Nyhedsarkiv


Nyheder i september 2008:
 
30. september 2008:
Dalsborg forlader Elite 3000 i aften
 
HIF besejrede topholdet
 
28. september 2008:
Nederlag mod AB70 efter tandløs indsats
  
22. september 2008:
Så fik HIF endelig sin sejr
  
21. september 2008:
Smal sejr over Birkerød i lokalderbyet
  
19. september 2008:
Hvad sker der for HIF ??
 
18. september 2008:
Nederlag i sidste U21-kamp
 
13. september 2008:
Jonas Rohrberg matchvinder i Avedøre
 
10. september 2008:
Tre på stribe for reserverne
 
7. september 2008:
Udemærket kamp - men Allerød vandt 2-1
  
4. september 2008:
HIF tabte lokalopgøret i Snekkersten
 
3. september 2008:
U21 klarede uafgjort mod FC Egedal
 

 

 

Nyheder September 2008
 
Tirsdag d. 30. september 2008
Dalsborg forlader Elite 3000 i aften
BSV har købt Helsingør-træneren fri af sin kontrakt
 

Det var en overraskende meddelelse der ventede på Elite 3000's spillere, da de klokken 19.30 her til aften afsluttede tirsdagstræningen. I stedet for et varmt bad, ventede formand Birger Peitersen og sportslig ansvarlige Johnni Christensen, med en noget uventet meddelelse.
 
Lars Dalsborg stopper i Elite 3000 med øjeblikkelig virkning, og forsætter trænerkarrieren i BSV fra i morgen, som ny cheftræner for klubbens 2. divisionshold. I Helsingør afløses træneren af en duo, bestående af nuværende assistenttræner Mikko Pedersen samt Henrik Backe. Sidstnævnte sidder i klubbens sportsudvalg og har en lang karriere bag sig som særdeles succesrig ungdomstræner.
 
Samtidig frigav Elite 3000 Fodbold denne pressemeddelelse, der her bringes i sin fulde ordlyd:

PRESSEMEDDELELSE FRA ELITE 3000:
Lars Dalsborg stopper som manager og cheftræner i Elite 3000, Fodbold, for øjeblikkeligt at tiltræde som cheftræner i 2. divisionsklubben Søllerød-Vedbæk.

Lars Dalsborgs nye klub har ønsket, at han tiltræder som cheftræner med det samme.

Vi har forhandlet med Lars Dalsborg og hans ny klub i en lille uges tid og er nu blevet enige om vilkårene for, at han kan udtræde af sin kontrakt med Elite 3000, Fodbold.

Vi har været meget glade for at have Lars Dalsborg tilknyttet Elite 3000, Fodbold, men vil samtidig ikke stå i vejen for, at han nu får mulighed for at træne en divisionsklub, hvorfor vi er blevet enige om at afbryde samarbejdet nogle måneder før kontraktudløb.

Nyt trænerpar.
Betingelsen for at Lars Dalsborg kan stoppe før tid har været, at det har været muligt for os at indgå aftale med en ny kompetent træner.

Assistenttræner Mikko Pedersen fortsætter og nu så blot i lige samspil med Henrik Backe, med hvem vi har lavet en foreløbig aftale der løbet året ud.

Henrik Backe har tidligere stået på vores ønskeliste som træner, hvorfor vi er glade for nu at kunne tilknytte ham i denne rolle.

Henrik Backe er rigtig godt bekendt med Elite 3000, Fodbold, med spillertruppen og hele set-uppet omkring holdet, idet han har fulgt holdet tæt qua sin rolle som medlem af Sportsudvalget i Elite 3000, Fodbold.

Henrik Backe har tillige været tilknyttet det elitære fodboldmiljø i Helsingør i mange år og har derfor et godt kendskab til den overvejende del af spillertruppen, hvoraf han tidligere har trænet de fleste af spillerne.

Vi har derfor stor tillid til, at Henrik Backe sammen med Mikko Pedersen kan fortsætte den gode sportslige linie der har været arbejdet med i Elite 3000, Fodbold under Lars Dalsborgs ledelse.
 
For at understøtte det ny trænerpar, indtræder undertegnede i ny rolle som sportschef året ud.

Spillertruppen bliver orienteret herom efter træningen i aften, som således bliver Lars Dalsborgs sidste som cheftræner i Elite 3000, Fodbold.
 
