Nyhedsarkiv


Nyheder i januar 2010:
 
29. januar 2010:
Så starter forberedelserne til forårssæsonen
 
11. januar 2010:
Espergærde snuppede titlen fra Elite 3000
 
6. januar 2010:
Indendørstrupperne er klar
 
5. januar 2010:
Helsingør-
mesterskaberne står for døren

  
3. januar 2010:
Martin Junior til Elite 3000

 

 
 
 


 

 

 

 

Nyheder Januar 2010
 
Fredag d. 29. januar 2010
 

Så starter forberedelserne til forårssæsonen
Målet er 2. division, lyder det fra sportschef Johnni Christensen
 
Som det sidste hold i rækken, starter Elite 3000's fodboldspillere i morgen formiddag officielt træningen. Det kommer til at foregå på kunstgræsset, hvor cheftræner Bjarne Jensen tager i mod kl. 11:00.
 
Ikke helt overraskende er målsætningen oprykning til 2. division, som der vil blive orienteret om på et spillermøde efter træningen.
- Dels vil vi fortælle om vores mål for foråret, dels hvad der forventes af spillertruppen, for at vi når disse mål, siger sportschef Johnni Christensen.
 
Han tilføjer at nye spillere selvfølgelig er velkomne, men officielt ligger det kun fast at truppen får tilgang af Martin Junior Christensen fra FC Roskilde, samt Svande Bernstein der vendte hjem fra Italien i efteråret, og nåede nogle kampe for HIF. Desuden tilknyttes Thomas Dich som endnu en målmand til truppen, hvor Lennart Jørgensen samtidig er ny målmandstræner.
  
Mandag d. 11. januar 2010
 

Espergærde snuppede titlen fra Elite 3000 
De lyseblå tog dog både anden og tredjeplads ved lørdagens stævne
 
Der blev ingen gentagelse af de sidste to års mesterskaber til Elite 3000, der lørdag måtte se Espergærde løbe med den lokale titel i Helsingør mesterskaberne i indendørs fodbold.
 
Elite 3000 (1) startede ellers stærkt, og vandt den indledende pulje efter sejre over Borsholm (7-1), Gurre (6-1) og Espergærde (2) 7-0.
 
Også Elite 3000 (2) slap fik igennem de første kampe, hvor holdet slog Vapnagaard (2) 2-1, spillede 2-2 mod Hellebæk og besejrede Snekkersten med 5-3.
 
I kvartfinalerne vandt Elite 3000 (1) over Tikøb i en meget spændende kamp, der først efter forlænget spilletid gav en 4-3 sejr til de lyseblå.
 
Også reserverne slap igennem kvartfinalen, med en sikker 4-1 sejr over Hornbæk.
 
Dermed var der lagt op til en spændende semifinale mellem de to Elite 3000 mandskaber, og der trak reserverne det længste strå, og vandt 3-1. Det skal nok blive genstand for en del diskussioner!
 
I finalen var Espergærde dog ikke til at slå for Elite 3000 (2), der tabte 1-2. Tilgengæld tog Elite 3000 (1) sig af tredjepladsen, efter 4-1 over Hellebæk.
 
HIFs hold nåede ikke videre fra den indledende pulje, efter kampe mod Tikøb (1-3), Espergærde (0-6) og Snekkersten 2 (4-2).
 
Vanen tro blev der kåret et all-stars hold, der fik hele tre Elite 3000-spillere med, nemlig målmand (!) Michael Gorm Nielsen samt Dennis Borup og Svande Bernstein. Også den tidligere Elite 3000-spiller Mikkel Vindahl Nielsen (nu i Espergærde) kom med på det udvalgte hold.
 
Topscorerprisen måtte deles imellem tre spillere, der alle nåede 8 scoringer. Dennis Borup fra Elite 3000 samt de to Espergærde-folk Marc Kraft og Mikkel Vindahl Nielsen.
 
Som sædvanlig et veltilrettelagt stævne af Vapnagaard FK72, der gav spillerne en god gang nytårsmotion, inden den mere seriøse del af sæsonen starter op senere på måneden.

Dennis Borup (bagest) og Morten Juul Hansen måtte nøjes med tredjepladsen i år. Foto: Nikolaj Specht.
  
Du kan se flere billeder fra Nikolaj ved at klikke på miniaturerne herunder:
 
Elite 3000 (1) Martin Junior Christensen Martin Junior Christensen
Frederik Frick og Jonathan Nielsen Peter Hartelius Svande Bernstein Andreas Svinggaard 
Onsdag d. 6. januar 2010
 

Indendørstrupperne er klar
Martin Junior er med for Elite 3000 på lørdag
 
Elite 3000 har udtaget de spillere der skal i kamp på lørdag, når Helsingør Mesterskaberne i indendørs fodbold sparkes i gang kl. 10:00 i Helsingør Hallen.
 
Det betyder blandt andet at Martin "Junior" Christensen er klar i den lyseblå trøje. En sikkert udemærket forstærkning, idet han i 2002 vandt DM i Indendørs med Næstved, og blev kåret til turneringens bedste spiller.
 
