Nyhedsarkiv


Nyheder i august 2007:
 
26. august 2007:
Ronni Hartvig helt på Malta
 
12. august 2007:
Reserverne får vikar på trænerposten
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 

 

 

Nyheder August 2007
 

Søndag d. 26. august 2007
Ronni Hartvig helt på Malta
Den tidligere HIF'er Ronni Hartvig fik her til aften sin debut for Birkirkara FC, der tog hul på en ny sæson i den maltesiske Premier League. Og det blev givetvis en oplevelse som den 29-årige forsvarsspiller sent vil glemme. Ronni blev nemlig aftenens helt store helt, da han udlignede Hibernians 1-0 føring, ved at heade et frispark fra Shaun Bajada i nettet, bare et kvarter før tid, til slutresultatet 1-1. Ronni spillede hele kampen på National Stadium Ta' Qali, der blev afviklet i 31 graders varme. Men det generede åbenbart ikke den gamle HIF'er, der blev kåret som Man of The Match. Birkirkara FC er en af Maltas mest succesfulde klubber netop nu, og har senest spillet kvalifikationskampe til Champions League. Efter årene i HIF har Ronni desuden spillet i HIK og for islandske KA Akureyri.


Ronni Hartvig spillede 109 kampe for HIF fra 1996 - 2000.

 
Søndag d. 12.august 2007
Reserverne får vikar på trænerposten
HIFs deltagelse i træningsturneringen Nordtag Cup vil desværre først og fremmest blive husket for den trafikulykke der involverede træner Rasmus Barfod på vej hjem fra Græsted. Det kunne være endt i en tragedie, men den afholdte træner "slap" med alvorlige kvæstelser. Det bliver således desværre ikke lige med det samme at vi ser Rasmus Barfod på sidelinien igen, og HIF har derfor ansat Mikko Pedersen som midlertidig afløser. Mikko har tidligere været ungdomstræner i HIF i en årrække.
 
Det trængte hold i serie 2 har i øvrigt fået nyt håb i bunden af rækken. Humlebæk Boldklub har nemlig trukket deres hold, og sammenholdt med den flotte afslutning med syv point i forårets kampe, har HIFerne nu fine muligheder for at kæmpe sig tilbage i sikkerhed. 

 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.