Med venlig hilsen
Elite 3000, Fodbold

Johnni Christensen
 

 
 
Tirsdag d. 30. september 2008
HIF besejrede topholdet
Ny flot sejr til HIF, der slog Bloustrød 3-1
 

Det begynder at ligne en stime. Efter 2-1 over Hornbæk i forrige weekend var turen kommet til det ubesejrede tophold fra Blovstrød, der endda i egen hule blev besejret 2-1. HIF overvandt en chokstart af hjemmeholdet, der scorede på sit allerførste angreb, efter gevaldig koks i HIF-forsvaret. Men det varede kun et kvarter før HIF svarede igen, og Christian Tyron headede i nettet efter et hjørnespark. Kort før pausen bragte Mikkel Vindahl Nielsen så HIF på 2-1 på et hårdt fladt skud, og efter et par gode chancer i anden halvleg kunne indskiftede Lamine Seide cementere den overraskende sejr.
 
HIF havde succes med tålmodigt spil, og god bredde i opspillet. Bedste mand var Joakim Gunnløgsson i det centrale forsvar.
 
FAKTA
Serie 2, Lørdag d. 27. september 2008, kl. 14.00 på Blovstrød Stadion
Blovstrød IF - Helsingør IF 1-3 (1-2).
1-0: Kenneth Christensen (2), 1-1: Christian Tyron (17), 1-2: Mikkel Vindahl Nielsen (42), 1-3: Lamine Seide (89).
Tilskuere: 50

 
HIF: Ignacio Sanchez - Joakim Gunnløgsson, Jacob Jensen, Casper Nielsen, Mark Schmidt - Nicolai Smidt, Mikkel Vindahl Nielsen, Christian Tyron, Enes Ünsün - Kenan Jugo, Jannick Billesø.
Indskiftet reserve: Lamine Seide
Ikke benyttet: Rasmus Agger og Christoffer Bannerhoff
 
 
 
Søndag d. 28. september 2008
Nederlag mod AB70 efter tandløs indsats
De lyseblå blev besejret 2-0 på Amager
 

Der manglede en stang dynamit i støvlerne på Elite 3000-angriberne, da holdet lørdag tabte til oprykningsfavoritterne fra AB70. Sådan havde det det dog ikke behøves at ende, for Helsingør-spillerne havde chancerne til mere end et æg.
 
Læs mere om kampen her: 
 
AB70 - Elite 3000
 
 
 
 
Mandag d. 22. september 2008
Så fik HIF endelig sin sejr
Det holdt hårdt, men Hornbæk blev besejret 2-1
 

Så lykkedes det endelig HIFs mandskab i serie 2 at bryde forbandelsen. I sæsonens femte kamp kom de tre point i hus, og så endda mod "arvefjenden" fra Hornbæk, med flere tidligere HIF'ere i staben. Det er dog ikke en kamp der vil blive husket for meget mere end resultatet, dertil var spillet simpelthen for ringe.
 
Kenan Jugo blev dagens mand for HIF som dobbelt målscorer. Først bragte han de rødblusede på 1-0 efter oplæg fra Christian Tyron, og i slutminutterne huggede han resolut til da Nicolai "Speedy" Smidt var ved at formøble et godt tilbud.
 
Ingen af de to hold leverede ret meget sammenhængende spil, men HIF mønstrede dog lidt mere vilje og fik skrabet sejren i hus.
 
FAKTA
Serie 2, Lørdag d. 20. september 2008, kl. 15.00 i Helsingør Idrætspark
Helsingør IF  - Hornbæk IF 2-1 (1-1).
1-0: Kenan Jugo (32), 1-1: Nicklas Bengtsen (35), 2-1: Kenan Jugo (87).
Tilskuere: 100
Udvisning: Mikael Sørensen, Hornbæk (70)

 
HIF: Ignacio Sanchez - Nicolai Smidt, Mark Schmidt, Kim Lenzing, Jacob Jensen, Casper Nielsen, Morten Johansen, Mikkel Vindahl Nielsen, Christian Tyron, Kenan Jugo, Rasmus Agger.
Indskiftede reserver: Enes Ünsün, Nicholas Thomsen, Mathias Durafour.
  

 
 

Søndag d. 21. september 2008
Smal sejr over Birkerød i lokalderbyet
Jubilæumskampen blev vundet 1-0 efter god første halvleg
 

Elite 3000 spillede sin kamp nummer 100 siden stiftelsen i 2005, og fejrede dagen med en yderst fortjent - men smal - sejr over Birkerød. Ronni Andersen stod for kampens eneste mål efter godt en halv times spil.
 
Læs mere om kampen her:
 
Elite 3000 - Skjold BIrkerød
 
 
 

Jacob Wedell var bedste mand hos Elite 3000. (Foto: Claus Birch).
 