De to hold bliver:
 
Elite 3000 (I):
Michael Gorm Nielsen
Jeppe Christiansen
Morten Juul Hansen
Dennis Borup
Jonas Rohrberg
Casper Sørensen
Martin Junior Christensen
Jonas Kallehauge
 
Elite 3000 (II):
Andreas Svinggaard
Svande Bernstein
Philip Guldager
Jannick Billesøe
Morten Johannsen
Jonathan (Lålå) Nielsen
Peter Hartelius
Frederick Frick
 
 
Tirsdag d. 5. januar 2010
 

Helsingør-mesterskaberne står for døren
Elite 3000 stiller med to hold, og skal forsvare sidste års mesterskab
 
En af nytårets helt faste traditioner i den lokale fodboldverden, er Helsingørmesterskabet i indendørsfoldbold, der i år afvikles for trettende gang. Det er vanen tro med Vapnagaard FK72 som arrangør, og de har inviteret alle kommunens klubber til en dyst i Helsingør Hallen på lørdag den 9. januar.
 
Elite 3000 deltager med to hold, mens HIF stiller med et enkelt. Og for de lyseblå's vedkommende bliver der noget at kæmpe for. De sidste to år har Elite 3000 således snuppet titlen. Sidste år efter en 4-2 finalesejr over Hornbæk og i 2008 med 3-0 over Espergærde IF.
 
Alle hold er blevet seedet efter SBU turneringens 2009 placering, og det har givet følgende puljeinddelinger:
 
Pulje 1: Elite 3000 (I), Bornholm, Gurre (I), Espergærde (II)
Pulje 2: Snekkersten (I), Hellebæk, Vapnagaard (II), Elite 3000 (II)
Pulje 3: Espergærde (I), Snekkersten (II), Helsingør IF, Tikøb
Pulje 4: Hornbæk, Gurre (II), Kvistgaard, Vapnagaard (I)
 
De to bedste fra hver pulje går videre til slutspillet, hvor der bliver spillet placeringskampe om pladserne fra 1 til 4.
 
Det bliver Elite 3000 (I) der sparker stævnet i gang, når de i første kamp møder Borsholm kl. 10:00.
 
Læs mere i morgen, når vi bringer Elite 3000-trupperne til lørdagens kampe. Måske bliver der mulighed for at se nyerhvervelsen Martin "Junior" Christensen i aktion for første gang.
 
Du kan også læse mere om de tidligere mesterskaber her.
 
 
Søndag d. 3. januar 2010
 

Markant angrebsforstærkning til Elite 3000
Måltyven Martin "Junior" Christensen har fået ophævet kontrakten i FC Roskilde
 
Martin Junior Christensen kan blive en meget spændende forstærkning af Elite 3000.Det var noget af en nytårsbombe der blev udløst tidligere på dagen, da sportschef Johnni Christensen i en pressemeddelelse orienterede om at Elite 3000 med øjeblikkelig virkning forstærkes af den 26-årige FC Roskilde-spiller Martin "Junior" Christensen.
 
"Junior" har tidligere spøgt i Helsingør-regi, da han sidste år spillede med på klubbens hold ved Helsingør-mesterskaberne i indendørs fodbold. Dengang lagde man dog ikke skjul på at der bare "var for sjov", og kort efter tegnede den farlige angriber da også en 3-årig kontrakt med FC Roskildes 1. divisionshold.
 
- Martin bor nu på 2. år i Helsingør med sin kæreste og datter på 1 år. Han er faldet godt til i byen, men har pendlet først til Lolland Falster Alliancen og siden til Roskilde. Han har ønsket at komme tættere på sin bopæl, og vi har derfor været i dialog med FC Roskilde, der var indstillet på at ophæve hans kontrakt, som ellers først udløb om 2 år, fortæller sportschef Johnni Christensen.
 
Martin Christensen, der altid har været kendt som "Junior", stammer fra Næstved, hvor han i ungdomsårene spillede i Herlufsholm. Sit divisionsgennembrud fik han med Næstved Boldklub, hvor det blev til 61 kampe og 24 mål fra 2001-04. Herefter gik turen til Lolland Falster Alliancen, hvor han nåede 51 mål i 118 kampe, inden skiftet til FC Roskilde for et år siden. En skade sidste forår forsinkede hans debut, og derfor nåede han kun 10 kampe (3 mål) for "Ørnene".
 
- Vi har ellers ikke haft planer om at forstærke truppen her i vinterpausen. Vi har ønsket at koncentrere os om fortsat at udvikle og forberede vores eksisterende trup på det kortsigtede mål - oprykning til 2. division. Derfor havde vi først planlagt at tænke i forstærkninger, når det hedder 2. division, forklarer Johnni Christensen.
 
- Men når vi får muligheden for en lokalt forankret spiller, med de kvaliteter som Martin besidder, så kunne vi ikke sidde med hænderne i skødet, tilføjer Elite 3000's sportschef.
 
Også cheftræner Bjarne Jensen er naturligvis glad for den nye angriber, der dækker alle pladserne i offensiven:
- Det er en klassespiller på dette niveau, som vi her får tilført truppen. Og det er flot arbejde, at der er lykkedes at få ham til Elite 3000, siger Bjarne Jensen.
 
"Junior" er i øvrigt faldet så godt til i byen, at han også bistår en af moderklubberne - Vapnagaard FK72 - med et ungdomshold.
 
Se den opdaterede spillertrup her.
 
 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.