Nyhedsarkiv


Nyheder i november 2009:
 
14. november 2009:
Ny flot bog om Næstveds fodboldhistorie
 
6. november 2009:
TV2 følger "Holdet, der ikke kan tabe"
 
5. november 2009:
Stærkeste trup til Frederikssund
 
3. november 2009:
AB Tårnby: I perioder blev vi udstillet
 
2. november 2009:
Tag med fanklubben til Frederikssund
 

 
 
 


 

 

 

 

Nyheder November 2009
 
Lørdag d. 14. november 2009
 

Ny flot bog om Næstveds fodboldhistorie
"De Grønne" har fået et omfattende fodboldleksikon for feinschmeckere
 
Selvom denne hjemmeside naturligvis følger de seneste nyheder fra Elite 3000, så er det jo også den lokale fodboldhistorie der sættes fokus på.
 
Desværre er der ikke så mange danske klubber der har styr på historien, men nu er der kommet én mere på banen. Det er journalisten Jesper Hallgren, der netop har udgivet bogen om Næstveds fodboldhistorie.
 
En meget flot bog på 336 sider med omkring 200 billeder fra stiftelsen af Næstved IF i 1939.
 
Set med Helsingør-øjne er det meget pudsigt at Næstveds første officielle kamp nogensinde, faktisk var mod HIF, i en kamp om Sjællandsmesterskabet den 4. juni 1939.
 
Udover en komplet kampoversigt indeholder bogen blandt meget andet en fuldstændig spiller- og trænerliste, og her finder vi også nogle enkelte navne med en fortid i HIF. Det gælder således spillere som Richo Andersen, Erik Rasmussen, René Slatanach samt målmanden Jørgen Nielsen. På trænerlisten har Fritz Gotfredsen også stået ved roret i begge klubber.
 
Du kan læse mere om bogen på www.byhallgren.dk, hvor den også kan bestilles for 299,- kroner.
 
 
Fredag d. 6. november 2009
 

TV2 følger "Holdet, der ikke kan tabe"
Special optakt til lørdagens kamp mod Frederikssund
 
Man må håbe at Elite 3000's spillere og trænere har evnen til at holde fokus, for ellers kan det da meget vel gå helt galt i morgen mod Frederikssund.
 
Klubben har accepteret en forespørgsel fra TV2, der ønsker at lave en dokumentar om "Holdet, der ikke kan tabe", som det hedder sig. Lad os håbe de ikke behøver at ændre den programtitel bagefter.....
 
En journalist og et TV-hold følger spillerne helt fra afgangen i Helsingør, i bussen, og er med før kampen mod Frederikssund. Også i pausen skal der være snurrende kameraer og forhåbentlig også til en sejrssang bagefter. Hvis da ikke hele virakken får skuden til at synke.
 
Men Bjarne Jensen ved jo sikkert hvad han siger ja til, så det skal nok blive underholdende. Ikke mindst senere på aftenen, når de følger spillerne til afslutningsfesten.
 
Udsendelsen bliver sendt på "Sport på 2eren" næste lørdag.
 
At opgøret i Frederikssund tilsyneladende er ved at udvikle sig til mere end "bare" en DS-kamp er i øvrigt en kendsgerning. Det er også en valgkamp, idet begge byers borgmestre har meldt deres ankomst. Skulle nogle være i tvivl er det Ole Find Jensen (S) og Per Tærsbøl (K). Sidstnævnte i øvrigt tidligere førsteholdsspiller i HIF - så måske han har en lille fordel her...
 
 
 

Der bliver fokus på Jeppe Christiansen og resten af Elite 3000 mandskabet, når der igen kommer TV på besøg.. Foto: Claus Birch
 
 
Torsdag d. 5. november 2009
 

Stærkeste trup klar til Frederikssund
Ingen ændringer hos Elite 3000 før efterårsfinalen
 
Det er intet mindre end et nordsjællandsk topopgør der får lov at lukke efterårssæsonen i Danmarksserien. Frederikssund tager i mod Elite 3000 lørdag kl. 14:30, og uanset hvordan det ender, har de lyseblå leveret en indsats der aldrig er set magen til.
 