Fredag d. 19. september 2008
Hvad sker der for HIF ??
Fjerde nederlag på stribe efter ny elendig indsats
 

Efter en flot forårssæson er den helt gal med HIF-mandskabet i dette efterår. Ikke nok med at Barfod's tropper har tabt de fire første kampe - de er også tabt ganske overbevisende stort. Sidst weekends opgør mod et ordinært Birkerød-hold var ingen undtagelse. HIF tabte 1-5!
 
Det rutinerede hjemmehold lod ikke de ti år yngre HIF'ere få megen ro, og var foran overbevisende 5-0 før HIF fik reduceret ved Svande Bernstein. I øvrigt en af de bedste hos HIF. Igen formåede HIF at brænde et straffespark, denne gang 12 minutter efter pausen, hvor Christian Tyron skød svagt.

FAKTA
Serie 2, Lørdag d. 13. september 2008, kl. 15.30 på Birkerød Stadion
Skjold Birkerød - Helsingør IF  5-1 (2-0).
1-0: Birkerød (10), 2-0: Birkerød (33), 3-0: Birkerød (73), 4-0: Birkerød (74), 5-0: Birkerød (77), 5-1: Svande Bernstein (86).
Tilskuere: 30

 
HIF: Ignacio Sanchez - Joakim Gunnløgsson, Svande Bernstein, Casper Nielsen, Mark Schmidt - Enes Ünsün, Mikkel Vindahl Nielsen, Christian Tyron, Lamine Seide - Rasmus Agger, Nicolai Smidt.
Indskiftede reserver: Jesper Hansen, Christoffer Bannerhoff, Sean Nielsen. 
 
 
 
Torsdag d. 18. september 2008
Nederlag i sidste U21-kamp
BSV vandt 3-1 over Elite 3000 talenterne
 

Efterårets sidste U21-kamp endte med et nederlag til Elite 3000, der tabte 1-3 på hjemmebane til Søllerød-Vedbæk. Det var Lars Dalsborg der dirigerede tropperne fra sidelinien denne dag, og med sig fra førsteholdet havde han Anders Henriksen, Mikkel VIndahl, Michael Christensen og Jacob Seiger. Derudover var tilbagevendte Svande Bernstein i aktion, men det hjalp dog ikke mod gæsterne, der havde den tidligere Elite 3000 back Christian Pind på banen.
 
Målscorer for de lyseblå var Anders Henriksen, i et opgør hvor gæsterne først definitivt sikrede sig sejren med en scoring tre minutter før tid. 
 
U21-holdet genoptager først turneringskampene til foråret.
 
 
 
Lørdag d. 13. september 2008
Jonas Rohrberg matchvinder i Avedøre
Fortjent 1-0 sejr til et hårdt arbejdende Elite 3000 hold
 
Med en scoring efter bare syv minutters spil, sikrede Jonas Rohrberg i dag Elite 3000 en god udesejr i Avedøre.
 
Sejren kom i hus efter benhård fight, og var den første i tre opgør mod Hvidovre-klubben.
 
Avedøre IF - Elite 3000

Der var ingen der fik hår i øjnene, da Tarik Benjelloul
duellerede med Avedøres Dennis Nordenbøl..... 
(Foto: Claus Birch).
 
 
Onsdag d. 10. september 2008
Tre på stribe for reserverne
HIF tabte 0-2 til Humlebæk 
 
HIFs hold i serie 2 har fået en umanerlig dårlig start på sæsonen. Lørdag blev det til tredje nederlag ud af tre mulige, og især angrebskæden svigtede i opgøret mod naboerne fra Humlebæk. Det var således ikke helt uretfærdigt at gæsterne kunne snuppe de tre points, de spillede simpelthen klogere og mere konsekvent. HIF fik ikke skabt alverden og det var således næsten symbolsk at Mikkel VIndahl brændte et straffespark ti minutter før tid. 

 
Serie 2, Lørdag d. 6. september 2008, kl. 15.00 i Helsingør Idrætspark
Helsingør IF - Humlebæk Boldklub 0-2 (0-1)
0-1: Karim Elovaamavi (24, straffespark), 0-2: Jesper Møller  (71).
Tilskuere: 60

HIF: Ignacio Sanchez - Joakim Gunnløgsson, Svande Bernstein, Casper Nielsen, Mark Schmidt - Kim Lenzing, Mikkel Vindahl Nielsen, Christian Tyron, Nicolai Smidt - Rasmus Agger, Kenan Jugo.
Indskiftede reserver: Enes Ünsun og Lamine Seide.
Ikke benyttet: Aske Nielsen.

 
 
 

Søndag d. 7. september 2008
Udemærket kamp - men Allerød vandt 2-1
Hård skæbne for Elite 3000 der burde have vundet komfortabelt
 
Den kamp var lige til X-files....
 
