Nyhedsarkiv


Nyheder i februar 2009:
  
28. februar 2009:
Elite 3000 i alliance med FC Nordsjælland
 
27. februar 2009
Truppen udtaget til FCN-kamp
 
22. februar 2009:
Storsejr over tamme Glostrup FK
 
18. februar 2009:
Holdet klar til Glostrup-kampen
 
17. februar 2009:
Christian Magleby på vej til Elite 3000
 
15. februar 2009:
Kienn førte kniven mod Bagsværd
 
13. februar 2009:
Bagsværdtruppen er udtaget
 
8. februar 2009:
Ny modstander i Danmarksserien
 
Træningskampe update
 
7. februar 2009:
Smiley trods 2-3 nederlag i Værløse
 
6. februar 2009
Ny mand klar til Værløse-kamp
 
1. februar 2009
Eliten kom flot fra start
 

 

 

Nyheder Februar 2009
 
Lørdag d. 28. februar 2009
Elite 3000 i alliance med FC Nordsjælland
Storstilet talentprojekt præsenteret ved pressemøde
  

På et pressemøde fredag eftermiddag i Helsingør, løftede Elite 3000 og FC Nordsjælland sløret for et nyt storstilet talentsamarbejde i Nordsjælland.
 
Dermed blev Elite 3000 klub nummer 51 i FSN (Fodbold Samarbejde Nordsjælland), men ambitionerne er højere end de der præger samarbejdet med mange af de øvrige - og mindre - klubber.
 
- I FC Nordsjælland vil vi gerne stå stærkt, især i vores egen baghave. Her er Elite 3000 Helsingør en af de store hjørnesten og en stærk og kompetent samarbejdspartner. Det er godt, vi kan få fat her, for Helsingør er "en stor bjørn" i en stærk region, sagde talentchef i FC Nordsjælland, Kenneth Rasmussen.
 

En af initiativtagerne har været Elite 3000's nye bestyrelsesmedlem Michael Malmquist, og han har også store forventninger til fremtiden:
- I samarbejdet med FC Nordsjælland har vi skabt et talentkraftcenter på nordkysten. Elite 3000 kan blive "tragten" for mange spillere på vej til FCN. Vi har oplevet at mange talenter er blevet "hevet i" af de københavnske klubber, og i sidste ende bliver mange af dem tilovers derinde i sidste ende. Nu kan de blive i Helsingør, vel vidende at de bliver overvåget af FC Nordsjælland indtil de bliver dygtige nok til at tage skridtet. Det skulle gerne blive sådan at man ikke længere behøver at prøve lykken i Lyngby eller B.93, sagde Michael Malmquist.
 
At valget faldt på FCN virker logisk, da flere spillere de seneste år har taget turen fra Helsingør til Farum Park. I den nuværende 1.holdstrup har specielt Ronni Andersen sat sit aftryk i Farum, som han repræsenterede i 25 ungdomslandskampe fra 1999-2001. Mads Junker har ligeledes en fortid i både HIF og FC Nordsjælland, og i dagens FCN-trupper findes U18-landsholdsspilleren Daniel Jørgensen. Derudover har FCN seks Helsingør-spillere i årgangene 1994 og 1995, og så er tidligere HIF og Elite 3000 manager Flemming Pedersen naturligvis også fortsat tilknyttet trænerstaben i SAS-ligaklubben.
 
Skulle Elite 3000 lykkedes med "mission oprykning" kan samarbejdet endda få en helt ny dimension. Da vil det være muligt at udveksle spillere på seniorniveau, præcis som FCN i dag gør det med BSV og Værløse.
 
Det er i øvrigt tredje gang at Helsingør søger samarbejde med en af landets topklubber. De to første gange - i skikkelse af HIF - var det som bekendt Brøndby IF (i 1988) og Lyngby FC (i 1999). 
 
