Nyhedsarkiv


Nyheder i februar 2010:
 
28. februar 2010:
To store profiler i erhvervsklubben
  
26. februar 2010:
Nu gælder det Allerød
  
23. februar 2010:
Træningskampe - seneste update
 
19. februar 2010:
Snevagt skal sikre træningskamp
 
18. februar 2010:
Målmænd i intensiv træning
 
17. februar 2010:
Inspirerende træning fra gæstetræneren
 
15. februar 2010:
Henrik Jensen overtager træningen denne uge
 
12. februar 2010:
De lyseblå prøver igen - mod Stenløse
 
5. februar 2010:
Brønshøj-kamp med nye ansigter
 
2. februar 2010:
Sportschefen: Det bliver ingen badeferie
 

 

 
 
 


 

 

 

 

Nyheder Februar 2010
 
Søndag d. 28. februar 2010
 

To store profiler i Elite 3000 Fodbold's erhvervsklub
Per Larsen og Susanne Larsen er gæster i Helsingør den 17. marts 
 
Mens spillerne gør sig klar til et spændende forår, er der også stor aktivitet udenfor grønsværen. Det gælder ikke mindst i bestyrelsen, der nu kan præsentere - endnu - et rigtig flot arrangement i erhvervsklubben.
  
Det er med en vis portion stolthed vi kan præsentere tidligere chefpolitiinspektør Per Larsen og tidligere SAS-direktør Susanne Larsen – begge med inspirerende foredrag, fortæller Henrik Specht fra bestyrelsen.
 
Der er tale om 2 af dansk erhvervslivs allermest markante skikkelser. Per Larsen har netop afleveret nøglerne efter 43 år hos politiet, hvor han gennem årene har udført en række ledelsesopgaver, herunder som chef for PET, bandebekæmpelse og senest stod han i spidsen for politiindsatsen under klimatopmødet. 
 
Susanne Larsen er - om nogen - idealet som mønsterbryder. Født i et arbejderhjem var der ikke meget, som antydede, at hun mange år senere skulle stå i spidsen for SAS i Danmark med 3.000 ansatte og en omsætning på 8 milliarder. Historien om, hvordan hun kom så langt, er fantastisk. Intet mindre. Og Susanne har samtidig lært, hvordan man styrer en virksomhed i krisetid.
Begge er vel nået en alder, hvor de fleste tænker på at lade sig pensionere, men det er der vist ingen af dem, der p.t. overvejer. 
 
Per Larsen skal for Københavns Kommune bygge bro til banderne, mens Susanne Larsen netop er blevet præsident for Røde Kors. Deres energi og drive kan misunde de fleste 20-årige. Hvordan gør de? 
 
Hele arrangementet kædes sammen af chefredaktør Klaus Dalgas fra Helsingør Dagblad.I pausen serveres en let anretning, ligesom der er mulighed for networking, fortæller Henrik Specht.
 
Et arrangement der givetvis vil trække mange erhvervsfolk afsted til LO-skolen. Interesserede kan henvende sig til Henrik Specht på tlf. 40 76 42 71, senest den 12. marts.
 
 

Per Larsen har været 43 år ved politiet, blandt andet som chef 
som PET, bandebekæmpelse og senest politiindsatsen ved klimatopmødet. Han gæster Elite 3000 Fodbolds erhvervsklub 
den 17. marts...
 

.. det samme gør Susanne Larsen, tidligere chef for 3000 
ansatte i SAS, med ansvar for en omsætning på 8 milliarder.
 
Fredag d. 26. februar 2010
 

Fra minus til plus: Nu gælder det Allerød
Cheftræner Bjarne Jensen er tilbage på sidelinien mod sin gamle klub
 
Termometeret er endelig kravlet op i det røde felt, og dermed er der lagt op til en banemæssig problemfri træningskamp i morgen mod Allerød. Til gengæld må de lyseblå forventes at få noget at se til på grønsværen, når 2. divisionsklubben kigger forbi.
 
