Nyhedsarkiv


Nyheder i oktober 2008:
  
30. november 2008:
Så er det sidste chance
 
18. november 2008:
Ny træner i HIF
 
16. november 2008:
Ronni Andersen blev Årets Spiller 2008
 
15. november 2008:
Intet nyt om trænersituationen
 
14. november 2008:
Økonomiske problemer i Elite 3000
HIF lukkede efteråret med nyt nederlag 

9. november 2008:
De lyseblå slog topholdet 3-1 og er på 3. plads
 
6. november 2008:
Allerede 22 mand i spil til Alletiders Hold
 
4. november 2008:
Se 6-3 sejren i Herlev på net-tv
 
3. november 2008:
Så kårer vi alletiders bedste Elite 3000 hold
HIF tabte 3-5 i Annisse
 
1. november 2008:
Elite 3000 vandt ny storsejr over Herlev
 

 

 

Nyheder November 2008
 
Søndag d. 30. november 2008
Så er det sidste chance
Konkurrencen om Elite 3000 All-Stars lukker i morgen
 
Hvis du endnu ikke har fået sendt dit forslag til kåringen af alletiders Elite 3000 hold, så er det ved at være sidste chance. I morgen - den 1. december - er sidste frist for at aflevere dit bud på de 11 udvalgte spillere.
 
Der er indtil nu afgivet 253 stemmer på 34 forskellige spillere, og ingen har fået maksimumpoint. Adskillige ligger meget lige (kun én eller to stemmer adskiller dem fra at være in eller out), så din stemme kan blive ALT AFGØRENDE. Derfor - send mig dit forslag på mail NU.
 
Læs alt om konkurrencen.
 
HUSK, jeg skal have din mail senest 1. december kl. 23.59.
 
Tirsdag d. 18. november 2008
Ny træner klar i HIF
Henrik L. Voerby er frelseren der skal redde serie 2 holdet til foråret
 
Der er endnu ikke sendt hvid røg op fra Elite 3000's hovedkvarter, som signal for at den kommende træner for Danmarksserieholdet er fundet.
 
Derimod har det et stykke tid været kendt, at 50-årige Henrik L. Voerby overtager cheftrænerposten for HIFs mandskab i serie 2. Den nye træner er netop gået i aktion, og er således ved at forberede spillerne på et hektisk forår hvor målsætningen først og fremmest må være at undgå en lurende nedrykning.
 
Henrik vil være kendt af de fleste i området, først og fremmest som mangeårig divisionsspiller for HIF fra 1977-87, hvor det blev til 185 kampe - de fleste under efternavnet Hansen.
 
Sidenhen har Henrik virket som træner for HIFs divisionsreserver, Snekkersten IF's 1.hold, Hillerød GI's ynglinge 3. Division samt 2. senior.
 
Valget af Henrik L. virker som en gennemtænkt løsning af HIFs bestyrelse, der får en mand med stort kendskab til klubben. Forhåbentlig får han også den nødvendige opbakning til at sammensætte et hold der kan sikre HIF endnu en sæson i serie 2.

 

Henrik L. Voerby - ny cheftræner i HIF. 
 
 
Søndag d. 16. november 2008
Ronni Andersen blev Årets Spiller 2008
Profilerne hædret ved afslutningsfesten i aftes
 
Stemningen var som altid fremragende da Elite 3000's fodboldspillere afholdt årets afslutningsfest i aftes. Og vanen tro blev arrangementet naturligvis krydret med kåringen af årets profiler.
 

 
 

Ronni Andersen (tv) med pokalen som Årets Spiller, mens 
anfører Jeppe Christiansen blev Årets Fighter.
 
Den store overraskelse var det ikke, at Ronni Andersen blev kåret til Årets Spiller. Den 25-årige kantspiller har holdt et højt niveau i samtlige kampe, hvor hans raids på venstrekanten har været oplæg til mange mål i løbet af 2008. Ronni kom til Elite 3000 i foråret 2007 fra svenske Ängelholms FF, men har desuden en fortid i Vapnagård, HIF, Farum og HIK. Ronni har desuden spillet ikke færre end 25 landskampe, nemlig 8 på ynglingelandsholdet (2000-01) og 17 på juniorlandsholdet (1999-2000).
 
Årets Fighter blev lige så fortjent anfører Jeppe Christiansen, der har haft et imponerende debutår siden han dukkede op fra Gilleleje forud for denne sæson.
 
Også HIF benyttede aftenen til at kåre Årets Spiller, og valget faldt her på Casper Nielsen. Den 19-årige forsvarsspiller har også haft en meget flot sæson, der kulminerede da han fik debut på Elite 3000-mandskabet i oktober.
 
 
 
Lørdag d. 15. november 2008
Intet nyt om trænersituationen
Stadig uklart hvem der overtager Elite 3000's Danmarksseriehold
 
- Der er flere kandidater i spil, sagde sportschef Johnni Christensen, da trænerspørgsmålet blev trukket frem efter sæsonafslutningen mod B.1908. Og tættere på ønskede han ikke at komme, selvom duo'en Mikko Pedersen og Henrik Backe netop havde sagt pænt farvel med sejren over topholdet.
 
