samarbejde...
 
 
Fredag d. 26. marts 2010
 

Mads Hamberg er skadet
Reservemålmændene må i aktion mod Birkerød
 
Mindre end en uge før forårspremieren er der dårlige nyheder fra Elite 3000-lejren. Mads Hamberg forvred foden til træningen tirsdag aften, og har ikke været i stand til at træne siden. Torsdag kunne han således ikke engang få støvler på, og måtte nøjes med en gang styrketræning. 
 
Ikke de mest opmuntrende meldinger, taget i betragtning at Hamberg har stået samtlige forårets træningskampe. I stedet baner det vejen for kamptræning til enten Thomas Dich eller Philip Guldager.
 
I forhold til sidste weekends storsejr over Næstveds DS-mandskab, er David Rasmussen tilbage på holdet. Han afløser Nelson Costa der er på familiebesøg i Portugal. Morten Johanssen er fortsat skadet, mens Svande Bernstein tager endnu en tørn for reserverne.
 
Som tidligere meddelt spilles kampen mod Birkerød på græs - forårets første. Det bliver på Sommarivabanen, der faktisk ser meget fin ud, årstiden og den hårde vinter taget i betragtning. 
  
Der er kick-off lørdag kl. 12:00.
  
 

Reservemålmand Philip Guldager får måske chancen i målet 
mod Birkerød. Foto: Claus Birch.
 
Torsdag d. 25. marts 2010
 

Træningen flyttet til Sommariva
Også træningskampen mod Birkerød spilles på græs
 
Så kan vi endelig begynde at vejre forårsluft, og Elite 3000 flytter fra i aften træningen til Sommarivabanen. Her vil holdet blive indtil den normale træningsbane er klar ved Helsingør Hallen.
 
Det betyder også at det nu er bekræftet at træningskampen mod Birkerød på lørdag spilles på græs kl. 12:00 på Sommariva, hvor Idrætsparken har lovet en nyopstreget bane.
 

 


Der bliver igen mulighed for at komme til at bide i græsset, 
når Elite 3000 fra i dag flytter ned på Sommariva. 
Foto: Claus Birch.
 
Fredag d. 19. marts 2010
 

"Gummi" tilbage mod Næstved i morgen
Martin Junior oppe i mod sin gamle klub
  
Elite 3000's forsvarskrumtap Morten Juul Hansen kunne heldigvis nøjes med en enkelt kamp på sidelinien efter forrige uges operation, og han glider således ind på holdet der lørdag møder Næstved i Helsingør.
 
En spændende kamp for De Lyseblå, idet Næstved er tophold i Danmarksseriens pulje 2, og har mange spillere med divisionserfaring. For nytilkomne Martin Junior Christensen bliver oplevelsen helt speciel, idet han spillede i klubben fra 2001-04.
 
De 15 spillere der er udtaget til opgøret er:
Mads Hamberg, Jeppe Christiansen, Ronni Andersen, Morten Juul Hansen, Nicklas Jonassen, Jonas Hagmann, Michael Gorm Nielsen, Jonas Kallehauge, Dennis Borup, Martin Junior Christensen, Jonas Rohrberg, Andreas Svinggaard, Casper Sørensen og Kienn Jensen.
 
Dennis Borup og Jonas Kallehauge har været plaget af småskader, men trænede begge igennem torsdag, hvor der afslutningsvis blev spillet "ung mod gammel" den sidste halve time. De gamle har i den grad håneretten på deres side, idet de vandt med ikke mindre end en håndfuld overskydende mål.
 
Morten Johanssen er fortsat skadet, men en ny undersøgelse hos Torben Kristiansen onsdag gav fornyet håb og udsigt, idet skaden er i bedring og udvikler sig som ønsket. Han vil dog fortsat være ude nogle uger, men forventer at kunne genoptage træningen fuldt ud efter påske.
 
Yderligere spiller Svande Bernstein på 2. holdet søndag - ikke trænet grundet militærtjeneste - og David Rasmussen er forhindret.
 
Kampen fløjtes i gang på kunstgræsbanen lørdag kl. 12:30.

  

Martin Junior skal møde sin tidligere klub når Elite 3000 
lørdag får besøg af Næstveds divisionsreserver.
Foto: Claus Birch.
 