Klubben fra Skovvang snuppede som bekendt oprykningen fra Elite 3000 i foråret, men har haft sit at slås med siden. Et problemfyldt efterår er nu lagt i glemmebogen, og med Søren Bjerg som ny træner, håber klubben at kunne finde de gamle Allerød-dyder frem igen.
 
De to klubber mødte hinanden to gange sidste år. I turneringskampen vandt Elite 3000 2-1 i Allerød, mens klubberne delte 2-2 i sommerens træningskamp.
 
I Elite 3000 er cheftræner Bjarne Jensen tilbage på sidelinien og har kørt spillerne igennem en hård fysisk træning i ugen der er gået.

Han stiller med 14 spillere til kampen i morgen kl. 16.00 på kunstgræsset i Helsingør, hvor der blandt andet vil være mulighed for, at se de to nye - Martin Junior Christensen og Jonas Hagmann. Hagmann fik kun 12 minutter i den afbrudte kamp mod Lyngby, men får nu mulighed for at vise sig frem for alvor mod Allerød.

Følgende 14 er udtaget til kampen: Mads Hamberg, Morten Juul Hansen, Jeppe Christiansen, Jonas Hagmann, Ronni Andersen, Nicklas Jonassen, Jonas Kallehauge, Michael Gorm Nielsen, Jonas Rohrberg, Dennis Borup, Kienn Jensen, Martin Junior Christensen, Casper Sørensen og David Rasmussen.

Nelson Costa, Svande Bernstein, Andreas Svinggaard og målmand Phillip Guldager får alle en kamp på 2. holdet - der spiller kl. 14.15 mod Hornbæk IF, ligeledes på kunstgræsset i Helsingør. 

To mand sidder over i weekenden. Morten Johanssen har fortsat lyskenproblemer, men er heldigvis i bedring efter et påbegyndt behandlingsforløb hos Torben Kristiansen og målmand Thomas Dich spiller ikke grundet skinnebensbetændelse.
 

Jonas Rohrberg i forårets kamp mod Allerød. Den målfarlige 
angriber er kommet fornemt ud af vinterpausen, med tre mål i 
de to første træningskampe mod Stenløse og Lyngby. 
Foto: Claus Birch.
 
Tirsdag d. 23. februar 2010
 

Træningskampe - seneste update
Små ændringer i planen, der stadig skal betragtes som vejledende
 
Vanen tro bliver der løbende ændret på tid og sted, når det gælder vinterens træningskampe.
 
Således også i år, hvor de to opgør mod Rishøj og Næstved har fået nye spilletidspunkter - begge kl. 12:30.
 
Til gengæld er det endnu ikke fastlagt, om kampene mod Fredensborg og Birkerød spilles på udebane, eller i Helsingør.
 
I følge sportschef Johnni Christensen afhænger det blandt andet af vejret, idet man naturligvis gerne vil i gang på Sommarivabanen så hurtigt som muligt.
 
Skulle det lykkedes, vil spilletidspunkterne blive rykket frem fra kl. 16:00.
 
Du kan se den aktuelle plan over kampene her.
 

David Rasmussen i kamp mod Stenløse.
 
Fredag d. 19. februar 2010
 

Snevagt skal sikre træningskamp
Truppen udtaget til lørdagens opgør mod Lyngby
 
Vintervejret har gjort livet surt for de fleste danske klubber, der har haft mere end vanskelige betingelser ved at klargøre sig til forårets kampe. Aflyste træningskampe og træningsaftener har ramt alle, og torsdag gik det så også ud over Elite 3000, der på grund af kraftigt snefald måtte aflyse træningen.
 
Til gengæld skulle lørdagens træningskamp mod Lyngby - på kunstgræsset i Helsingør - være i sikkerhed. Sportschef Johnni Christensen har været i forbindelse med Helsingør Idrætspark, der har sat en snevagt på opgøret. Skulle det blive nødvendigt vil banen blive ryddet og saltet i løbet af formiddagen.
 
Som vejrudsigten er lige nu, skulle der således ikke være problemer med at gennemføre kampen. 
 
Elite 3000 stiller med samme trup som i sidste weekend mod Stenløse, suppleret med Jonas Hagmann der således får sin første optræden i den lyseblå trøje. Kampen spilles kl. 16:00.
 