Nu - endnu ti år senere - samles opmærksomheden så om FC Nordsjælland, der tidligere - forgæves - har forsøgt at få Helsingør med i vognen. Der skal dog lyde ros til bestyrelsen for dette initiativ, da det samtidig signalerer egne ambitioner. I disse tider, hvor Helsingør-håndbolden brutalt er blevet slagtet, er det dejligt at vide at fodbolden lever videre med den lokale profil som det hele handler om....... 
 
Fodbolden bliver i Helsingør - og nu endda stærkere end vi har set i årevis.
 
 
 
Fredag d. 27. februar 2009
Truppen udtaget til FCN-kamp
Er et overraskende Bidstrup-comeback på vej ?
  

Med skader og ferier som en vanlig udfordring, har Elite 3000 udtaget truppen til lørdagens træningskamp mod FC Nordsjællands U19-hold. Der er en del ændringer i forhold til sidste kamp, ikke mindst at en skadet Kienn Jensen må kigge på i de næste 14 dage. Ikke lige det de lyseblå havde brug for nu, men forhåbentlig er han klar til forårspremieren.
 
Jonas Rohrberg og Jeppe Christiansen er begge på ferie, og trænerteamet har også valgt at spare en småskadet Hulusi Dolar. Christian Magleby døjer med skulderen og er således endnu ikke klar til at trække i Helsingør-trøjen. Endelig er Michael Gorm fortsat mest håndboldspiller, men begynder fra næste uge at optrappe fodbolden.....
 
Det efterlader følgende trup, der blot er på tretten spillere. Dermed har Elite 3000 taget hensyn til HIF, og så kan man jo aldrig vide om selveste cheftræneren pønser på comeback. Han har trænet med på det seneste, og støvlerne er helt sikkert med i tasken .......
 
Officielt er det dog disse 13 der skal ud og løbe om kap med de unge FC Nordsjælland-folk: Mads Hamberg, Nicklas Jonassen, Jacob Wedell, Christian Tyron, Ronni Andersen, Morten Johansen, Dennis Borup, Mikkel Vindahl Nielsen, Nelson Costa, Abel Ramirez, Enes Ünsün, Anders Henriksen og Svande Bernstein.
 
 

 
Søndag d. 22. februar 2009
Storsejr over tamme Glostrup FK
Elite 3000 vandt 5-1 over "2. divisionsholdet"
  

Det var IKKE et Glostrup-hold i stærkeste opstilling, lad det være slået fast med det samme. Københavnerne havde 4-5 spillere med fra efterårets trup, og stillede ellers med flere folk der skulle prøves af. Forhåbentlig skal de ikke bruge for mange af dem, for så ser det sort ud for Glostrup FK i forårets kampe. Det var Elite 3000 der var spilstyrende i hele kampen, og offensivt så det igen fornuftigt ud. Til gengæld bliver holdet ofte lidt for angrebsivrigt, og har problemer med at holde pladserne. Det gav igen modstanderne lidt for mange chancer.....
 
Hjemmeholdet kom ellers hurtigt foran, da de i første angreb ramte stolpen og scorede på returen. Det varede dog ikke længe før de lyseblå overtog scenen i Topdanmark Hallen, og fik udlignet da Dennis Borup fyrede af fra distancen. Bare to minutter forinden havde samme Borup demonstreret sine evner, da han huggede et skud på overliggeren.
 
På det tidspunkt havde Kienn Jensen allerede haft to gode muligheder. Først fik den hurtige angriber et mål annulleret for offside, og kort efter loppede han bolden over keeperen, men også lige forbi mål.
 
Det skulle da heller ikke gå mange minutter af anden halvleg før Elite 3000 kom foran. Jonas Rohrberg scorede på et fladt skud og et kvarter senere gjorde indskiftede Christian Tyron det til 3-1. Et kvarter før tid lykkedes det så Kienn Jensen at komme på tavlen, da han fik en dyb stikning og spurtede fra forsvaret. 
 