Onsdag d. 17. marts 2010
 

Glem alt om skrueknopper: Til Køge med larvefødder
To uger før forårspremieren er Køge Stadion en pløjemark  
  
Det er muligt man skal syd for Køge for at finde de rigtige sjællandske bønder. Men pløjemarkerne har de skam helt inde i byen, hvis stadion efter planen skal lægge græs til Elite 3000's forårspremiere om kun to uger.
 
Forud for SAS-liga starten for halvanden uge siden, besluttede HB Køge nemlig at Herfølge Stadion ikke var spilleklar, og i stedet rykkede man kampen mod Silkeborg til Køge Stadion, der ellers var udset som hjemmebane for DS-holdet. Efter lokale iagttageres menig, var det ikke en klog beslutning. Og resultatet blev da også en bane, der i den grad blev ødelagt, og fik sarkasmen frem hos Silkeborg-træner Troels Bech:
- Man samler jo altid nye erfaringer, og jeg har ikke set noget lignende siden en Tipslørdag-kamp i 1976, lød det fra den erfarne træner.
 
Gæsternes angriber Rajko Lekic var ligeså bramfri:
- Det var den værste bane, jeg nogensinde har spillet på. Det kan jeg sige uden at overdrive.
 
Nu har HB Køge så besluttet at også den kommende weekends kamp mod AaB skal afvikles på Køge Stadion, omend den "ikke er en grøn, frodig sydlandsk bane" som klubbens sportsdirektør formulerer det......
 
For Elite 3000's vedkommende kan det meget vel betyde, at man enten bliver kastet ud i kamp på banen som planlagt, hvilket man næsten ikke må håbe.
 
Alternativt er atletikstadion bag Køge Stadion en mulighed, men heller ikke denne bane skulle være klar.
 
Tredie mulighed er klubbens kunstgræsbane, og i så fald bliver det første gang Elite 3000 skal spille en officiel turneringskamp på kunstgræs. Som forholdene ser ud lige nu, er det måske den bedste løsning, og en mulighed der ikke kræver speciel godkendelse fra DBU. Kun divisionskampe kræver således dispensation i.h.t. de gældende regler.
 
De lyseblå gør således klogt i at forberede sig på lidt af hvert....
 
Billederne fra Køge Stadion er venligst udlånt at HB Køges faste fotograf Torben Ahlborn.
 

HB Køges Fabinho i aktion mod Silkeborg i sæsonpremieren 
i SAS-ligaen.
 

Kun larvefødder tæller på Køge Stadion....
 

... der er en ren pløjemark. Fotos: Torben Ahlborn.
Onsdag d. 17. marts 2010
 

Nordeas Idrætspris tilfaldt Elite 3000 Fodbold
De lokale fodboldhelte blev hyldet på Nordeas årsmøde i Helsingør Hallerne
  
Elite 3000 blev i aftes hædret og fik årets første idrætspris hos Nordea. Det foregik ved Nordeas årsmøde i Helsingør Hallerne, hvor ca. 1000 mennesker var samlet og blandt andet kunne hylde de lokale fodboldhelte.

- Lige fra jeg var knægt, har jeg altid beundret dem. Jeg har altid set dem som områdets førende fodboldhold, og det var lige fra jeg som knægt spillede mod dem - og både vandt og tabte - til de var med helt fremme under Ole Mørch og så som nu, hvor HIF er blevet til Elite 3000, og hvor de på fornemste vis dominerede danmarksserien hele efteråret. De spillede 13 kampe, de vandt dem alle sammen og med den nye struktur kan det ikke vare mange runder, før oprykningen til 2. division er en kendsgerning, motiverede Lars Friis, medlem af bankråd og idrætspriskomiteen, at fodboldspillerne skulle have årets første idrætspris

- Den plejer at være på 10.000, men de der tretten sejre ud af tretten mulige, de står også på checken, der lyder på 13.000 kr....., tilføjede han.

Elite 3000 var ved prisoverrækkelsen repræsenteret ved cheftræner Bjarne Jensen samt Dennis Borup og Morten Johanssen fra spillertruppen og klubbens sponsoransvarlige Henrik Specht.
 

Bjarne Jensen og hans Elite 3000 mandskab modtog i aftes 
Nordeas Idrætspris.
 
