Nyhedsarkiv


Nyheder i januar 2006:
 
28. januar 2006
Elite 3000 kun nummer fem i indendørs
  
19. januar 2006
Træningskamp i Roskilde aflyst
 
11. januar 2006
Træningskamp i fare for aflysning
 
10. januar 2006
Helsingør-
mesterskabet reddet af Lokalbanken
 
9. januar 2006
Flemming Pedersen annocerer stop
 
4. januar 2006
Mads Junker salg giver HIF penge
 

 

 

Nyheder Januar 2006
 
Lørdag d. 28. januar 2006
Elite 3000 kun nummer fem i indendørs
Ved Helsingørmesterskaberne i Indendørs Fodbold formåede HIF ikke at forsvare de seneste års mesterskaber. HIF blev således kun nummer 3, mens Helsingør Elite 3000 blev nummer 5.
 
 
Torsdag d. 19. januar 2006
Træningskamp i Roskilde aflyst
HIF-manager Flemming Pedersen fortæller at årets første træningskamp, i Roskilde mod KFUM den 28. januar, er blevet aflyst. Årsagen er at Domkirkebyens nye kunstgræsbane ikke er klar til brug. I stedet deltager Helsingør i Helsingør Mesterskabet i Indendørs Fodbold. 
 
Navnet på Helsingørs nye ynglingetræner er nu blevet offentliggjort. Henrik Pedersen har orienteret klubben om at han ikke ønsker at fortsætte, og han afløses derfor af den 25-årige fynbo Peter Jul Jacobsen. Den nye træner har en træner B-licens fra DBU, og har trænet adskillige hold i OB's ungdomsafdeling. Sidste år var han tilknyttet KB/FC København, hvor han var assisterende træner for Løvernes bedste ynglingehold i DM. I øvrigt blev (og bliver fortsat) FCK-ynglingene trænet af den tidligere førsteholdstræner i HIF, NIels Sørensen.
 

Onsdag d. 11. januar 2006
Træningskamp i fare for aflysning
Årets første træningskamp - i Roskilde mod Danmarksserieklubben KFUM den 28. januar - er i overhængende fare for aflysning. Domkirkebyens kunststofbane bliver givetvis ikke klar til brug!

 

Tirsdag d. 10. januar 2006
Helsingørmesterskabet reddet af Lokalbanken
Helsingør-mesterskabet gennemføres alligevel, takket være et sponsorat fra Lokalbanken og vanligt flot arbejde af Vapnagaard FK72. Såvel Helsingør IF som Helsingør Elite 3000 stiller med hold, fortæller Flemming Pedersen.
 

Mandag d. 9. januar 2006
Flemming Pedersen annoncerer stop
Første træningsdag for Helsingørs kvalrække-hold, og Flemming Pedersen meddeler spillertruppen at han stopper i klubben når hans kontrakt udløber 30. juni i år.

Manageren kunne på første træningsdag byde velkommen til flere nye ansigter. Fra Frem Sakskøbing er den 20-årige angriber Patrick Petersen taget nordpå, og vender dermed tilbage til Helsingør, hvor han spillede som ynglingespiller. Fra Helsingborg-klubben IF Alexander den Store er franskmanden Dimitri de Martignac kommet til Helsingør. Den 21-årige midtbanespiller har en fortid på Paris SG's fodboldskole og Helsingborg IF's ungdomsafdeling. Som gardering på målmandsposten er Henrik Bebe fra Måløv kommet, og fra Helsingørs egen ungdomsafdeling banker Hulusi Dolar og Jacob Jensen på til en førsteholdsplads. Ingen spillere har endnu taget afsked med Helsingør, men flere af de unge kan være væk i perioder på grund af studier.

Ynglingetræner Henrik Pedersen har valgt at stoppe, et halvt år før hans kontrakt udløber. Hvem der overtager posten er endnu ikke besluttet. På juniorholdet bliver Richard Lilja ny træner istedet for Jesper Petersen, der fortsætter karrieren i AB.

 
Onsdag d. 4. januar 2006
Mads Junker salg giver HIF penge
FC Nordsjællands salg af Mads Junker til hollandske Vitesse Arnhem bliver endelig bekræftet. Salgsprisen skulle ligge i nærheden af 11 millioner DKK, hvilket også giver et afkast til HIF. I henhold til reglerne skal en del af transfersummen nemlig tilfalde de klubber, hvor spillerne har fået deres fodboldopdragelse. Mads Junker spillede på HIFs juniorhold i foråret 1997, hvorefter han tog på efterskole på Fyn. Han kom oprindelig fra Humlebæk Boldklub, der således også får del i pengene. Det vurderes at HIF kan forvente omkring 50.000,- kr mens Humlebæk får det dobbelte. Der har dog tidligere været alenlange problemer med at få disse penge udbetalt, så klubberne kan godt belave sig på at kontakte DBU og håbe på støtte derfra.


 
 
 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.