Dagens flotteste mål havde vi dog til gode. Syv minutter før tid tog Christian Tyron turen fra højre back, spillede bande med en medspiller og sparkede bolden op i krydset fra kanten af feltet. En flot finish af Tyron der kom ind i pausen i stedet for Nicklas Jonassen.
 
FAKTA
Torsdag d. 19. februar 2009, Topdanmark Hallen, kl. 19.00
Glostrup FK - Elite 3000 Helsingør
1-5 (1-1).
1-0 NN (3)
1-1 Dennis Borup (23)
1-2 Jonas Rohrberg (47)
1-3 Christian Tyron (61)
1-4 Kienn Jensen (74)
1-5 Christian Tyron (83)
 
Helsingør: Mads Hamberg - Nicklas Jonassen, Jacob Wedell, Jeppe Christiansen, Ronni Andersen - Morten Johansen, Dennis Borup, Nelson da Costa, Abel Ramirez - Jonas Rohrberg, Kienn Jensen.
Indskiftede reserver: Christian Tyron (46), Mikkel Parby (60) og Anders Henriksen (60).
 
 
 
Onsdag d. 18. februar 2009
Holdet klar til Glostrup-kampen
Hamberg og Haxthausen får hver en halvleg
  

Femten spillere er udtaget til morgendagens træningskamp mod Glostrup FK kl. 19 i Topdanmark Hallen i Ballerup. I modsætning til weekendens kamp mod Bagsværd, har trænerteamet udtaget noget nær bedst mulige hold, til duellen mod 2. divisionsholdet.
 
De femten spillere er Mads Hamberg, Michael Haxthausen, Nicklas Jonassen, Jacob Wedell, Jeppe Christiansen, Christian Tyron, Ronni Andersen, Morten Johansen, Dennis Borup, Nelson Costa, Abel Ramirez, Jonas Rohrberg, Anders Henriksen, Mikkel Parby og Kienn Jensen.
 
Det betyder at de to keepere hver får en halvleg, og at Svande Bernstein får en fridag. Mikkel Parby får chancen efter nogle gode træningspas, mens Hulusi Dolar, Mikkel Vindahl Nielsen og Jacob Seiger står over med småskader.
 
Der er således endnu ikke blevet plads til Oliver Goreng, der ikke har trænet meget, og må betragtes som yderst tvivlsom til forårets trup. I aftes stod det desuden klart at Peter Sergio har valgt at stoppe, da han alligevel ikke kunne finde tiden til at spille i Helsingør.
 
 
 
Tirsdag d. 17. februar 2009
Christian Magleby på vej til Elite 3000
Den rutinerede superligaprofil trænede med her til aften
  

Der var spændende nyt til aftenens træning, hvor den 31-årige tidligere superligaspiller Christian Magleby deltog for første gang. Magleby blev i sommeren 2006 erklæret fodboldinvalid, men er nu kommet sig så meget at både han og Elite 3000 håber på en fælles fremtid, fortæller sportschef Johnni Christensen:
- Vi har aftalt med Christian at han træner med fra i aften, og så gør vi status om en god uges tid. Holder benet er han klar til at spille, det har vi sikret os. Han er meget motiveret for at spille i Helsingør, og vi ser ham som en markant forstærkning af holdet.
 
Christian Magleby spillede 162 superligakampe for Lyngby, FC Midtjylland og Viborg, indtil en kronisk betændelse i akillessenen kostede den fortsatte karriere på topplan. Magleby har holdt kontakten til sin tidligere klubkammerat Stefan Bidstrup, og det kan altså give et interessant - og vel nærmest sensationelt - comeback for midtbanespilleren, der også er noteret for hele 47 ungdomslandskampe:
- Vi er meget tilfredse med den trup vi har. Så skal den udvides, skal det være noget udover det sædvanlige. Men Christian er en spiller med nogle kvaliteter som netop hæver niveauet meget markant, og kan blive et boost for hele truppen, håber Johnni Christensen.
 
