Nyhedsarkiv


Nyheder i januar 2007:
 
9. januar 2007:
Otte nye navne i elitetruppen
 
8. januar 2007:
Opvarmning med Lokalbanken Cup
 

 

 
 
 
 
 

 

 

Nyheder Januar 2007
 

Tirsdag d. 9. januar 2007
Otte nye navne til elitetruppen
Træner Lars Dalsborg havde i aftes sine spillere samlet for første gang efter juleferien, og kunne med tilfredshed konstatere at mindst otte nye spillere er klar til at forstærke holdet. Som ventet har Michael Skjold Hansen og Daniel Husen besluttet at finde en klub nærmere deres bopæl i København, og det bliver givetvis KB og B.93 der får glæde af de erfarne spillere. Overraskende er det heller ikke, at André Bundegaard fortsætter karrieren i Norge, hvor han har fået arbejde.

Blandt de nye er tre gamle kendinger, idet såvel Svande Bernstein som Martin Buch-Frederiksen igen er klar til at trække den lyseblå trøje over hovedet. Begge var bortrejst hele efteråret, og deres tilbagekomst lover godt for offensiven på det nye hold. Tilbage i Helsingør er også målmand Michael Haxthausen, der senest har vogtet målet i 2. division hos BSV.

Helt nye er de to svenskere, Abel Ramirez (22-årig angriber fra Hyllinge GIF, med mexicanske aner) samt den knap 18-årige midtbanespiller Oliver Goreng fra Helsingborg IFs ungdomsafdeling.

Endnu en midtbanetrio er ankommet i skikkelse af David Birk-Hansen fra Amager United, Casper Mørk fra Farum Boldklub og Michael Christensen fra Gilleleje FK.

Som en understregning af holdets ambitioner er træningen intensiveret, således at der nu trænes fire gange om ugen. Desuden skal holdet i træningslejr i Polen fra 20. - 25- marts.

 
Mandag d. 8. januar 2007
Elite 3000 og HIF varmede op med Lokalbanken Cup
Såvel Elite 3000 som HIF brugte traditionen tro Helsingørmesterskabet i indendørs fodbold til at varme op til årets første træningssamling i aften. Lørdag gik det løs i Helsingør Hallen, hvor begge klubber  stod for en god teknisk indsats. Resultatmæssigt var det dog Hornbæk IF der løb med den største hæder, da de besejrede Espergærde IF (II) i finalen med 3-2. HIF var tæt på at levere et flot resultat, men i bronzekampen blev det til 3-4 mod Espergærde IF (I), der scorede sejrsmålet få sekunder før tid.

Elite 3000 stillede med to hold, hvoraf hold (I) klarede sig bedst. Holdet vandt sin indledende pulje, men tabte i kvartfinalen til de senere finalister fra Espergærde. Elite 3000 (II) blev nummer 2 i sin indledende pulje, og tabte i kvartfinalen til mestrene fra Hornbæk IF. Endelig vandt også HIF sin indledende pulje, og nåede bronzekampen via en sikker 4-0 sejr over Kvistgård i kvartfinalen. 

I de sidste slutkampe satte Elite 3000 tingene på plads, da hold (I) besejrede Kvistgård (II) og snuppede 5. pladsen, mens hold (II) blev nummer 7 efter 4-0 over Snekkersten (II).

Til det traditionelle All-stars hold blev udtaget to HIFere - kommende ynglinge-træner Brian Madsen samt Michael Skjold Hansen, der var turneringens bedste keeper. Topscorer for Elite 3000 blev Daniel Husen, og så var der også plusser til Sebastian Hviid, Christian Pind og Svande Bernstein.

 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.