Hvordan i alverden lykkedes det Allerød at snige sig afsted med tre points. Og så ved højlys dag. Der skal nok være nogle blandt de 224 tilskuere der stadig undrer sig. Spillemæssigt var Elite 3000 klart overlegne, chancemæssigt var overvægten endnu større til de lyseblå. Og så, alligevel - Allerød vandt 2-1.....
 
Læs hele referatet og se holdopstillinger, billedgalleri m.m. fra kampen i kamprapporten.
 
Elite 3000 - Allerød FK
 

Anders Henriksen på boldjagt. Sekunder senere blev han
sparket ned af Allerød-målmand Martin Kaas. Utrolig nok
mente dommer Michael Poulsen ikke at der var straffespark...

 
Torsdag d. 4. september 2008
HIF tabte lokalopgøret i Snekkersten
Reserverne måtte igen luske i bad med et 5-2 nederlag
 
Det er måske en ringe trøst. Men spillet i sæsonens anden kamp mod Snekkersten, var trods alt bedre end i premierekampen. Resultatet blev godt nok det samme, men faktisk havde HIFerne fortjent bedre denne weekend. Et brændt straffespark og flere store afbrændere blev således dyrt for et HIF-hold, der var tæt på at arbejde sig tilbage i kampen. Efter hjemmeholdets 3-0 føring kom HIFerne tilbage, og fik reduceret på mål af Nicolai Smidt og Jannik Billesø. Og faktisk var mulighederne for udligning store, i et hektisk kvarter efter pausen.
 
Men heldet var ikke med de rødblusede, og istedet slog Snekkersten - og i særdeleshed Mick Thaysen - kontra, og scorede det afgørende mål til 4-2. Ganske "typisk" for kampen fik HIF lov at slutte af med et selvmål, men tre måls forskel var der nu ikke på de to hold.
  
Mest bemærkelseværdigt var Svande Bernsteins comeback, efter et år i Italien. Han er nu tilbage i Danmark for at færdiggøre sin uddannelse, og på fodboldbanen betyder der heldigvis at HIF (eller måske endda Elite 3000) igen får glæde af den gode boldspiller.
 
FAKTA
Serie 2, Lørdag d. 30. august 2008, kl. 16.00 i Snekkersten Idrætscenter
Snekkersten IF - Helsingør IF 5-2 (3-1).
1-0: Mick Thaysen (3), 2-0: Salim El Koumthi (19), 3-0: Mick Thaysen (40), 3-1: Nicolai Smidt (43), 3-2: Jannik Billesø (49), 4-2: Mick Thaysen (59), 5-2: Joakim Gunnløgsson (78,selvmål).
Tilskuere: 75
 
HIF: Ignacio Sanchez - Joakim Gunnløgsson, Filip Kildegaard, Svande Bernstein, Casper Nielsen - Nicolai Smidt, Kim Lenzing, Christian Tyron, Enes Ünsün - Kenan Jugo - Rasmus Agger.
Indskiftede reserver: Morten Bindslev, Lamine Seide, Jannik Billesø
 

HIF-mandskabet der stillede op til weekendens lokalopgør i Snekkersten.
Forrest fra venstre: Christian Tyron, Kenan Jugo, Nicolai Schmidt, Lamine Seide, Joakim Gunnløgsson og Enes Ünsün. Bagerst fra venstre: Filip Kildegaard, Morten Bindslev, Svande Bernstein, Jannik Billesø, Casper Nielsen, Rasmus Agger , Ignacio Sanchez, Kim Lenzing og træner Rasmus Barfod. (Foto: Henrik Backe).
 
 
 
Onsdag d. 3. september 2008
U21 klarede uafgjort mod FC Egedal
Sen udligning af Nikolai Smidt gav 3-3 på Ølstykke Stadion
 

Med Lars Dalsborg på sidelinien formåede Elite 3000's U21-hold mandag aften at spille 3-3 mod FC Egedal. Hjemmeholdet er et holdsamarbejde mellem Ølstykke FC og Stenløse Boldklub, og de gav de lyseblå kamp til stregen. Det var således en god test for Elite 3000's talenter mod en stærk modstander, med et par stærke individualister på holdet. 
 
Det var da også tæt på at Elite 3000 måtte drage hjem med et smalt nederlag, men en sen udligning af Nikolai Smidt sikrede 3-3. De to første mål blev sat ind af HIFs Kenan Jugo samt Elite 3000's egen Morten Johansen.
 
Den sidste kamp i U21-turneringens gruppespil spilles om 2 uger hvor topholdet BSV gæster Helsingør. 
 
 
 
 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.