Nyhedsarkiv


Nyheder i oktober 2007:
 
29. oktober 2007:
Elite 3000's U18-hold blev sjællandsmestre
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 

 

 

Nyheder Oktober 2007
 

Mandag d. 29. oktober 2007
Elite 3000´s U-18 hold sjællandsmestre

Som vindere af mesterrækken spillede Elite 3000´s U-18 finale om sjællandsmesterskabet i lørdags mod Brøndby IF.

Kampen blev spillet i Brøndby og sluttede med en fortjent sejr til Elite 3000 efter forlænget spilletid og straffespark.

Den ordinære kamp endte 2-2 på mål af Emil Müller og Amin Bouazza. I den forlængede spilletid kom Elite 3000 foran 3-2 på et selvmål som Aske Nielsen skal have sin del af æren for, men kunne ikke holde føringen og Brøndby fik udlignet til 3-3 i slutningen af kampen.

Så måtte der straffespark til, hvilket ikke startede godt for Helsingør-holdet, da de startede med at misbruge det første spark. Men i takt med at det ej heller lykkedes Brøndby at score på alle sine spark, kunne Jonathan Nielsen sparke det 5. og sidste spark for Elite 3000 i nettet, hvorefter jublen brød løs blandt de glade spillere og de mange tilskuere som havde taget turen med fra Helsingør og spillerne kunne efterfølgende modtage de velfortjente medaljer fra SBU, som tegn på
Sjællandsmesterskabet.

Præstationen sættes yderligere i relief af, at halvdelen af spillerne stadig kun er 2. års junior og de resterende alle er 1. års ynglinge - der er derfor masser at muligheder i det meget unge og talentfulde U-18 hold fra Elite 3000, som forventes at blive indplaceret i 2. eller 3. division til sæsonen 2008.
Øverst fra venstre mod højre: Brian Madsen (træner), Niklas Mellerup, Alexander Schuldt, Simon Pedersen, Patrick Hansen, Emil Müller, Aske Nielsen, Andreas Svinggaard, Jonathan Nielsen, Kenn Gudbergsen og Jan Trampedach (Assistent-træner). Nederst fra venstre mod højre: Peter Bladt, Peter Hartelius, Philip Guldager, Amin Bouazza og Kasper Waale.
 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.