Hat og briller da HIF tabte til ØB90

Andreas Andersen udvist for hævnakt og tildelt 4 spilledages karantæne
 
Af Claus Birch
  
Fire spilledages karantæne til Andreas Andersen.Kravet var mindst et point, da HIF lørdag gæstede et af rækkens andre bundhold fra Ølstykke Boldklub. Men sådan kom det ikke til at gå for sundbyen, der havde en kollektiv offday i Ølstykke.

Det begyndte faretruende, da et kommunikationssvigt mellem målmand Tamás Schmidt og forsvaret, lod en Ølstykke-spiller afslutte i helt fri position efter få minutters spil. Heldigvis for Benno Larsens tropper headede han forbi målet, men kort efter var den gal igen.

Denne gang kom Schmidt på mellemhånd ude i feltet og måtte nedlægge en ØB-angriber. Noget uforståeligt var dommerens fløjte tavs, men det var den til gengæld ikke et kvarter senere.

Da dømte Martin Larsen nemlig det straffespark til hjemmeholdet som de havde til gode, omend ikke mange forstod noget af straffesparkskendelsen denne gang. Retfærdigt nok, men en understregning af, at en fejl til hver side ikke er lig med nul fejl!

Hjemmeholdet nåede at få endnu et mål inden pausen og understregede at de havde betydelig bedre fat i kampen end HIF. De hvid/grønne Ølstykke-spillere sad på spillet, mens HIF ikke gjorde opgaven sværere for dem, ved at smide bolden væk lige så hurtigt, som man havde erobret den.

Efter pausen kom HIF meget bedre med i opgøret, der blev en spændende affære, efter topscorer Arton Deliu havde reduceret på straffespark. 

HIFerne fik presset spillet op på ØB90's banehalvdel og tilspillede sig flere store chancer, der burde være udnyttet bedre.

Heldet var dog også med HIF, da hjemmeholdets dobbelte målskytte Simon Lindahl brændte et straffespark bare tre minutter efter HIFs reducering.

Mod slutningen gik det hele op i hat og briller og gæsterne var bestemt ikke glade for dommer Martin Larsen. Det gav et rødt kort til venstrebacken Andreas Andersen og derefter en bortvisning af træner Benno Larsen. En aktion der efterfølgende har givet Andersen 4 spilledages karantæne for at sparke en modspiller, nægte at opgive navn og kun nødtvungen forlade banen, som DBU Sjælland angiver det.

Ikke smart for HIF, der har brug for alle mand i den mildest talt prekære situation holdet befinder sig .
 


  

Kampfakta:
ØB90 - Helsingør IF
2-1 (2-0). Tilskuere: 10
16.: 1-0 Simon Lindahl (straffe)
27.: 2-0 Simon Lindahl
55.: 2-1 Arton Deliu (straffe)
  
Kamp: Serie 3, pulje 1
Dato: Lørdag d. 27. oktober 2012
Kickoff: 14:00
Stadion: Ølstykke Stadion
Dommer: Martin Larsen
Holdopstilling (4-5-1):
 
Træner:
Benno Larsen 
Tamás Schmidt
Ardian Deliu
Bong Kyon Cho
Søren Villadsen
Andreas Andersen 80
Astriit Deliu
Toke Buckland
Mohammed Ali
Simon Schack Law
Peter Biemose
Arton Deliu
Reserver:
Kristian Larsen
Armend Deliu
 
 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.