HIF overraskede mod topholdet

Hundested måtte nøjes med 2-2 mod et velspillende Helsingør-mandskab
 
Af Claus Birch
  
Et gult kort til Toke Buckland blev dyrt for HIF.De to mandskaber fristede en tilværelse i hver sin ende af tabellen, men det var ikke til at se i opgøret i Helsingør Idrætspark.

Overraskende var det HIF der tog teten fra start, mod et Hundested-hold der ellers er inde i en god periode. Det gav en føring ved den enlige angriber Artin Deliu og selvom gæsterne kom mere med i kampen, var HIFerne uhyre giftige på kontraløbene. Det burde have givet en større pauseføring end de 1-0 som Benno Larsens tropper måtte nøjes med.

I begyndelsen af anden halvleg fik Toke Buckland et hårdt dømt gult kort og det fik betydning da gæsterne med en mand i overtal fik udlignet. Det sørgede Casper Købke for, da han scorede sit allerførste seniormål for Hundested IK.

Topholdet formåede også at bringe sig foran, da et indlæg fra højre blev serveret lige i pandebrasken på anfører Stefan Prior, der scorede uden chance for HIFs debuterende keeper Tamás Schmidt.

Her kunne Hundested have snørret sækken, men et skidt udspark fra Jannik Iversen bragte HIF tilbage i opgøret. Ardian Deliu placerede flot bolden i målhjørnet, uden chance for gæsternes målmand Martin Rimmer.

Herefter gjorde begge hold sig ihærdige anstrengelser for at score sejrsmålet, men det forblev ganske fortjent med et point til hver.

Kampfakta:
Helsingør IF - Hundested IK
2-2 (1-0). Tilskuere: 20
24.: 1-0 Arton Deliu
57.: 1-1 Casper Købke
73.: 1-2 Stefan Prior
84.: 2-2 Ardian Deliu
  
Kamp: Serie 3, pulje 1
Dato: Lørdag d. 22. september 2012
Kickoff: 15:30
Stadion: Helsingør Idrætspark
Dommer: Michael Johansson
Holdopstilling (4-5-1):
 
Træner:
Benno Larsen
 Tamás Schmidt
 Ardian Deliu
 Bong Kyon Cho
 Søren Villadsen
 Andreas Andersen
 Astriit Deliu
 Toke Buckland
 Niroshan Sivasubramaniam
 Mohammed Ali
 Peter Biemose
 Arton Deliu
Reserver:
Paul Dascalu
Philip Læborg
 
 

© Claus Birch            Information om copyright, billedrettigheder m.m.