Aktuelle links:


Helsingør IF
 
Elite 3000
 
Elite 3000 U/18
 
Elite 3000 U/16
 
Elite 3000 U/14

 

Links til sider om fodboldhistorie & fodboldstatistik
  

Danmarksturneringen, landsholdet, lokalunioner m.m.
Haslund: Danmarksturneringen, Landspokalturneringen & Landsholdet
Henrik og Christian Haslund har sammen med Palle "Banks" Jørgensen samlet alt tænkelig information om dansk landsholdsfodbold og Danmarksturneringen.
Fodboldhistorik: Klubber og spillere
Steen Larsen har samlet et væld af historiske samlebilleder, fodboldplakater, bøger, blade og meget andet, på denne hyggelige side.
Superligaen - Hvem vandt?
Er du til Superligaen så er dette siden der besvarer de fleste spørgsmål om spillere og klubber tilbage fra starten i 1991. Vildt imponerende og det eneste sted du behøver at søge ... der står ALT!
Jyske klubber
Jysk Boldspil Union har lavet en historieportal, med bidrag fra godt 300 klubber.
 
Klubsider
AGF
Uofficiel AGF-side med et væld af historiske data om den århusianske traditionsklub. Der er alt fra Europacup til trænere, de enkelte sæsoner, tilskuertal og meget, meget mere.
Brande IF
Historisk side oprettet i anledning af Brande IFs 100 års jubilæum i 2006. En del billeder, fortællinger samt gamle medlemsblade m.m.
Esbjerg fB
Erik Hilmar Kragh fra Esbjerg har gennem mange år samlet data og fotografier fra EfB's historie. Det er der kommet en sjov og indholdsrig hjemmeside ud af.
Esbjerg fB
Også Hans V. Jensen, der står bag ligafodbold.dk, har udarbejdet en meget fornem og omfattende hjemmeside med statistik og historie for den traditionsrige klub. En side der absolut er et besøg værd, også selv om man ikke lige er EfB'er...
FC København
Lidt speciel med indholdsrig FCK-side der fungerer som ren database og givetvis er leveringsdygtig i enhver form for statistik om løvernes kampe.
Frederikshavn fI
Henrik Andersen har samlet en masse historisk materiale om Frederikshavn fI. En komplet oversigt over alle spillede sæsoner samt rekorder facts m.m. 
Holbæk B&I & FC Nordvest
Mads Munkholm Jensen har lavet en rigtig flot side om Holbæk B&I. Statistik og masser af gode historier, krydret med et fremragende layout. 
Silkeborg IF
Silkeborg har samlet en mængde historiske data og statistik på deres hjemmeside. Overskueligt og velskrevet. 


 

 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.