Nyhedsarkiv


Nyheder i august 2006:
 
24. august 2006:
Møde med pokalmestrene fra Randers FC - måske!
 
18. august 2006:
Spændende ynglingetrup
 
Reserverne klar til kamp
 
10. august 2006:
Helsingør møder B93 i pokalen
 
3. august 2006:
Svære tider for Serie 1-holdet
 
2. august 2006:
Sejr i sidste træningskamp
 
1. august 2006:
Nye junior- og ynglingetrænere
 
 
 
 
 
 

 

 

Nyheder August 2006
 

Torsdag d. 24. august 2006
Møde med pokalmestrene fra Randers FC - måske!
DBU trak ved middagstid lod til 3. runde af Landspokalturneringen, og det betyder at Helsingør møder vinderen af den udsatte kamp mellem Fjordager og Randers FC. Sandsynligvis vinder kronjyderne, og det betyder at det bliver de regerende pokalmestre og UEFA-Cup deltagere fra Randers, der spiller på Helsingør Stadion den 20. september. Skulle miraklet ske, at Fynsserieklubben Fjordager besejrer Randers, skal Helsingør møde fynboerne på udebane. Kampen mellem Fjordager og Randers spilles først den 30. august, på grund af kronjydernes fortsatte succes i UEFA-Cup'en.
 

Fredag d. 18. august 2006
Spændende ynglingetrup
Helsingørs nye ynglingetræner Brian Clemmensen er klar med en spændende trup, forud for efterårets kampe i Mesterrækken. Blandt spillerne er således Christian Tyron og Nikolai Smidt, der begge allerede har fået deres debut på 1. holdet i Kvalifikationsrækken. 

I forhold til forårets trup er Morten Jensen kommet fra Humlebæk Boldklub, mens seks af de mest talentfulde juniorspillere er rykket en årgang op, for at sikre kontinuiteten i talentarbejdet. Den 16 mand store trup ser i sin helhed således ud: Daniel Larsen, Casper Nielsen, Jesper Kyhl, Alexander Schuldt, Joachim Specht, Christian Tyron, Anders Thaysen, Taner Dal, Nikolas Miller, Andreas Svinggaard, Nikolai Smidt, Enes Ûnsûn, Morten Kyhl, Morten Jensen, Joakim Gunnløgsson og Christian Svendsen. Holdet starter sæsonen lørdag med en udekamp mod Frederiksværk FK.  

 
Fredag d. 18. august 2006
Reserverne klar til kamp
Det så længe rigtig sort ud for HIFs Serie 1 hold, men dagens gode nyhed er, at holdet er klar til at tage fat på efterårets kampe. Trænerduo'en Morten Sylvest og Brian Madsen blev hårdt ramt af spillerafgangen fra Kval.række-holdet, der kostede en håndfuld af reservernes bedste folk. Men efter hårdt arbejde i kulisserne er der nu en trup klar, omend den langt fra er nået at blive sammenspillet. Udover tre spillere fra Hørsholm UI, er det især tidligere HIF'ere der er trådt til for at hjælpe. Det betyder således gensyn med den tidligere divisionsspiller Cengiz Sari samt Kasper Eriksen, Sean Nielsen, Rabih Leany og brødrene Patrick og Jannik Billesøe m.fl. 

Torsdag d. 10. august 2006
Helsingør møder B.93 i pokalturneringen
DBU trak i dag lod til 2. runde af Landspokalturneringen, hvor Helsingør var med i hatten efter 2-0 sejren over Slagelse. Og lodtrækningen magede det således, at endnu et 2. divisionshold gæster Sundbyen om to uger. Det bliver traditionsklubben B.93, der slap videre fra 1. runde ved at besejre Vordingborg IF fra Serie 2 med 2-0 på udebane.

Torsdag d. 3. august 2006
Svære tider for Serie 1-holdet
HIFs hold i Serie 1 går svære tider i møde. Faktisk ser det lige nu så sort ud, at man kan frygte at klubben må trække holdet ud af turneringen. Træner Morten Sylvest har to uger før efterårsstarten kun en håndfuld spillere til rådighed, og kalder situationen dybt kritisk. Fra forårets mandskab ser det ud til at Jacob Wedell, Nicklas Eggert, Mikkel V. Nielsen, Patrick Petersen og Paw Bendixen kommer i Elite 3000 truppen. Dertil kommer at Morten Skou og Nicklas Nielsen forsøger sig i Humlebæk, mens såvel Michael Jørgensen som André Bundegaard af arbejdsmæssige årsager rejser til henholdsvis Schweiz og Norge. For at male billedet kulsort, er Nicklas Bengtsen langtidsskadet, og ude indtil oktober.
 
En åreladning på ti spillere er mere end hvad klubben kan klare, og helt grotesk bliver situationen, hvis Helsingør IF for første gang i klubben 107-årige historie, ikke kan stille et seniorhold. 

 
Onsdag d. 2. august 2006
Sejr i sidste træningskamp
Helsingør vandt også den tredje træningskamp, da det tirsdag aften blev 3-1 over Hornbæk IF. Hjemmeholdet, der jo tæller adskillige tidligere Helsingør IF-koryfæer, kom i spidsen i første halvleg, da Christian Sachse flot satte et frispark op i målhjørnet. Men tre scoringer efter pausen vendte billedet for gæsterne, da kræfterne slap op for Hornbæk. Helsingør havde på bænken den tidligere Hvidovre og HIK-profil Michael Bornbo, der er inde i billedet til efterårets kampe.
 
Hornbæk IF - Helsingør Elite 3000
1-3 (1-0).
10.: 1-0 Christian Sachse
55.: 1-1 Marc Kraft
75.: 1-2 Daniel Husen
77.: 1-3 Daniel Husen
 
Helsingør: Michael Skjold (Anf.) - Jacob Jensen, Jacob Wedell, Marc Kraft, Christian Pind - Daniel Husen, Mikkel Vindahl Nielsen, Dimitri de Martignac, André Bundegård - Jonas Rohrberg, Paw Bendixen. Indskiftede reserver: Michael Bornbo, Rasmus Agger.

 
Tirsdag d. 1. august 2006
Nye junior- og ynglingetrænere

Med Kim Pedersen som primus motor i ungdomsafdelingen, er der nu ansat nye trænere til såvel junior som ynglinge. Ny juniortræner er Kennet Hansen, mens Brian Clemmensen bliver ny ynglingetræner.


 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.