Søndag d. 14. marts 2010
 

Ung AB'er imponeret over Elite 3000-truppen
Jonas Hagmann håber på succes i Helsingør
  
- Det har været fantastisk at komme til Helsingør. Niveauet i truppen er til divisionsfodbold, og som ny spiller er jeg blevet taget godt imod. Der er et rigtig godt sammenhold, og nu skal jeg bare kæmpe for at komme på holdet. 
 
Ordene kommer fra Elite 3000's nyeste spiller, 18-årige Jonas Hagmann fra AB, der har gjort det glimrende i de seneste træningskampe. Her har han optrådt på højre back pladsen, selvom han hos akademikerne først og fremmest spillede på midtbanen.
 
Hele sit liv har han spillet i den grønne trøje, så det var noget af en beslutning han tog i januar måned:
- Jeg kender Kienn fra hans tid i AB, og har kun hørt positivt om klubben, så jeg havde lyst til at prøve. Mine ambitioner er til divisionsfodbold, og dem håberr jeg at få opfyldt her, fortæller Hagmann, der faktisk stadig kun er ynglingespiller.
 
Og  den fysisk stærke kantspiller har masser at have ambitionerne i:
- Jeg vandt ynglinge DM med AB, og var på SBU's unionshold som både U15 og U16-spiller, og er faktisk altid blevet rykket op før tid. Så det er ikke et unaturligt spring for mig, nu at spille seniorfodbold, siger han.
 
Hagmann skrev allerede som 15 årig kontrakt med akademikerne for hele tre år, og den udløb her til nytår:
- De har købt stort ind og satser hårdt på superligaen. Deres vurdering var at springet for mig, nok var for stort, og derfor har jeg nu valgt at spille i Helsingør, selvom jeg har spillet i AB altid, slutter det unge talent, der fylder 19 år den 31. marts.
 

Jonas Hagmann i aktion mod Fredensborg.
Foto: Claus Birch
 
Fredag d. 12. marts 2010
 

Optakt: Hurtige fødder mod Fredensborg
Morten Juul Hansen ude efter operation
  
Elite 3000 træner Bjarne Jensen har ikke været voldsomt tilfreds med dét han har set i de seneste træningskampe. Specielt offensiven har skuffet cheftræneren, så mon ikke fokus bliver rettet mod frontløberne, når de lyseblå lørdag møder Fredensborg. Træningen i ugens løb antyder det i hvertfald, idet der har været fokus på "hurtige fødder".
 
Også målmændene har haft glæde af det efterhånden lidt mildere vejr, og dermed blødere baner. De har trænet meget hårdt og intensivt under kyndig ledelse af målmandstræner Lennart Jørgensen.
 
Ialt 15 spillere er udtaget til morgendagens kamp: Mads Hamberg, Jonas Hagmann, Nicklas Jonassen, Andreas Svinggaard, Nelson Costa, Jeppe Christiansen, Ronni Andersen, Michael Gorm Nielsen, David Rasmussen, Martin Junior, Dennis Borup, Kienn Jensen, Casper Sørensen, Jonas Rohrberg og Jonas Kallehauge.
 
Tre spillere er dog tvivlsomme, fortæller sportschef Johnni Christensen: 
- Andreas Svinggaard har ikke trænet igennem grundet en mindre skade i læggen og spiller kun med hvis han er helt klar. Nelson Costa har styrketrænet, da han har været plaget af forkølelse, men forventer at være fit til lørdag og endelig har Jonas Kallehauge fortsat været hæmmet af sine rygproblemer, men trænede igennem ved den afsluttende torsdagstræning. 
 
- Morten Johanssen er fortsat ude med lysken. Morten Juul Hansen er akut blevet opereret i armen tirsdag og har været væk hele ugen - vi håber i næste uge at have ham tilbage på træningsbanen eller som minimum i styrketræningsrummet eller på kondicyklen. Svande er fortsat ved militæret, hvorfor han har svært ved at træne kontinuerligt og spiller derfor på 2. holdet søndag, tilføjer sportschefen.
 
Opgøret mod Fredensborg giver måske lejlighed til et møde med to tidligere Elite 3000-spillere, Anders Henriksen og Christian Tyron, der nu spiller under den gamle mestertræner Benny Johansen i Fredensborg. I øvrigt en efterhånden hyggelig tradition at de to nordsjællandske klubber mødes i disse træningskampe. De seneste gange har de lyseblå vundet komfortabelt, men Fredensborg har gjort det fornuftigt i deres seneste kampe, og mon ikke de gerne vil drille lidt.....
 