Torsdag d. 18. februar 2010
 

Målmænd i intensiv træning
Lennart Jørgensen tilbage efter knæoperation
 
Så kom målmændende også i gang med deres specialtræning.
 
Efter en akut operation i knæet, netop som han skulle starte som ny målmandstræner, var Lennart Jørgensen tirsdag for første gang i aktion på træningsbanen.

Målmændene med Mads Hamberg i spidsen - som iøvrigt har trænet under Lennart tidligere, nemlig som ungdomsspiller i HIF - blev haglet igennem i 45 minutters intensiv målmandstræning, hvilket vil fortsætte fremover minimum 2 gange om ugen.
 
Onsdag d. 17. februar 2010
 

Inspirerende træning fra gæstetræneren
Efter et par uger med fokus på fysikken, handler det nu om spil og boldberøringer.
 
Efter et par uger med hård fysisk træning, har fokus været på bolden de sidste par træningsaftener, hvor Henrik Jensen med succes har ledet tropperne. 

- Det har hele tiden været planlagt af cheftræner Bjarne Jensen, at uge 7 skulle være en "let" træningsuge, altså en uge uden focus på den hårde fysiske træning, efter et par uger med focus på netop meget fysik, fortæller sportschef Johnni Christensen. 

- Dette passer den tidligere så dygtige tekniker Henrik Jensen godt og han har inspireret spillerne med energi og træning med focus på meget spil og mange boldberøringer - og han har også selv været aktiv i flere af træningsøvelserne, hvor det er tydeligt at se, at han ikke har glemt spillet endnu fra sin storhedstid i Brøndby IF, hvor han jo var holdkammerat med Bjarne Jensen, siger sportschefen.

Temaerne for træningerne er bestemt af Cheftræner Jensen, men vikaren Henrik Jensen har fået metodefrihed.

Nytilkomne Martin Junior Christensen, som iøvrigt er faldet rigtig godt til, fortæller:
-"Det er rigtig god træning, med masser af bold og spil, hvilket er rart efter efter par fysisk hårde uger.

En skade holder fortsat Morten Johanssen fra træningsbanen og nu søges der - efter anbefaling fra holdets zoneterapeut og behandler Lars Mosevang - hjælp hos Torben Kristiansen, i håbet om at få bugt med hans lyskenproblemer. 

Dennis Borup måtte forlade træningen mandag med en mindre skade og måtte også sidde over træningen i dag.

Casper Sørensen ligger under dynen med influenza og har hverken trænet mandag eller tirsdag, ligesom også den nytilkomne fra AB - Jonas Hagmann - er fraværende denne uge, men forventeligt klar til sin første kamp på lørdag kl. 16.00 mod Lyngby BK på kunstgræsset i Helsingør.
 

Martin Junior Christensen er faldet godt til i Elite 3000-truppen.
Foto: Claus Birch
 
Mandag d. 15. februar 2010
 

Henrik Jensen overtager træningen denne uge
Den tidligere SAS-ligatræner i AC Horsens giver et nap med hos Elite 3000
 
Selvom Elite 3000-træner Bjarne Jensen holder en kort ferie - den første i to år - bliver der ingen feriestemning når de lyseblå møder op til træning i denne uge. Bjarne Jensen har sikret sig en yderst kvalificeret substitut, i skikkelse af 50-årige Henrik Jensen, der indtil i sommer var træner for AC Horsens i SAS-ligaen.
 
De to har et venskab tilbage fra de aktive år i Brøndby IF, hvor Henrik Jensen spillede 278 kampe. Siden var han assistenttræner for Ebbe Skovdahl, cheftræner i Køge Boldklub, AB, Brøndby IFs damehold, assistenttræner i Brøndby igen og fra 1. januar 2009 hos AC Horsens.
 
Faktisk havde John "Faxe" Jensen også været på tale til at hjælpe til hos Elite 3000, men den syntes hans tidligere klub Randers FC ikke var nogen god idé.
 