- Han har en aura og udstråling som kan blive meget værd for os, og en rutine som de øvrige spillere kan læne sig opad, tilføjer sportschefen om Elite 3000's måske hidtil største scoop.
 
Nu er der blot at holde vejret. Holder benet til strabadserne, har Elite 3000 fået en fantastisk spiller. Det er lige før man må knibe sig i armen ..... det er ikke den slags forstærkninger vi har været vant til de senere år!!!!
 
 
 
Søndag d. 15. februar 2009
Kienn førte kniven mod Bagsværd
Fire mål af Elite 3000's nye angriber
  

Lad det være sagt med det samme. Dagens træningskamp i Gladsaxe blev aldrig den helt store oplevelse. De lyseblå nåede ikke rigtig op i rette gear, og defensivt så det ikke for godt ud. Bagsværd kunne sagtens have scoret mere end én gang, hvis de havde været lidt mere effektive.
 
Nu var der også tre nye mand blandt de bageste fire, og det giver jo en del af forklaringen. I flere situationer sejlede organisationen rundt, og der blev foræret alt for mange chancer væk. Det er heldigvis et problem der er til at løse, når navne som Jacob Wedell, Hulusi Dolar og Ronni Andersen ikke holder fridag!
 
Tilgengæld så det godt ud i den anden ende. Og nye Kienn Jensen stjal i den grad billedet med fire mål, endda i en kamp hvor han sad ude det meste af anden halvleg. Han ligner et rigtig hit for de lyseblå..... Efter bare fire minutter blev det 1-0 efter et fladt indlæg fra Jonas Rohrberg på højre kant, og midt i halvlegen fulgte Kienn op på et langskud fra Rohrberg, der kun blev halvklaret af Bagsværd-keeperen. Desværre blev Seiger skadet efter bare syv minutter, hvilket banede vejen for Nicklas Jonassen, der kronede endnu en fornuftig kamp med målet til 3-0 på et fladt skud fra kanten af feltet.
 
Mod slutningen nettede Kienn Jensen yderligere to gange, begge på forarbejde af Peter Sergio. Det kunne endda være blevet til mere, hvis ikke Bagsværds keeper havde leveret en flot redning og snuppede det straffespark som Jonas Rohrberg både fik og selv eksekverede. 
 
Udover Seigers skade måtte også Nicolai Smidt humpe ud, og tilbringe søndag aften på skadestuen. Forhåbentlig ser vi snart dem begge tilbage på træningsbanen.
 
FAKTA
Søndag d. 15. februar 2009, Gladsaxe Idrætspark kl. 13.30
Bagsværd Boldklub - Elite 3000 Helsingør
1-5 (0-2).
0-1 Kienn Jensen (4)
0-2 Kienn Jensen (25)
0-3 Nicklas Jonassen (47)
1-3 NN (64)
1-4 Kienn Jensen (83)
1-5 Kienn Jensen (85)
 
Elite 3000: Mads Hamberg - Peter Sergio, Jeppe Christiansen, Christian Tyron, Jacob Seiger - Jonas Rohrberg, Dennis Borup, Svande Bernstein, Enes Ünsün - Anders Henriksen, Kienn Jensen. Indskiftede reserver: Nicklas Jonassen, Nicolai Smidt og Casper Nielsen.
 
 
 
Fredag d. 13. februar 2009
Bagsværdtruppen er udtaget
Flere af de unge skal vise deres værd
  

Ganske som ventet har flere af de rutinerede kræfter fået en fridag, når Elite 3000 isøndag møder serie 2 klubben Bagsværd i en træningskamp. I stedet er der blevet plads til unge talenter som Christian Tyron, Casper Nielsen, Jacob Seiger, Enes Ünsün og Nicolai Smidt i en trup, der dog fortsat bør være stærk nok til at efterlade et kompetent indtryk.
 