- Vi har været meget tilfredse med duo'en, men aftalen var i første omgang kun at de overtog holdet i den resterende del af efteråret. Nu har vi nogle samtaler og sonderinger, og der kan gå nogle uger endnu, før vi er klar til at offentliggøre navnet.
 
Henrik Backe ønskede ikke at kommentere nærmere på spekulationerne, men nøjedes med at fastslå:
- Det har været sjovt, ingen tvivl om det. Jeg har afleveret en liste over emner til ledelsen, men hvem der står på den, vil jeg ikke fortælle.
 
Hvorvidt Backe og Pedersen selv står på listen er det altså kun muligt at gisne om. Økonomisk set har Elite 3000 næppe mulighed for at hente de helt store navne ind. Et gæt kunne også være en tidligere HIF'er, og her er flere at vælge imellem. Brian Chrøis forlader næppe Allerød i utide, men kunne ellers være noget af et scoop. Også Søren Petersen har gjort det godt i Hørsholm, mens John "Dudder" Sørensen efterhånden har været træner i en del år, dog ikke på så højt niveau. Bjørn Holm er overraskende stoppet i AB70, efter kun et halvt år, men det skyldes nyt arbejde i Slagelse, og dermed er han næppe et emne.
 
Endelig kan det jo konstateres at Tom Nielsen netop er blevet fyret i Hvidovre. Han har et flot CV fra årene i Birkerød, som han førte fra DS til 1.division. Desuden har Tom Nielsen været i Farum, Nivå-Kokkedal, Nykøbing FA, HIK m.fl., og er altså et særdeles rutineret navn. 
 
Om disse navne er i spil, er kun rent gætteri. Konstateres skal det blot at Henrik Backe og Mikko Pedersen har sidste arbejdsdag den 12. december, hvor Elite 3000's spillere går på en måneds juleferie.
 
 
 
 Fredag d. 14. november 2008
Økonomiske problemer i Elite 3000
Næsten hele bestyrelsen har forladt klubben
 
Trods den flotte sportslige afslutning på efteråret, gror træerne desværre ikke ind i himlen. Elite 3000 kæmpe med økonomiske problemer, og har nu også måtte udskifte det meste af ledelsen. Denne triste melding kan læses i dagens udgave af Frederiksborg Amts Avis, og det er ærlig talt ikke godt nyt.
 
Desværre har Elite 3000 undladt at informere på deres egen hjemmeside, og har tilsyneladende heller ikke ment at dette forum skulle informeres. Af Frederiksborg Amts Avis fremgår det dog at klubben har udsendt en pressemeddelelse, hvoraf det fremgår at der er underskud på driften, og at en helt ny bestyrelse nu skal slås med økonomien. Den nye bestyrelse er valgt på en ekstraordinær generalforsamling, og består af Finn Moseholm, Flemming Bruhn, Michael Malmquist, Søren Hansen og Henrik Specht. Kun advokaten Søren Hansen er genganger fra den eksisterende bestyrelse. Det betyder således at Birger Peitersen ikke længere er tilknyttet Elite 3000's bestyrelse.
 
Ingen af de nyvalgte har tidligere gjort sig bemærket i forbindelse med Elite 3000 Fodbold, så det skal blive ganske spændende at se hvad de kan bidrage med. Først og fremmest må der naturligvis ske et boost af økonomien, således at spiller- og trænerstab er intakt - og forstærket - til foråret.
 
Af Frederiksborg Amts Avis fremgår desuden at Elite 3000 A/S har givet en økonomisk indsprøjtning. Lad os håbe at det denne gang er en seriøs donation, målt i forhold til de store summer der er blevet kanaliseret over i håndboldens kasse de seneste par år.
 
Ny formand Finn Moseholm udtaler til avisen at økonomien nu skal slankes. Forhåbentlig er der tale om en trykfejl, idet økonomien næppe kan slankes mere end den er i forvejen....... Det er nok mere den anden vej der skal arbejdes.
 
Skulle Elite 3000 Fodbold få lyst til at informere nærmere vil det naturligvis blive bragt på dette sted.
 
 
  

 
Fredag d. 14. november 2008
HIF lukkede efteråret med nyt nederlag
Ingen afskedssejr til træner Rasmus Barfod
 
HIFs serie 2 hold må overvintre på 10. pladsen, og således også med en truende nedrykning i horisonten. Det blev status da efterårets sidste kamp gav et smalt nederlag på 0-1 til højtflyvende Værebro. Dermed var der desværre heller ingen afskedssejr til træner Rasmus Barfod, der nu overlader pisken til den tidligere mangeårige divisionsspiller i HIF, Henrik L. Voerby.
 
FAKTA

Serie 2, Lørdag d. 8. november 2008, kl. 14.00 i Helsingør Idrætspark
Helsingør IF - Værebro Boldklub 0-1 (0-1).
0-1: NN (37, straffe).
Tilskuere: 30
 
HIF: Philip Jakobsen - Joakim Gunnløgsson, Casper Nielsen, Christian Tyron, Mark Schmidt - Nicolai Smidt, Christian Ekstrand, Andreas Svinggaard, Enes Ünsun - Jannick Billesø, Jonathan Nielsen.
Indskiftede reserver: Anders Thaysen og Mathias Durafour.
 