Fredag d. 12. februar 2010
 

De lyseblå prøver igen - mod Stenløse lørdag
Første træningskamp bliver mod 2. divisionsholdet fra Stenløse Boldklub
 
Det var noget af en skuffelse, at Elite 3000 i lørdags blev brændt af af Brønshøj, der med meget kort varsel meldte afbud til årets første træningskamp, med den begrundelse at man ikke kunne stille hold.
 
I stedet trænede spillerne på kunstgræsset, og det har de gjort hele ugen. Nu ser man imidlertid frem til at få en kamp i benene, når det i morgen kl. 12:45 gælder Stenløse Boldklub på udebane.
 
Kun én målmand tager afsted - Mads Hamberg - mens Philip Guldager får en kamp på 2. holdet tirsdag. Ialt 16 spillere er udtaget - undtagelserne er Jonas Hagmann (forstrækning i akillessenen ved træningen torsdag), Morten Johansen (lyskenproblemer) samt Nelson Costa, der er forhindret i at deltage.
 
 
Kampen skal bruges til primært at få nogle kilometer i benene, men også til at se nogle af spillerne an på nogle lidt nye positioner, ligesom også Martin Junior Christensen skal ses i kamp for første gang.

Der vil blive skiftet flittigt ud og alle udtagne spillere vil få meget spilletid.
 
Fredag d. 5. februar 2010
 

Brønshøj-kamp med nye ansigter
Ung AB'er er udtaget til første træningskamp
 
Jonas Hagmann, ABÅrets første træningskamp sparkes i gang lørdag eftermiddag, når Elite 3000 tager i mod Brønshøj Boldklub kl. 16. Og der bliver mulighed for at se et par nye ansigter i aktion, idet hele den disponible trup på 15 markspillere samt to målmænd er udtaget til opgøret.
 
Det bliver således med nytilkomne Martin Junior Christensen, der stiller op for første gang, siden skiftet fra FC Roskilde. Endnu en ny spiller kommer i aktion fra start, i skikkelse af 18-årige Jonas Hagmann, der i ugens løb er kommet fra AB. Hagmann har haft kontrakt med AB i tre år, og har senest spillet på deres ynglingeligahold. Han opererer oftest på den centrale midtbane eller som back, og karakteriseres som en venstrebenet spiller med en god fysik. Hvorvidt et klubskifte står for døren er endnu ikke meldt ud, men den unge AB'er træner med fra start, og skal forsøge at overbevise trænerteamet om at han kunne være en fremtidens spiller for de lyseblå.
 
Endnu et klubskifte kan være under opsejling - dog i modsat retning. Forsvarsspilleren Christian Tyron, der har haft svært ved at kæmpe sig til en førsteholdsplads, træner i øjeblikket med Fredensborgs sjællandsseriehold.
 
Tirsdag d. 2. februar 2010
 

Sportschefen: Det bliver ingen badeferie
Elite 3000 øger kravene og intensiteten i foråret
 
Selvom de lyseblå kun mangler et par håndfulde points for at sikre sig oprykning til 2. division, bliver det kommende forår ikke en badeferie for holdet.
 
Det garanterer sportschef Johnni Christensen, der fortæller at foråret skal bruges til at sikre sig oprykning, men også til at forberede holdet på livet i 2. division.
- Det betyder at vi øger intensiteten, og vil arbejde med hurtighed og fysik. Der bliver strammet op på kravene til træning og kamp, og vi vil benytte alle de kampe vi får, til at forberede os bedst muligt.
 
- Med de kommende træningskampe, turneringskampe, et par pokalkampe og U21-turneringen, ligger der således godt 30 kampe forude, der skal bruges bedst muligt i forberedelserne, fastslår sportschefen.
 
Weekendens træningsstart bød på de ventede tre nye ansigter i førsteholdstruppen, Martin Junior, Svande Bernstein og Thomas Dich. Derudover vil U19-talenterne Jonathan Nielsen og Frederik Frick træne med en gang om ugen den kommende tid.
 
I opstartfasen vil Henrik Backe i øvrigt hjælpe trænerteamet, der har fastlagt tre ugentlige træninger samt træningskampe i samtlige weekender.
  
 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.