Opgøret fløjtes i gang i Gladsaxe Idrætspark kl. 13.30, og det bliver med disse 15 mand i lyseblåt: Mads Hamberg, Peter Sergio, Christian Tyron, Jeppe Christiansen, Casper Nielsen, Jacob Seiger, Nicklas Jonassen, Dennis Borup, Svande Bernstein, Enes Ünsün, Jonas Rohrberg, Nicolai Smidt, Kienn Jensen, Anders Henriksen samt muligvis Nelson Costa.
 
I øvrigt har Elite 3000 arrangeret endnu en træningskamp, mod Glostrup FK, der jo har tidligere Helsingør-keeper Michael Skjold Hansen som assistenttræner. Kampen spilles torsdag kl. 19 i Topdanmark Hallen i Ballerup, dog med en mulighed for flytning til Helsingør lørdag kl. 13, afhængig af vejrudsigterne.
 
 
 

Jacob Seiger er med i træningskampen søndag mod 
Bagsværd. Foto: Claus Birch.
 

Søndag d. 8. februar 2009
Ny modstander i Danmarksserien
AB70 fortsætter som AB Tårnby
  

Fusioner, overbygninger og nye klubnavne er tilsyneladende det store hit i dansk fodbold i disse år. Senest har Herfølge og Køge langt om længe fundet sammen som HB Køge, og også Glostrup FK og Albertslund IF stiller fra august 2009 op som BGA - Boldklubberne Glostrup Albertslund.
 
Også Elite 3000 (skal vi ikke snart finde på et bedre navn ?) får fornøjelsen af at møde en af dansk fodbolds nye klubber. Fra 1. januar 2009 fusionerede AB70 og Tårnby Boldklub således til AB Tårnby, med ambitioner om at tage kampen op med FC Amager.
 
Den nye klub satser både på bredde og elite, hvor man håber at kunne mønstre hold i såvel kvindernes som mændenes 1. Division inden for længe. AB Tårnby gæster Helsingør Stadion den 10. maj, men desværre bliver det ikke med tidligere Elite 3000-spiller Bjørn Holm på trænerposten. Bjørn forlod klubben i vinterpausen, og er nu tilbage som spiller i Nivå-Kokkedal FK. AB Tårnby trænes istedet af den tidligere assistenttræner Keld Espersen, der foreløbig har posten frem til sommerferien.
 
AB Tårnby spiller i rødt og sort og fortsætter med at spille på Vesteramagers Idrætsanlæg, den såkaldte Uganda Ground. Men mon ikke man på et tidspunkt flytter til Tårnby Stadion.....
 
 
 

Søndag d. 8. februar 2009
Træningskampe - update
FCK's U-19 hold må aflyse
  

Der bliver ingen træningskamp mod FCK's stjernefrø. Det er desværre en kendsgerning, idet U19 turneringen er blevet planlagt således at de unge løver har turneringspremiere allerede den 21. marts, præcis den dato der var valgt til en træningskamp mod Elite 3000.
- Det er ærgerligt, men vi arbejder hårdt på at finde en anden modstander denne weekend, fortæller Henrik Backe. 
 
Han kan tilgengæld glæde sig over at der er blevet plads til en testkamp allerede på søndag, hvor Elite 3000 møder Bagsværd Boldklub i Gladsaxe Idrætspark kl. 13.30. Hjemmeholdet spiller til daglig i serie 2, men alligevel er der god fornuft i opgøret, fortæller Backe:
- Det bliver en kamp hvor vi får mulighed for at se resten af de spillere, der er tæt på holdet.
 
