Nyhedsarkiv


Nyheder i oktober 2008:
  
10. december 2008
Stefan Bidstrup ny Elite 3000-træner
 
2. december 2008
Alletiders Elite 3000 hold er kåret
 

 

 

Nyheder December 2008
 
Onsdag d. 10. december 2008
Stefan Bidstrup ny Elite 3000-træner
Flot arbejde af ny fodboldbestyrelse 
  

Man kan ikke beskylde den nye bestyrelse i Elite 3000 Fodbold for at ligge på den lade side. Først fik man forhandlet en økonomisk redningspakke igennem hos kommunen, og nu er også en spændende sportslig ledelse på plads. Det gælder selvfølgelig ikke mindst valget af Stefan Bidstrup som cheftræner, men også fastholdelsen af Henrik Backe og Jonni Christensen fortjener mange roser. Godt gået. Herefter gælder det så spillerstaben, der forhåbentlig kan bestå mere eller mindre intakt. I forbindelse med træneransættelsen udsendte bestyrelsen denne pressemeddelelse, underskrevet af næstformand Michael Malmquist:
 
"Det er en stor fornøjelse for den nyvalgte bestyrelse for Elite 3000 Fodbold, at præsentere det nye trænerteam omkring DS holdet.

Elite 3000 fodbold har indgået aftale med Stefan Bidstrup om at blive ny cheftræner for klubbens danmarksseriehold. Stefan har via sin lange karriere som professionel fodboldspiller i både udlandet og superligaen, en kæmpe portion erfaring og stor fodbold indsigt. Med denne ballast vil Stefan kunne coache og vejlede især vores unge spillere og samtidig kunne sparre med de mere rutinerede kræfter på holdet. Bestyrelsen anser det for et scoop at kunne tilknytte Stefan som cheftræner i Elite 3000 Fodbold.

Samtidig er vi meget glade for at Henrik Backe har sagt ja til at være en del af trænerteamet. Henrik har ved flere lejligheder vist sig som den erfarne træner med det meget store netværk, som er guld værd for en overbygningsklub.
Det har været meget vigtigt for den nye bestyrelse, at fastholde Henrik omkring holdet, både for kontinuitetens skyld, men også for at sikre stor trænererfaring i teamet.

På ledersiden er vi glade for at kunne præsentere Johnni Christensen i en ny rolle omkring holdet. Johnni vil få titel af sportschef og ligeledes fungere som formand for sportsudvalget. Johnni skal fremover alene koncentrere sin indsats om DS holdet, og er dermed fritaget for mange af de andre opgaver han tidligere har beskæftiget sig med. Johnni vil som den første opgave, få den øvrige stab omkring holdet på plads, og den nye bestyrelse håber at alle gode kræfter fra efterårssæsonen, vil fortsætte også i den kommende sæson.

Samtidig vil den nye bestyrelse gerne takke alle spillere for deres tålmodighed. Det har været en utrolig kompliceret og vanskelig periode Elite 3000 Fodbold har været igennem, men med ovenstående ansættelser, håber og forventer vi, at have skabt et godt fundament, som kan bane vejen frem mod oprykning til 2. Division. Vi håber naturligvis, at det vil inspirere alle spillerne til at fortsætte i Elite 3000 trøjen til foråret.

Alle spillere, trænere og ledere omkring DS holdet, vil på et senere tidspunkt blive indkaldt til et orienteringsmøde, hvor den nye bestyrelse bla. vil fortælle om planerne for den kommende sæson."

 
 
 
Tirsdag d. 2. december 2008
Alletiders Elite 3000 hold er kåret
Spændingen er udløst - vi har fundet de 11 mest populære
 
Selvom fodboldsæsonen sluttede allerede i begyndelsen af november, er vi slet ikke færdige med at beskæftige os med Elite 3000's fodboldspillere. Den sidste måneds tid har det nemlig været muligt at stemme på Alletiders Elite 3000 Hold, og det er der rigtig mange fans, spillere og ledere der har gjort. Faktisk er interessen kommet en smule bag på mig, da det jo er en fuldstændig uofficiel afstemning. Også Helsingør Dagblad pønser efter sigende på at hylde de 11 udvalgte spillere i morgendagens udgave.... vi får se!
 
Ialt 44 spillere har været til afstemning, og af dem modtog de 34 mindst én stemme. Med korrekt sportsånd skal vi undlade at nævne de ti der slet ikke fik stemmer. Med undtagelse af målmandsposten var der spænding om både forsvar, midtbane og angreb i lang tid. Selvom navne som Marc Kraft, Ronni Andersen og Jonas Rohrberg ikke stod til diskussion. Flest stemmer fik således Jonas, der opnåede at være nævnt på 96 % af alle indsendte forslag. Suverænt.
 
Egentlig var idéen kun at kåre 11 spillere, men stemmerne var så mange - og opløbet så tæt - at jeg har besluttet at udtage en udskiftningsbænk med fem spillere - der alle var tæt på at mase sig ind på holdet. Alle 16 udvalgte kan du se her...  
 
Alletiders Elite 3000 hold
 
Som lovet blev der også sat en helt unik præmie på højkant - nemlig en Elite 3000 Fodbold kalender, med 56 af de bedste fotos fra de forgangne år. Hele 6 deltagere havde forudset (stemt på) 9 af de 11 spillere på All-Stars holdet. Ret flot, men desværre betød det så at fruen fik lov at trække lod, og det betød at.....
 
VINDEREN blev: Benny Andersen fra Vapnagaard Fodboldklub. Stort tillykke til Benny....og TAK til alle deltagere, der kom så langt væk fra som Norge og Spanien.....

Flere har spurgt om det ikke var muligt at KØBE kalenderen (!!!!). Den har jeg tygget lidt på - eftersom det jo er ganske uofficielt. Men ok, hvis nogle er interesserede - så send mig en mail, så finder vi ud af det. Trykomkostningerne er 120,- og porto vel ca. 30,-.

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.