 
 
Søndag d. 9. november 2008
De lyseblå slog topholdet 3-1 og er på 3. plads
Stor indsats af Elite 3000 mod B.1908 i efterårets sidste kamp
 
Selvom Elite 3000 stod overfor efterårets sværeste opgave, var der ingen slinger i valsen mod topholdet fra B.1908. En professionel og gennemkoncentreret indsats gav en helt fortjent 3-1 sejr, på mål af storspillende Michael Gorm Nielsen og Morten Johansen.
 
Elite 3000 - B.1908 

Michael Gorm Nielsen (th) spillede en pragtkamp og sænkede 
B.1908 med to mål. Foto: Claus Birch.
 
 
Torsdag d. 6. november 2008
Allerede 22 mand i spil til Alletiders Hold
Meningerne er delte når det gælder Elite 3000 All Stars
 
Selvom der kun er gået tre døgn siden vi lancerede konkurrencen om alletiders bedste Elite 3000 hold, er der kommet mange forslag fra fans, spillere og ex-spillere. Og meningerne er delte, må man sige. Foreløbig er 22 spillere ud af de 44 nominerede bragt i forslag, og kun tre spillere går igen hos de fleste.
 
Konkurrencen er selvfølgelig fuldstændig uofficiel - præcis som denne hjemmeside. Elite 3000 Fodbold er ikke involveret overhovedet, men har faktisk tilkendegivet at de syntes det er en sjov idé. Så måske kan det ende med at blive lidt officielt alligevel .......
 
Her skal ikke røbes hvem der har lagt sig i førerposition til Alletiders Hold. Først når vi kommer frem til 1. dcecember bliver sløret løftet for de 11 spillere. Men der er selvfølgelig al mulig grund til at endnu flere kommer med deres forslag. Så tjek konkurrencesiden på dette link, og lad mig få endnu flere bud......

 
Læs alt om konkurrencen.
 
Tirsdag d. 4. november 2008
Se 6-3 sejren i Herlev på net-tv
Flot indslag om den suveræne sejr
 
"Vi får røvfuld af Helsingør hver gang", sagde Herlevs Christian Skjøth efter lørdagens 3-6 nederlag. Se interviewet med flere Herlev-spillere og trænere - og ikke mindst - et langt uddrag af kampen på Herlev Stadion på Herlev Net-Tv.
 
Næsten 10 minutter varer det underholdende indslag, der kan ses på dette link. Husk at få lyd på - en fantastisk speaker de har fundet frem...
 
Herlev Nyt - dit lokale nettv

 
 

Jeppes flotte mål til 2-0 kan genses på Herlev's lokale Nettv.
 
Mandag d. 3. november 2008
Så kårer vi alletiders bedste Elite 3000 Hold
Hvem har været bedst i lyseblåt - du bestemmer!
 
Vintermørket er begyndt at snige sig ind på os, og snart er det slut med weekendens fodboldkampe. Men fortvivl ikke, for i stedet skal vi ha' afgjort hvem der skal på alletiders bedste Elite 3000 hold.
 
Læs alt om konkurrencen.
 

Vind den flotte Elite 3000 Fodbold Bordkalender 2009.....
 
 
 
Mandag d. 3. november 2008
HIF tabte 3-5 i Annisse
Nederlaget fastholder HIF i bundstriden
 
FAKTA
Serie 2, Lørdag d. 1. november 2008, kl. 14.00 på Annisse Stadion
Annisse IF - Helsingør IF 5-3 (3-0).
1-0: Mikkel Nøhr (20), 2-0: Patrick Eriksen (23), 3-0 og 4-0: Simon Nøhr (40 og 51), 4-1: Svande Bernstein (56), 4-2: Andreas Svinggaard (60), 5-2: Mikkel Nøhr (83), 5-3: Svande Bernstein (87).
Tilskuere: 20.
 
HIF: Christoffer Knudsen - Peter Hartelius, Svande Bernstein, Casper Nielsen, Mark Schmidt - Nicolai Smidt, Christian Ekstrand, Christian Tyron, Enes Ünsun - Jannick Billesø, Andreas Svinggaard.
Indskiftet reserve: Rasmus Agger. Ikke benyttet: Lamine Seide.
 
 
 
Søndag d. 1. november 2008
Elite 3000 vandt ny storsejr over Herlev
Flot første halvleg bag 6-3 triumf
 

Imponerende halv time gav de lyseblå en føring på 4-0 i Herlev, men alligevel blev det en smule spændende efter pausen, hvor hjemmeholdet flot kæmpede sig tilbage i opgøret.
 
Læs mere om kampen og se billeder her: 
 
Herlev IF - Elite 3000 

Anders Henriksen får presset sig forbi Herlev-keeper Henrik 
Cortsen og cementerer sejren med målet til 6-3. Foto: Claus Birch
 
 
 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.