Du kan se det revidere program for træningskampene her:
 
Træningskampe forår 2009 
 
 
  
Lørdag d. 7. februar 2009
Smiley trods 2-3 nederlag i Værløse
Elite 3000 havde fortjent en sejr over 2.divisionsholdet
  

- Vi burde helt sikkert have vundet over Værløse, der virkede meget tamme.
Elite 3000's assistent-træner Henrik Backe lagde ikke skjul på at han var lidt skuffet over lørdagens nederlag til Værløse. Selvom de lyseblå var oppe imod en modstander, der ihvertfald på papiret hører hjemme en række højere, var det ikke helt fortjent at hjemmeholdet kunne sikre sig en 3-2 sejr. I en god første halvleg havde Elite 3000 flere gode muligheder, udover den udligning som Kienn Jensen sendte i nettet på Morten Johansens gode indlæg. Således kunne Kienn godt have scoret mindst ét mål mere, mens Hulusi Dolar sendte bolden på den ene opstander efter tyve minutters spil. 
 
Elite 3000 burde således have haft en føring på et par mål ved pausen, og endte med at tabe efter nogle dumme fejl i de sidste tyve minutter. Michael Haxthausen var ikke uden skyld i Værløses 2-1 føring, hvor han nok var kommet lidt for langt ud af målet. Og Helsingør-målmanden fortryder givetvis også aktionen omkring scoringen til 3-1, hvor han forsøgte at afdrible en angriber - uden held!
 
Dermed blev det kosmetisk at Svande Bernstein fik reduceret ti minutter før tid, efter oplæg af Ronni Andersen. Men alt i alt var det et opgør det bidrog med yderligere en smiley i sæsonforbedredelserne. Kienn Jensen gjorde det udmærket i angrebet, og ligner en angriber der kan blive et farligt bekendtskab for forårets modstandere i DS. Også Morten Johansen på højre kanten leverede takter som i efteråret, og alt i alt var der mere positivt end negativt ved kampen.
 
I anden halvleg spillede Elite 3000 i perioder fornuftigt, men formåede ikke at skabe ligeså store chancer som før pausen. Dog var Mikkel Vindahl tæt på, da han to minutter inde i halvlegen fik en kæmpe chance som Værløses keeper flot - og heldigt - fik afværget.
 
FAKTA
Lørdag d. 7. februar 2009, kl. 13.35, Værløse Idrætspark, kunstgræsbanen.
Værløse Boldklub - Elite 3000 Helsingør
3-2 (1-1).
1-0 Tobias Toftesgaard (37)
1-1 Kienn Jensen (41)
2-1 Hamed Hervé Touré (72)
3-1 Jones El-Mawardi (78)
3-2 Svande Bernstein (80)
 
Elite 3000: Michael Haxthausen - Hulusi Dolar, Jacob Wedell, Jeppe Christiansen, Ronni Andersen - Morten Johansen, Dennis Borup, Michael Gorm Nielsen, Nicklas Jonassen - Svande Bernstein, Kienn Jensen.
Indskiftede reserver i pausen: Nelson Costa, Peter Sergio, Mikkel Vindahl Nielsen, Jonas Rohrberg.
  
 
  

Fredag d. 6. februar 2009
Ny mand klar til Værløse-kamp
Allerøds Peter Sergio nu i lyseblåt 
  

Endnu en ny spiller er nu klar til kamp i Elite 3000-trøjen. Til lørdagens træningskamp i Værløse er 25-årige Peter Sergio fra Allerød således med for første gang.
 
Sergio har trænet med i nogle uger, og bliver den sjette forstærkning til DS-truppen i dette forår. Tidligere har Michael Haxthausen, Mads Hamberg, Oliver Goreng, Kienn Jensen og Nicklas Jonassen meldt deres ankomst.
 
De lyseblå vandt overraskende årets første træningskamp mod BSV, men får givetvis kamp til stregen lørdag når det gælder Værløses 2. divisionshold. Trænerteamet Bidstrup og Backe har udtaget disse 15 mand til opgøret:
 
Michael Haxthausen, Morten Johansen, Peter Sergio, Dennis Borup, Michael Gorm,


Peter Sergio Larsen (25 år) er kommet fra Allerød FK's DS-
mandskab, hvor han har spillet godt 40 kampe. Han har
tidligere været omkring Farum, og FC Nordsjælland, hvor 
han i øvrigt spillede sammen med Ronni Andersen. Peter 
Sergio er offensiv midtbanespiller.
 