Kampen mellem Elite 3000 og Fredensborg spilles på den nye kunstgræsbane i HUMLEBÆK, lørdag kl. 10:30.
 
 

Sådan husker vi Anders Henriksen - jublende i den lyseblå trøje 
- hvor han scorede 20 gange i 52 kampe. I morgen kan han 
måske score imod sine gamle holdkammerater.... 
Foto: Claus Birch
 
Tirsdag d. 9. marts 2010
 

U21-turneringen er fastlagt
Elite 3000 deltager i B-rækken
  
DBU's U21-turnering har igennem flere år haft høj prioritet hos Elite 3000, for at give de unge spillere - ikke mindst U19 - mulighed for yderligere kamptræning. Også muligheden for at få skadede spillere igang og for at give fuld spilletid til de spillere der i weekendens kampe blev ind- eller udskiftet, har været flittigt benyttet.
 
Derfor er de lyseblå også med i år, hvor holdet er blevet placeret i B-rækken i pulje 8. Ialt skal der spilles fire kampe, hvoraf man forventer at spille de to hjemmekampe på Helsingør Stadion. 
 
Turneringsplanen ser således ud for Elite 3000-mandskabet:
Mandag 12. april: Birkerød - Elite 3000 (18:00)
Mandag 26. april: Elite 3000 - Gladsaxe Hero (18:30)
Mandag 3. maj: BK Skjold - Elite 3000 (19:30)
Mandag 17. maj: Elite 3000 - Frederiksværk FK (18:45)
 
Puljevinderne går videre til slutspillet, hvor der spilles semifinaler den 1. juni og finale den 9. juni.
 

Jonathan Nielsen er en af de unge spillere der givetvis vil 
komme i aktion for U21-holdet dette forår. Foto: Claus Birch.
 
Fredag d. 5. marts 2010
 

Rohrberg tilbage mod Rishøj
Fortsat tvivl om Jonas Kallehauges deltagelse
  
Lørdag venter en ny spændende test for DS-holdet, der tager i mod topholdet fra Danmarksseriens pulje 2, Rishøj Boldklub, på kunstgræsset i Helsingør.
 
I forhold til truppen der vandt torsdag aften mod HIK, er der afbud fra Nelson Costa. Derudover er Morten Johanssen fortsat ude med lyskenproblemer og Jonas Kallehauge er fortsat tvivlsom, på grund af rygproblemer. Endvidere spiller Svande Bernstein på 2. holdet, da han grundet militærtjeneste ikke har kunne træne optimalt.
 
Til gengæld er Jonas Rohrberg tilbage på holdet, og klar til kampen der sparkes i gang kl. 12:30.
 

Casper Sørensen scorede sejrsmålet mod HIK torsdag aften. 
Lørdag får han selskab af Jonas Rohrberg i frontlinien, 
når det gælder Rishøj Boldklub.
 
Onsdag d. 3. marts 2010
 

Kallehauge tvivlsom til HIK-kamp
Midtbanespilleren døjer med rygproblemer. Nelson Costa er tilbage på holdet.
  
Det bliver muligvis uden Jonas Kallehauge, når Elite 3000 i morgen aften tager til København og møder 2. divisionsklubben HIK. 

Den stærke midtbanespiller har problemer med ryggen, og har derfor ikke været i stand til at træne hverken mandag eller tirsdag.
 
Mandag fik han behanding af zoneterapeut Lars Mosevang, og det afgøres først torsdag om han spiller mod HIK. 

Til gengæld er det sikkert, at Morten Johanssen fortsat er ude med sin lyskenskade. Dennis Borup og Nicklas Jonassen er begge syge, og det afgøres ligeledes først torsdag om de er i stand til at stille op mod HIK.

På positivsiden er så at Nelson Costa er tilbage i truppen, efter en god indsats for HIF lørdag samt en god træningsindsats.

Kampen mod HIK spilles kl. 18.30 på en nyanlagt kunstgræsbane ved Maglegårdsskolen.
 
Klubben meddeler iøvrigt at træningskampen mod Fredensborg den 13. marts, nu er fastlagt til kunstgræs i Humlebæk kl. 10:30.
 
Se den opdaterede liste over træningskampene her.
 
 

Nelson Costa er tilbage på førsteholdet efter en god indsats
for reserverne i weekenden.
 
 
 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.