Lutter sejre har Bjarne Jensens gutter præsteret, og mon ikke de gerne napper den sidste også. Det bliver en svær opgave, men spillerne er topmotiverede og det bliver da også stærkest mulige hold der sendes vestpå. 
 
Alle mand er klar, ingen skader og karantæner, og disse 14 spillere er udtaget - som de iøvrigt har været det i næsten alle efterårets kampe:
 
1. Mads Hamberg
3. Nelson Costa
4. Nicklas Jonassen
5. Jeppe Christiansen (Anfører)
6. David Rasmussen
7. Ronni Andersen
8. Jonas Kallehauge
9. Casper Sørensen
10. Michael Gorm Nielsen
11. Dennis Borup
13. Jonas Rohrberg
14. Morten Juul Hansen
15. Kienn Jensen
20. Morten Johansen
 

Er der flere mål i Rohrberg og Co. ? 
Svaret får vi lørdag i Frederikssund.... Foto: Claus Birch
 
 
Tirsdag d. 3. november 2009
 

AB Tårnby: I perioder blev vi udstillet
Helsingør ville pynte i 2. division, mener assistenttræner
 
En sejr på 7-1 er ikke hverdagskost, og det er et nederlag i samme størrelsesorden så absolut heller ikke. Slet ikke for AB Tårnby, der sidste år pressede på for en plads i toppen af Danmarksserien. 
 
For gæsternes assistenttræner Peter Gustavsen var der dog ingen dårlige undskyldninger efter kampen, som han beskrev således til ligabold.com:
- Jeg er meget overrasket over at vi falder så dybt i 2.halvleg. Vi starter kampen godt og er fint med de første 30 minutter. Da de 5 minutter før pausen kommer på 1-0, bliver det svært for os. 
 
- Jeg er meget skuffet over vores retur løb og vilje til at springe med dem ved dødbolde og indlæg fra kanterne. Synes de kommer alt for nemt til en del scoringer hvor vi ikke er parate nok. Vi taber fortjent, et sted vi ikke havde regnet med noget, men mentalt er det ikke sjovt at tabe 7-1 og i perioder blive udstillet. Vi må hurtigt prøve at komme videre, så vi kan slutte godt af mod Frem.
 
At AB Tårnby ville få det svært på Helsingør Stadion, kom naturligvis ikke som den store overraskelse for assistenttræneren:
- Både og. Så dem mod Skovlunde og tænkte at vi havde muligheder. Helsingør er et klasse hold. De arbejder som et hold. Konceptet er på plads, de kender 100 % hinanden, balancen på holdet er super og så er de bevægelige over hele banen. De spiller en rigtig flot kamp og krydrer det med nogle flotte mål og er meget skarpe. Kan kun sige at det havde været på sin plads at de var rykket op i sommers, de ville pynte i 2 division, lød det til ligabold.com fra assistenttræneren der kun havde ros til målmanden Kim Christoffersen..
  
 

Michael Gorm Nielsen i duel med AB Tårnbys Casper Nevers men gæsterne endnu var med i kampen. Siden gik det helt galt for amagerkanerne. Foto: Claus Birch
 
 
Spillerne kan regne med stor opbakning når det gælder Frederikssund på lørdag . Det når dog næppe samme højder som FCK-kampen... Foto: Claus Birch.
Man
dag d. 2. november 2009
 

Tag med fanklubben til Frederikssund
Der venter et brag af et nordsjællandsk lokalderby på lørdag
 
På lørdag er absolut sidste chance for at opleve Elite 3000's forrygende fodboldspil, når det gælder det store lokalopgør mod Frederikssund. En kamp der også mager det således, at det er rækkens suveræne etter - mod den ligeså suveræne to'er.
 
HIF Fodboldfans er naturligvis klar med bustransport til kampen,  afgang fra værftets indgang kl. 12:30. Prisen er 100 kr. for medlemmer af fanklubben og 125 kr for alle andre. Der sælges drikkevarer og lotteri i bussen (egne drikkevarer må ikke drikkes i bussen). Fanklubben regner med en bus proppet til sidste plads, så det vil være en god idé at bestille plads på tlf. 22 55 52 41 hos Mogens Olufsen.
 
I øvrigt vil også klubbens sponsorer blive sendt af sted i en bus, så mon ikke der venter en herlig lørdag i Frederikssund....
 
 
 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.