Søndag d. 1. februar 2009

Eliten kom flot fra start
Slog BSV 2-0 i årets første testkamp 
  

Selvom det kun er to uger siden Elite 3000 spillerne vendte tilbage fra juleferie, leverede holdet en rigtig flot indsats da det lørdag blev til en lidt overraskende sejr over BSV.
 
Hjemmeholdet har således været i gang noget længere, og med ex-elite træner Lars Dalsborg ved roret, har BSV'erne satset hårdt på at komme tidligt i form. Det hjalp dog ikke holdet mod Elite 3000, der de første 15 minutter spillede virkelig flot og i højt tempo.
 
Trænerduo'en Bidstrup og Backe havde ændret en smule på truppen, idet sygdom fjernede Dennis Borup fra holdkortet. I stedet blev der plads til kantspilleren Nicklas Jonassen, der har meldt sin ankomst fra Stenløse. 
 
Hos Elite 3000 spillede de to backs, Hulusi Dolar og Ronni Andersen, en glimrende kamp. I slutfasen var Ronni vel i virkeligheden den eneste der stadig havde luft til at løbe igennem. På midtbanen gjorde Nelson Costa det også fortrinligt, i en kamp hvor gæsterne til stadighed var bedste hold.
 
Det blev ikke en kamp med mange chancer, dertil var Elite 3000 for uskarpe. Men to gange lykkedes det alligevel at sende bolden i BSV-målet, og dermed sikre en fortjent sejr på 2-0.
 
Midt i anden halvleg scorede Svande Bernstein, efter godt forarbejde af Ronni Andersen på venstrekanten. Og bare fire minutter senere var der mål igen. Denne gang stod indskiftede Nicklas Jonassen for forarbejdet, mens BSV's Paw Bendixen var uheldig og sende bolden i eget net. Ikke smart af den tidligere Elite 3000-spiller, der nok må påregne at høre for den scoring i lang tid fremover. (Og nej Paw, den tæller IKKE i dit målregnskab for Elite 3000.......).
 

Nicklas Jonassen (19) er kommet til Elite 3000 fra Stenløse
Boldklub og kom på banen til 2. halvleg i kampen mod BSV.
Han kom ind på højrekanten, røg senere over i venstre, men
gjorde det udemærket. Han var således manden bag
indlægget fra venstre, som den tidligere Elite 3000-spiller 
Paw Bendixen var så uheldig at sende i eget net.
 
Nicklas spillede på Stenløses 2. divisionshold i efteråret,
efter at være kommet til klubben i sommeren 2008 fra Fredensborg BI.
 
I front var en anden ny mand i aktion for første gang, men Kienn Jensen havde været syg op til kampen, og fik ikke vist så meget. Han havde kun kræfter til 1. halvleg, men skal nok komme igen! Alt i alt en meget fornem præstation, også selvom BSV ikke stillede i allerstærkeste opstilling. Der var takter til noget godt, og fortsat to måneder til sæsonstarten...
 
FAKTA:
Lørdag d. 31. januar 2009, kl. 13.20. Rundforbi Stadion
BSV - Elite 3000 Helsingør
0-2 (0-0).
0-1 Svande Bernstein (65)
0-2 Paw Bendixen (69, selvmål)
 
Elite 3000: Mads Hamberg - Hulusi Dolar, Jacob Wedell, Jeppe Christiansen, Ronni Andersen - Morten Johansen, Mikkel Vindahl Nielsen, Nelson Costa, Abel Ramirez - Jonas Rohrberg, Kienn Jensen.
Indskiftede reserver i pausen: Nicklas Jonassen, Anders Henriksen og Svande cBernstein.
 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.